yok canim iki bizdik var o gobisiin icinde ne fazlasi ikiz annesi olark 8 kilo cok iyi bence canim bebisler cikinca gobiste gittimi yine eski esra olursun canimsağol canım benimmopuyorumnanaktan8 kilo aldım canım,evet sadece göbekten aldım ama biraz fazla almışım:roflol: :roflol:
teşekür ederim canım fazlam olmazmı hayatımda 53 kilo oldugumu bilmem şimdi 58 kiloyummaşallah canım,seninki de çook tatlı,bi gr fazlan yokalkisalkisalkis
teşekürler canıma.s.bocuğum maşallah göbüşünneeeeeeebebişine
massallah kizlar gobislerinize de bebislerinzie de cok sekersiniz
vayyyyy vayyyy vayyy kızlar tam öbek şov yapmışsınız. pumpcım ne harika bi göbüş.ikiz olunca böle işte. bence tam yerinde çok şeker maşallah.ya bişi dicem o kemer sıkmıo dimi seni.
maşallah canım göbüşüne cok tadluuuuu
maşallah canım göbüşüne de bebişine de,çok tatlısınız
kızlar maşallah göbüşlerinize harika görüüyorsunuz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
yalelcim maşallah sana da göbüşe de
julicim ve yalelcim massallah gobislere de bebislere de
pump bittim gobisine demek ikiz farki boyle oluyo canim super gorunuyosun sen kac kilo aldin canim simdiye kadar sanki sadece gobisten almis gibi gorunuyosun massallah ben de isterdim hep ikizimin olmasini hem de 1 kzi 1 erkek olsun isterdim hep tipki senin gibi sanslicim canim cok
canım siz de çok tatlısınız
julim pumkins yalel maşallah göbüşlerinize ne güzellerrr...
yalelcim maşallah kızınada maşallah maşallah
[]
buna benim göbüş 24+6
23+3 :))
bocuk,yalel ve anneolmakistiyorum sizler d ebay büyütmüşsünüz göbüşü maşallah. ayyyyyyyyy ayyyyyyyyy biz d eözendiğimiz o göbüşler gibi olmaya başladık ha. ne güzel Allah hepimizi nazarlardan korusun.
[
yalel ve bocuk siZe de maşallah canlarım hem size hem de bebişlere bir gün göbeğin bana sevimli tatlı geleceğini söyleselerdi hayatta inanmazdım ama şimdi göbüşleri böyle görünce bayılıyorum mest oluyorum[/B][/COLOR]
pump göbüşün çok güzel ikiz olunca böyle oluyor demek ki bayıldım walla harika görünüyorsun bi de canım maşallah hiç kilo almamışsın burda biz tek bebekle 8 kilo alınca kendimizi az aldık kabul ediyoruz tekrar üçünüze de maşallah
kızlar hepinizin göbişlerine ve bebişlerine 41 kere maşallah...
amaaaa pumpkins sana 41+41 82 kere maşallah hayatım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?