2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

maşallah özgee..
valla 2010 ocak anneleri süper...
bence hepimiz birbirimizden fitiz :)

jasmincim maşallah göbüşüne Bence hiç de kilolu durmuyorsun. Ne güzel benim hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlasın. Ben 57 ile hamile kaldım şimdi 63 kiloyum(26+4)

saol ozgecim sen de fazla kilo almamissin gayet iyi bence 27 haftada 6 kilo gerci alsak da deger bebislerimize veririz nasilsa dogumdan sonra uykusuz gecelerde :)

ozgecim massallh gobise de bebise de acaip fit duruyosun sadece gobis var
ecrin tekrar yazayim canim sisko misko degilsin massallah sana da ayrise de

sağolun annecikler opuyorumnanaktan her ne kadar 6 kilo alsam da boyum çok da uzun olmadığı için sanki bana fazla gibi geliyor. Ama tek dileğim aldığım kiloların bebeğime yaraması...

koca göbek mi,sen buna kocamı diyosun ecrinim,maşallah gayet iyisin,göbüşe de bebişe de maşallah
işte benim koca göbegim ve şişko ben zor çektim ne zormuş yaww..

bu ne özgecim ya,ben hamile değilken vardı bu kadar göbeğim,süpersin valla,seni görünce kendimden korktum gerçekten,maşallah bebişine ve göbüşüne canıma.s.

Bu da benim göbüşüm :))

35esra35 maşallah göbişinede bebişinede canım...
yalnız o eşorfmanın lastiği rahatsız etmiyormu??
ben öyle şeyler giyince sıkıyor iz yapıyor... çok aşağılara indirerek giyiyorum evin içinde

maşallah esracım cok güzel bi göbüşş bu yaa tam kararında bence

Esroşum göbüşün çok güzel,sen de öylesin,bebişine,göbüşüne ve sana kocaman maşallah

sağol canım yok sıkmıyo beli baya bol eşerfmanın hatta belimden düşüyo o yüzden rahatsız etmiyo henüz belki göbek biraz daha büyürse giyemem
maşallah esracım cok güzel bi göbüşş bu yaa tam kararında bence

sağol juli bana küçük geliyo 27.hafta millet zor anlıyo hamile olduğumu hele üzerime bol giydiğim zaman sadece kilo almış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…