2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

smsh maşallah göbüşüne yaaa..
özge senin göbek varmı yokmu bellid egişl canım ya:))nerede bebek:))çok şekersin ama...

özge maşallah göbişine
ne güzel zayıfsın sende

anneolmakistiyorum seninde göbişte baya ilerleme var
maşallah maşallah

smsh maşallah göbüşüne yaaa..
özge senin göbek varmı yokmu bellid egişl canım ya:))nerede bebek:))çok şekersin ama...

Canım ya ben de bilmiyorum kiii... Bebeğin boyu kilosu yerinde diyor doktorum ama göbeğimin büyümesinin hızlanması gerekirken artık yediklerim direk bebeğe işlemeye başladı galiba, bi yavaşlama söz konusu. Bakalım haftaya gidicez kontrole doktorumuz ne diyecek

19+2 göbüşüm...
maşallah canım cok tatlı göbüşün var
bende kıskandım alın size kooocaman bir göbek

bu 12+5 göbişim

bu da şimdiki 16+6 göbişim
seninde göbüş cıkmış maşallah oğlusunaa
işte koca göbek olan ben mafoldumbenmafoldumben20+3 falan olmam gerek burda

alaaam yerim ben onu paşamı yatıyoo ordaa
kanka bosver şişkoluğu yaaa
cok tatlı olmuş göbüşş

canım çok sağol. Amin.

maşallah canım

bu 12+5 göbişim

19+2 göbüşüm...

kızlar maşallahhhh göbüşlereeeee

Masallah göbisler büyümüs.
size baktikca kendi halim geliyor aklima cok tatli bir heycan dimi?
Allah saglikla kucakladiginiz gunleri de gostersin hayirlisiyla.

maşallah bebeişlere ve göbişlere allah sağlıcakla meleklerinizi zamanında kucaklarınıza almayı nasip eder inş.

semiş'cim ne güzel bi göbek o öyle,maşallahyerim ben o göbüşün içindekinikaydirigubbakcemile3

maşallah canım,göbüşüne de bebişine de

19+2 göbüşüm...

çokda kocaman değil canım,haftana göre gayet güzel,maşallah göbüşüne de bebişine de

bu 12+5 göbişim

maşallah kızlar nazar değmesin göbüşlere de bebişlerede inşallah bide ben becerebilsem foto koymayı bu konularda biraz beceriksiz olduğum için denemedim bile ama sizinkiler çok güzel

amanda aman göbüşlere maaşallah kızlar inşllah sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebişlerinizi....

kızlar uzun zamandır girmiordum,sayfalar hayli ilerlemş,göbüşlere de maşaalah,benim göbüşte sizinkileri aratmıyor yanlz,4. ayda atağa geçtik biz,4. aya kadar hep eski kıyafetlerimi giyiyordum ama şimdi eski kıyafetlerim olmuyor,2-3 pantolonum var onların düğmesini kapatmadan giyiyorum,üzerinede büzgülü gömleklerden giyiyorum ancak idare ediyorum,bu arada benim de göbeğim de çizgi çıkmadı,kızkardeşimde ilk aylardan itibaren çıkmıştı,ben de merakla bekliyorum acaba çıkaca mı ve ne zaman çıkacak diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…