2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

sweet canim cok tatli gobisin ya tam kivaminda bence hic de sisko misko durmuyosun cok sirin duruyosun massllah deniz kemale de sana da

melisamla uyuyamadık bu gece bizde resim cekilelim dedik zemuszemus farketmiyonuz ama size el sallıyo burda kaydirigubbakcemile3

30+3

maşallah kızlar cok tatlı olmuş göbüşler
yalel, böcük, anneolmakistiyorum, sevcan, sdsmt, jasmin, esra, sweet, juli..

Son düzenleme:
ay yerim ben melisayi cok seker olmus bu kiz daha icerde boyleyse disardaki halini dusunemiyorum :)

Maşallah göbişine de oğluşuna da
Çok tatlı olmuş göbeğin:asigim:

sanada Deniz Kemal'ede maşallah
ne güzel bi göbiş o öyle

sweet canim cok tatli gobisin ya tam kivaminda bence hic de sisko misko durmuyosun cok sirin duruyosun massllah deniz kemale de sana da

maşallah kızlar cok tatlı olmuş göbüşler
yalel, böcük, anneolmakistiyorum, sevcan, sdsmt, jasmin, esra, sweet, juli..

çok teşekkürler kızlar. ban moral verdiniz şişko değilsin diye am napalım şte bebişler için değer.

melisamla uyuyamadık bu gece bizde resim cekilelim dedik zemuszemus farketmiyonuz ama size el sallıyo burda kaydirigubbakcemile3

30+3

melisacık baya büyümüş maşallah jülicim. biz de ona öpücük yolluyoruz.kaydirigubbakcemile3

ya valla şişko olsam napcam. artık çok geç yapacak bişi yok yalelcim. umarım sonra veirriz.

vericez tabi sweet :) başka şansımız da yok zaten, vericez. bir biçimde vericez bu fazlalıkları.
spora mı gideriz, sert diyetler mi uygularız... birbirimizi gaza getiricez ve kilolardan kısa sürede kurtulucaz nasipse.

biz de bu kuzuya el sallamaktayııızzz....
ne el sallaması, onun sallanan elini alıp ısırırım ben :)
maşallah..

kanka yirim ben az kaldı melsiaya kavuşmaya Allahın izniyle
şeker şeyler

sweet im oğluna mucuks Şeniz

Maşallah Melisaya, kocaman kız oldua.s.

julicim maşşallah melisaya da sana da canımcımopuyorumnanaktan

maşallah melisaya
kaydirigubbakcemile3bizde ona el sallıyoruz :)

ay yerim ben melisayi cok seker olmus bu kiz daha icerde boyleyse disardaki halini dusunemiyorum :)

kanka yirim ben az kaldı melsiaya kavuşmaya Allahın izniyle
şeker şeyler

sweet im oğluna mucuks Şeniz

saolun teyzoşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kuzum kocaman oldu vurdumu inletiyo artık :roflol: :roflol:

kızlar göbüşüm 28+3 :)) kocaman kızım bıde oradaki :))

Eklentiler

• $28+3.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $28+3 2.webp
    35 KB · Görüntüleme: 51
  • $28+3 3.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 66
kızınada sanada maşallah canım
tütütütütütü nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…