2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

evet ya sorma . arkadaşlar son aylar birden kocaman oluyo diyolar. şaka maka. 3 ayımız kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay şaka gibi di mi :) 3 ay kaldı hayırlısıyla...
gerçi benim daha 16-17 haftam var gibi... henüz 24. haftamızı tamamlamaya çalışıyoruz kızımla birlikte.

smh ve sweet cok tatli gobisleriniz ya bayildim smh ozellikle seninki kocaman olmus benb de oyle buyusun istiyorum artik benim bu kadar degil daha

görelim şekerim, bi görelim bakalım senin göbüşün son halini...

swetcimin isteği üzerine koca göbüküm ve uyusuk kızım melisam kaydirigubbakcemile3

swetcimin isteği üzerine koca göbüküm ve uyusuk kızım melisam kaydirigubbakcemile3

canım göbüş büyümüş maşallah. ve anladımmmmmmm gönbek deliğin de fırtladı dimi. belli oluyo. maşallh melisana. sen şekerli yemeyi kestiğin için öle bence. bak gör benim d eşekerim yüksek çıkıcak. çünkü canım hep tatlı istio kesin beni de başlatck diyete.

julicim maşallah canım göbüşe de melisaya da
saol canım opuyorumnanaktan

bi tek orasımı her yer fırladı kaydirigubbakcemile3
aman canım insallah normal cıkar sekerim
yoksa stresi bile yetiyor insana

Julicim çok tatlı melisa da göbüşü de.. maşallah ikinize de...

pumpkins, azman falan değil... sen ikiz anası olcan bacım... gayet normal.. hatta bence küçük bile..
bak ben ekliyim de görün siz, azman nasıl oluyor :)

(23+3) iken iki gün evvelki halimiz kızımla... nasıl? en azman göbüş nerdeymiş? ben mafoldumben

(23+3) iken iki gün evvelki halimiz kızımla... nasıl? en azman göbüş nerdeymiş? ben mafoldumben
maşallah canım göbüşüne cok tadluuuuu
benimkiyle aynı ebattalar juli karnın.fazlan yok benden..
artık haftasına göre gidiyo galiba alkisalkisalkis
Juli'yede Melisa'yada maşallah
mersii sevcanım opuyorumnanaktan
Julii'cim maşallah Melisa'yaçok güzel büyümüş karnına.s.
saol pumpcum Şeniz
bu da 26+4 itibari ile benim azman göbeğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süper yaff ne diyim
ikiz anasısının biraz azman olcak tabi göbüş
ama cok güzel olmuş

bu da 26+4 itibari ile benim azman göbeğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esracım bayıldım göbüşüne 41 kere maşallah hem sana hem duruya hem çağana
bende koca göbeğim olsun istiyorum ya benim gerçekten karnımın içi çok geniş galiba

pumpcum göbüş çok tatlı maşallah. ama annesi orda iki tane bebiş var çok normallllllll.

julicim maşallah melisaya ve göbüşe

sweetcim smhs cim harika göbüşlerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…