2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

buyrun hanımlar.. 22+1 iken, salı günü çektiğim fotolar... siyah giyince iyi, fena görünmüyor manzara ama.. renkli giyince rezalet.
napıcam bilemiyorum valla...

canım maşallah bebişine. valla bende de aynı durum geçerli. hem ön hm arka. ama napalım oluyo işte. hiç kısa bişi giyemez oldumrahat edemiyorum. mutlaka uzun bi hırka uydurmak zorunda kalıyorum ya öffffffffffff.

yalelcim açıkcası ben arkada çokta bi fazlalık görmedim...
göbişe gelincede bence süper....hiç moralini bozma maşallah

buyrun hanımlar.. 22+1 iken, salı günü çektiğim fotolar... siyah giyince iyi, fena görünmüyor manzara ama.. renkli giyince rezalet.
napıcam bilemiyorum valla...
maşallah göbüşüne ama böyle dar tişörtler giyersen çıkar tabi hem ön hem arka.artık hamilelik tişörtleri giy bence.onlar bol olduğu için çıkartmıyo böyle göbüşü de arka tarafı da.ben 2-2.5 aydan beri giyiyorum.

yalel maşallah göbüş harika arka tarafıda hiç takma fazlalık falan yok benim göbek fazla büyümedi döt göbekten daha büyük valla

maşallah canım cok tatlı göbüşün var ne güzel fazla kilon yok

scedcedu, amanın amanın maşallah.. çok tatlı bu göbüş de bebiş de.. allah sağlık sıhhat versin inşallah annesine de karnındakine de...

ne mutlu valla, hiç fazlalık yok sende. ahh ahhhh... sen 9 aylık olduğunda ancak, benim şimdiki (6 aylık halim) halim kadar olucan :)

maşallah canım cok tatlı göbüşün var ne güzel fazla kilon yok

yok canım ya fazlalık var aslında ama belli olmuyor ben önceden çok zayıftım onun için belli değil. 1,65 boy, 45-48 arası değişen kilom vardı şimdi en son baktığımda 7 kilo almıştım şu anda ne durumdayım bilmiyorum bir de benim göbüş fotoğraflarda pek belli olmuyor göründüğünden daha büyük aslında kaydirigubbakcemile

scedcedu canım maşallah sende göbek pek çıkmamışki hemde ne zayıfsın

sağolasınız canlarım hepimizin bebekleri göbekleri cici
ya ben şimdi kasım annelerinin göbek resimlerine baktım
sanki benimkide o kadar gibi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…