2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

bencede biran evvel bitse şu 9ay sağlıklı sıhatli alsak kucağımıza :)
bazen hep bişey olacak diye korktuğum için çabucak bitsin istiyorum :)

allahım güzel, huzurlu, sorunsuz olarak devam etmeyi nasip eder umuyorum.
hayırlısıyla şu 10 ay geçse... alsak kucağımıza kuzularımızı....

sdsmt maşallah göüşbüned e bebişine de. bence gayet iyi göbüşün bence tatlım . daha bından sonra iyice büyüyck

ooo aman da maşallah bu kuzuya... çok mu yakışıklı olacakmış bu paşa :)
göbüşe, bebişe, memişe... hepsine maşallah jasmincim.

canim benim cok saol insallah yakisikli olur teyzesi ama once saglikli olsun tabi her halukarda annesinin en yakisiklisi olacak cunku ay memis deme canim gobisten onde gidiyolar cunku :)

oglusumla biz geldik teyzoslar 24+2 gobisimiz

açıkcası önce resmi algılayabilmek için bayağı bi uğraştım alışmışız düzlere beynim bi n yan resmi algılayamadı kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana...
maşallah sanada bebişede göbişede :)

saol canim gece gece yordum sizi dimi yan resimlerle bir dahakine duz koymayi deneyecegim soz :ecrin_bebek:

saol canim gece gece yordum sizi dimi yan resimlerle bir dahakine duz koymayi deneyecegim soz :ecrin_bebek:

yaw üstteki resimde problem çekmedimde alttakinde biraz zorlandım renkler aynı ya :)
ama sonuç olarak yiğenimi gördüm kaydirigubbakcemile3

Jasmincim maşallah bebişine de sana da. Bu arada kaç kilosun merak ettim. ço şirin duruyıosun

Jasmin'im maşallah göbüşüne,bebişine ve sana canım,çok güzel görünüyosun,hiç fazlalığın yok,nazar değmesin inşallaha.s.

jasmin maşallah oğluşuna
toplam 4 kilo mu aldın, senin göbek benimkinden daha büyük duruyo:sm_confused:

Jasmin'im maşallah göbüşüne,bebişine ve sana canım,çok güzel görünüyosun,hiç fazlalığın yok,nazar değmesin inşallaha.s.

jasmin maşallah oğluşuna
toplam 4 kilo mu aldın, senin göbek benimkinden daha büyük duruyo:sm_confused:

saolun teyzoslar tesekkur ederiz oglusumla ikinize de 4.5 kilo aldim canim ama tum kiloyu gobis bel cevresi ve memiselrden aldigim icin daha cok almis gibi duruyorum benim normalded e vucut yapim oyledir zaten ust kismim daha kilolu alt taraf ince bir de resmi kendi kendime yakindan zoomlayarak cektim onun da etkisi var sanirim

jasmincim maşallah göbüşüne Bence hiç de kilolu durmuyorsun. Ne güzel benim hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlasın. Ben 57 ile hamile kaldım şimdi 63 kiloyum(26+4)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…