kibelecim maşallah göbüşüne
senin göbekte benimki gibi karpuza benziyo :roflol:
kız bacım bu kızzzzz :lepi:
ahahah yukardan bakınca sıvrı duruyo ama resımde kocaman karpuz :)) :lepi:hakkaten kız mı acep :)
kız benı normal gorenler erkek kesın dıyo benden bır metre once gıdıyo da kendısı...
bunlar da benım göbüşüm kızlar 12. hafta ve bu hafta sizin için cektım az once ıkısını :)) bakın bakalım kız mı erkek mı benım göbüşümdeki yavruş :))
doktor gecen gun sacmalamıstı kız mı erkek mı dıye hala bılemıyoruz..delikafadulden
sagolasın canım ben cok zayıftım ama sımdı normal kılolara dondum sayılır takma. sen bendekı kılo ıvmesını bır gorsen kesın ıkı ay sonra benı tanıyamayacaksınız...kibelesr maşallah göbüşüne,allahım nazarlardan korusun..zemuszemus
ya ne güzel sizin kilolar belli olmuyo hiç heryerinden alan bir benim:uhm:
:roflol::roflol::roflol: bencede :))) cok bilmiş julııı aksını ıddıa eden mı var!!!benden iyimi bilcekler heeee zemuszemus
bunlar da benım göbüşüm kızlar 12. hafta ve bu hafta sizin için cektım az once ıkısını :)) bakın bakalım kız mı erkek mı benım göbüşümdeki yavruş :))
doktor gecen gun sacmalamıstı kız mı erkek mı dıye hala bılemıyoruz..delikafadulden
maşallah canım göbüşüde bebişede valla banada kız gibi geldi hayırlısı allahtan
masallah hepimize canım butun yavruslarımıza :)) hadı bakalım tahmınlerden bır erkek daha geldı :)) opuyorumnanaktanhay maaşallah, harika görünüyosunnnnnnnn bence irkekkk :lepi:
:))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende pek anlamam ama erkek deme hakkımı kullanıyorumsırnaşık şey
alkisalkisalkiskızlar hepinize ve bebişlerinize maşallah 41,5 kere.ben de ekleyecegım bakın bakalım kız mı erkek mı gobüşün şekli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?