2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

anneolmak...
mahsallah gobusune..
benımkı bu kadar buyuk degıl yaa....
gorenler 4-5 aylık zannedıyor..

sağol canım benimmopuyorumnanaktan8 kilo aldım canım,evet sadece göbekten aldım ama biraz fazla almışım:roflol: :roflol:
yok canim iki bizdik var o gobisiin icinde ne fazlasi ikiz annesi olark 8 kilo cok iyi bence canim bebisler cikinca gobiste gittimi yine eski esra olursun canim

buna benim göbüş 24+6

massallah kizlar gobislerinize de bebislerinzie de cok sekersiniz

maşallah canım,seninki de çook tatlı,bi gr fazlan yokalkisalkisalkis
teşekür ederim canım fazlam olmazmı hayatımda 53 kilo oldugumu bilmem şimdi 58 kiloyumbana
bocuğum maşallah göbüşünneeeeeee bebişine
teşekürler canıma.s.
degmesin bebginne ve sana
massallah kizlar gobislerinize de bebislerinzie de cok sekersiniz

çok teşekür ederiz a.s.

vayyyyy vayyyy vayyy kızlar tam öbek şov yapmışsınız. pumpcım ne harika bi göbüş.ikiz olunca böle işte. bence tam yerinde çok şeker maşallah.ya bişi dicem o kemer sıkmıo dimi seni.

bocuk,yalel ve anneolmakistiyorum sizler d ebay büyütmüşsünüz göbüşü maşallah. ayyyyyyyyy ayyyyyyyyy biz d eözendiğimiz o göbüşler gibi olmaya başladık ha. ne güzel Allah hepimizi nazarlardan korusun.

sağol sweet'imopuyorumnanaktanyok canım kemer aşşağıda kalıyo,sıkmıyokaydirigubbakcemile2
vayyyyy vayyyy vayyy kızlar tam öbek şov yapmışsınız. pumpcım ne harika bi göbüş.ikiz olunca böle işte. bence tam yerinde çok şeker maşallah.ya bişi dicem o kemer sıkmıo dimi seni.

pump göbüşün çok güzel ikiz olunca böyle oluyor demek ki bayıldım walla harika görünüyorsun bi de canım maşallah hiç kilo almamışsın burda biz tek bebekle 8 kilo alınca kendimizi az aldık kabul ediyoruz tekrar üçünüze de maşallah

yalel ve bocuk siZe de maşallah canlarım hem size hem de bebişlere bir gün göbeğin bana sevimli tatlı geleceğini söyleselerdi hayatta inanmazdım ama şimdi göbüşleri böyle görünce bayılıyorum mest oluyorum

maşallah canım göbüşüne cok tadluuuuu

çok tenk yuuu :)

maşallah canım göbüşüne de bebişine de,çok tatlısınız

teşekkürler teyzoş..
sana bayıldım ben esas, maşallah. 8 kilo almışsın, ikiz bekliyorsun ve haftanız benden fazla :) maşşallah.. kırkbir kere maşşallah..
ben tek bebek bekliyorum, 13 kilo aldım, 23+5 iken...

kızlar maşallah göbüşlerinize harika görüüyorsunuz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürlerrrrrrr :)

yalelcim maşallah sana da göbüşe de

sağolasın delf'.çim...

jasmincim teşekkürler...
allahım hepimizi nazardan korusun inşallah..

canım siz de çok tatlısınız

teşekkür ederiz şekerim.

julim pumkins yalel maşallah göbüşlerinize ne güzellerrr...

ecrincim, çok teşekkürler teyzoş.

yalelcim maşallah kızınada maşallah maşallah

maşallah hepimize :)

[]
buna benim göbüş 24+6

aman da ben yiyim o göbüşü... maşallah size annesi..

ay ay ay.. yirim ben bu dombiliyi :) aç karnını ısırıcam :)

amiinnn... çok sağol sweet'çim

aynen bence de sence :)
göbüşüm büyüdükçe keyifleniyorum aslında... içindeki de büyüyor diye :)

kızlar hepinizin göbişlerine ve bebişlerine 41 kere maşallah...
amaaaa pumpkins sana 41+41 82 kere maşallah hayatım a.s.

sağol canım,şimdiye kadar 8 aldım ama bundan sonra çok hızlı alırım heralde,bi 8 daha alıp maksimum,16 ile bitirmeyi planlıyorum inşallah:CüvCüv:

sağol bitanem,hepimize 41 kere maşallah,Allah hepimizi nazarlardan korusun
kızlar hepinizin göbişlerine ve bebişlerine 41 kere maşallah...
amaaaa pumpkins sana 41+41 82 kere maşallah hayatım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…