2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

canım maşaallah,çok tatlısınız,

Maşallah çok tatlı göbüşün
Oyy oyy orda 2 tane bebiş mi var şimdi:ecrin_bebek:

ayyyy canım benım ne gusellll maşallah 41.5 kere cok guzel olmus gobusun hem de cok orantılı almıssın maşallah..
en buyuk sensıınnnn bır de beişleriiinnn...:lepi::lepi:

Maşallah canım göbüşüne, yerim ben oradaki ikizleriii... opuyorumnanaktan

canım maşallah. ne tatlı bir göbüş ya. çok da tatlı olmuşsun.yerim ben ikizleri.

ikizlerede annelerinede 41 kere maaşallah

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar,Allah hepimizi ve bebişlerimizi nazardan korusun:CüvCüv:

[img=http://img249.imageshack.us/img249/429/050920093197.jpg]

buda benim göbüsüm kizlar 23 haftanin icindeyim, cinsiyeti hala belli degil sizce ne dersiniz:)?

bence seninki erkek o resimde 12 haftaliga bu göbek masallah yani,

sade göbek cikmis top gibi

masallah

maşşallah canım benım gobusune de yavrusunada :)))
ah canım ayıramadım ben yaaa ama tam ceksen kendını sırt kısmını kesmeden boyle resımde kıza benzıyo ama butun alsan belkı top gıbı duracak erkek gıbı dogdu cunku ıcıme...

bu arada canım benım gobek degıl o benımkı :))) 12. haftada gazzzz hıc ınmedı gobek varya hep boyle bende kesın sorun varrr :)))

maşallahh maşallahhh maşallahhh kızlarrr hepinizin göbişlerinede hayran kaldım inanınkiii çok imrendim çokkk inşallah rabbim ben gibi isteyen herkesede nasip eder böyle sizinkiler gibi güzel bi göbüşşşş

maşallah göbüşüne de bebişine de,prenses var bence ordazemuszemus

sagol cnm,ama yine ögrenemedim dün doktordaydim malesef ultrason yapmadi bir dahaki aya kaldi.

sagol canim, daha düzgün bir sekilde cekip ekliyecegim buraya, kendim cekmistim onu o yüzden tam sirt la birlikte alamadim.

Aminnnn Canim Insallah Rabbim Tüm Anne Olmak isteyenlere Nasip etsin.:)

Son düzenleyen: Moderatör:

cok sagol canım
ınsallah isteyen herkese nasip olsun..
en hayırlı zamanda saglıkla...

bence sudenazlıcım en son kucağında bebiş olan resimde baya büyümüş ve bence erkek sivri duruyodu. hadi hayırlısı.

jüliciim maşallaaaaah

bu kadar ileri haftalarda doktor nasıl göremiyoor anlamıyorum bence doğru açıdan bakmıyorlar
benim doktorum her gidişimde şüphesi olan varsa hala erkek diye talkılıyo ve bizede gösteriyo
ultrasonu öyle bir tutuyoki sanki bebeiş üzerine oturmuş gbii gözüküyo böylelikle cinsiyeti şıppadanak çıkıyo
annem doktoruma valla ferhat bey size inandık herşeyi mavi alıyoruz dedi
doktorumda ben kefilim eğer kız doğurtursam bütün eşyalarını değiştiririm dedi
alem adam doktorum seviyorum ve güveniyorum :))

biraz da ultrason aleti ve doktorun iyiligiyle alakali canim benim turkiyedeki kendi doktorum 12. haftadan beri erkek diyor hatta biz bile gorduk cok net dun moskovada gitigim doktor 19. haftanin ortasinda goremedi belki kiz diyor yuh dedik yani esimle 19. haftada nasil goremiyo diyo bakacagi aciyi bilemiyolar sanirim bazi doktorlar ya da biraz ugrasmaslri lazim dunku doktor 2 dakika ugrasti belki kiz goremiyorum dedi birakti

bende aynı şeyi söylüyorum doktorun doğru açıdan bakması önemli bebeğin pozisyonu veya dönmesini beklemeden görmesi gerek
bende 12 haftada öğrendim oğluşumun olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…