2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

alkisalkisalkiskızlar hepinize ve bebişlerinize maşallah 41,5 kere. ben de ekleyecegım bakın bakalım kız mı erkek mı gobüşün şekli :))

bunlar da benım göbüşüm kızlar 12. hafta ve bu hafta sizin için cektım az once ıkısını :)) bakın bakalım kız mı erkek mı benım göbüşümdeki yavruş :))
doktor gecen gun sacmalamıstı kız mı erkek mı dıye hala bılemıyoruz..delikafadulden

Eklentiler

• $21 hf.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $21 hf (2).webp
    27 KB · Görüntüleme: 35
  • $21 hf (3).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $12 hf.webp
    27 KB · Görüntüleme: 44
kibelecim maşallah göbüşüne
senin göbekte benimki gibi karpuza benziyo :roflol:
kız bacım bu kızzzzz :lepi:

kibelecim maşallah göbüşüne
senin göbekte benimki gibi karpuza benziyo :roflol:
kız bacım bu kızzzzz :lepi:

ahahah yukardan bakınca sıvrı duruyo ama resımde kocaman karpuz :)) :lepi:hakkaten kız mı acep :)
kız benı normal gorenler erkek kesın dıyo benden bır metre once gıdıyo da kendısı...

kibelesr maşallah göbüşüne,allahım nazarlardan korusun..zemuszemus

ya ne güzel sizin kilolar belli olmuyo hiç heryerinden alan bir benim:uhm:

canım öncelikle maşallah demek istiyorum göbüşüne. banada erkek gibi geldi. hayırlısı

kibelesr maşallah göbüşüne,allahım nazarlardan korusun..zemuszemus

ya ne güzel sizin kilolar belli olmuyo hiç heryerinden alan bir benim:uhm:
sagolasın canım ben cok zayıftım ama sımdı normal kılolara dondum sayılır takma. sen bendekı kılo ıvmesını bır gorsen kesın ıkı ay sonra benı tanıyamayacaksınız...

benden iyimi bilcekler heeee zemuszemus
:roflol::roflol::roflol: bencede :))) cok bilmiş julııı aksını ıddıa eden mı var!!!

maşallah canım göbüşüde bebişede valla banada kız gibi geldi hayırlısı allahtan

hay maaşallah, harika görünüyosunnnnnnnn bence irkekkk :lepi:

alkisalkisalkiskızlar hepinize ve bebişlerinize maşallah 41,5 kere. ben de ekleyecegım bakın bakalım kız mı erkek mı gobüşün şekli :))

Canım göbişin çok tatlı maşallahgöbişin aynı benimkine benziyo benimde sivri top gibi delikafaduldenerkek bu erkek sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…