2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

kibelecim seninki gerçekten çok iri bir bebek bence...hay maşşallah! kafana fit atıp bulandıriiiiim mi :jeyyar: erkek göbişine benziyooooooo-şaka şaka valla anlamam ben o işlerden sırf pislik olsun diye

kibele maşallah, göbeğin ne kadar çok büyümüşdelikafadulden
bende göbeğim var diye boşuna seviniyomuşum:1shok:
benimkide göbek mi:umursamaz:

kibeles maşallah bebeğine sanki ikiz karnı gibi....:lepi:

iri bir bebek demekkii.:lepi:

kızlar cok sagolun butun bebıslerı Allah nazarlardan korusun..

kibelecim seninki gerçekten çok iri bir bebek bence...hay maşşallah! kafana fit atıp bulandıriiiiim mi :jeyyar: erkek göbişine benziyooooooo-şaka şaka valla anlamam ben o işlerden sırf pislik olsun diye
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sogol canım ay demı bence de ahhhahahahaha erkek dıye kandırdı bızı zaten aylardır.. eşşek cıksın tokat atacagım tombul poposuna :))

kibele maşallah, göbeğin ne kadar çok büyümüşdelikafadulden
bende göbeğim var diye boşuna seviniyomuşum:1shok:
benimkide göbek mi:umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol canım yaa sevcanım ben arada 1 ay uzerıne mı gordum acaba dıye dusunmuyo degılım bu ocagı beklemez!!!
kibelem maşallah
yerim yerimmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sagol sekerım muck..
kibelesr maşallah canım sanada kızınada kocaman maşallah çok tatlısınız analı kızlı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol canımcım benım o sızlerın tatlılıgı..
kibeles maşallah bebeğine sanki ikiz karnı gibi....:lepi:

iri bir bebek demekkii.:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyaaa sorma canım yaaa bu ara etrafımdakılerın soyledıgı bırsey var acaba bu ıkız mı bır erkek bır kız bır de goremıyorlar mı :))) dıye..
ama onu da bılırler herhalde 3 farklı dr cınsıyetı tutturamasada herhalde ıkız oldugunu anlarlardı ahahhaha :))delikafadulden
Maşallah canım kızına:))) ne kadar da büyümüş. Allah nazarlardan saklasın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol ozgecım ))) hepimizinkileri Allah nazarlardan korusun..

ben de koyayım göbiş resmimi yaaa ama koymayı bilmiyorum ki, iki saat anlatacaksınız , ben anlaycağım......
zor degıl canım sen resmı koymaya geldıgınde anlatırız hemen ya benım gıbı lınk koyarsın ben cok yer kaplamasın dıye boyle yapıyorum da :)
ya da yukleme sıtelerınden anlatırız :))

kibelesr seninkiler bide ikiz çıkarsa hiç şaşırmam:roflol:
biri kız, biri erkek

delikafaduldendeme kız sevcan kalpten mı gotureceksın benı valla bır sok daha yasayamam herhalde sıyırttılar resmen bana 3 dr da yanılır mı yaaa..
bu kadar mı sanssızlık olur yanıı :)) :1shok:

kızlar bir cogunuzun göbüşünü gördum, benım o göbüşlerin yarısı kadar göbüşüm var nerdeyse.. suan ıtıbarıyle 27+4 gunlukum. ama daha buyuk bır göbek ıstıyorum... yıyorum yıyorum olmuyor...

canım senın ıc karnın genıstır bende karın bıle yoktu dısarıda resmen bebıs :))
hem ne guzel yaaa ben artık zorlanıyorum tadını cıkar rahat hamılesın aaa :))

kibeleeeeee
harika kıssım buu :)

maşallah hem o bebeğe hem de göbeğee...... maşallah...

canım senın ıc karnın genıstır bende karın bıle yoktu dısarıda resmen bebıs :))
hem ne guzel yaaa ben artık zorlanıyorum tadını cıkar rahat hamılesın aaa :))

canım benım sagol,
allah yardımcımız olsun zorluklarını tahmın eder gibiyim ama ne bileyim insan dısardan hamıle oldugun anlasılınca bööyle bır gururlanıyor :)))...
saglıklı olsunlarda gerisi önemlı degıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…