2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

maşallahhh kızlar göbüşlerinize...
rabbim kucağınıza aldıınız günlerde göstersin inşallah....

scedcedu maşallah göbişine, çok tatlı, ne güzel doğumdan sonra kilolarınla uğraşmıycaksınzemuszemus

smhsmh canımcım senin göbişin de maşallah kocaman olmuş, çok büyümüş gerçekten delikafadulden

sweetbaby senin göbişine de maşallah

Siz baya büyütmüşsünüz kızlar (smhsmh ve sweetbaby)kaydirigubbakcemile3

buda benim bugün itibari ile göbişim...
sanki son halinden beri büyümemiş gibi geliyor bana ama kızım büyüyor onu biliyorum göbek büyümüyor kaydirigubbakcemile3

avatarındaki resme ne kadar çok benzemiş,
maşaallah bebişine,sana ve göbüşüne

cinsiyetini ögrendim sonunda, erkekmis,
biroglum olucak allahimin izniyle:)
sevindim cnm hayırlı olsun..

buyrun hanımlar.. 22+1 iken, salı günü çektiğim fotolar... siyah giyince iyi, fena görünmüyor manzara ama.. renkli giyince rezalet.
napıcam bilemiyorum valla...
maşaallah cnm göbüşüne
benim eklediğim fotolar yine çok büyük çıktı
tekrar deneyeyim bari

maşaallah cnm,ne güzel fazla kilo almamışsın
işte sonunda ben :kedi::kedi:

27+0

maşaallah cnm
bu da benim gbüşüm 24 + 1

sana da maşaallah cnm
hepinizin göbüşleri çok tatlı olmuş

çok sağolun kızlar. herkes okulda ooooobüyümüşsünüz diooooo. ne kastettiklerini biliyorum şişko oldun diyolarrrrrrrrrrrrrrrr.

evet canım ya ne diyolarsa desinler. kolymı bebiş büyütüyoruz içimizde.aaaaaaaaaaa dimi ama. var mı şişkoyum işteeeeeeeeeeeee

kızlar mahsallah gobuşler kocaman oldu artık.siz ve bebıslerınızı Allahım nazarlardan korusun...

tekrar deneyeyim bari

canım gobek nerede :))) cok az bellı oluyo valla cok rahat hamılelık olur senınkı :))) ne gusel.. maşallah..

canım cok tatlı bu gobus yaww yerım ben onu :)) kocaman olmussss...maşallahh..

bu da benim gbüşüm 24 + 1

şeker cok tatlı olmussun yaaa renkte cok yakısmıs :)) cok sevdım.. maşallah canım..

sweetbaby ve smhsmh...
kızlar çok tatlı bu göbüşleerrr....
maşallah subhanallah hepimizin kuzularına..
daha birkaç ay evvel telaşlardaydık.. ne zaman çıkacak bu göbüşler diye :) şimdi de ''kocaman olduk'' paniklerindeyiz :)

evet ya sorma . arkadaşlar son aylar birden kocaman oluyo diyolar. şaka maka. 3 ayımız kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işte sonunda ben :kedi::kedi:

27+0

tekrar deneyeyim bari

kızlar göbüşler arika 41 kere maşallah size ve bebişlerinize
ama benim göbek kesinlikle bu kadar büyümedi bende koca göbekli olmak istiyorum :)

smh ve sweet cok tatli gobisleriniz ya bayildim smh ozellikle seninki kocaman olmus benb de oyle buyusun istiyorum artik benim bu kadar degil daha

sweetcim sanada maşallah canım çok tatlısınız oğlunla ikiniz

çok sağol canım benim. çıplak karnımı da çektim d eutandım koyamadım onu.

smh ve sweet cok tatli gobisleriniz ya bayildim smh ozellikle seninki kocaman olmus benb de oyle buyusun istiyorum artik benim bu kadar degil daha

sağol canım artık bu haftalardan sonra iyice büyümeye başlıcak. sonra kocaman olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…