kızlar göbüşüm 28+3 :)) kocaman kızım bıde oradaki :))
kızlar göbüşüm 28+3 :)) kocaman kızım bıde oradaki :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sogol canım ay demı bence de ahhhahahahaha erkek dıye kandırdı bızı zaten aylardır.. eşşek cıksın tokat atacagım tombul poposuna :))kibelecim seninki gerçekten çok iri bir bebek bence...hay maşşallah! kafana fit atıp bulandıriiiiim mi :jeyyar: erkek göbişine benziyooooooo-şaka şaka valla anlamam ben o işlerden sırf pislik olsun diye
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol canım yaa sevcanım ben arada 1 ay uzerıne mı gordum acaba dıye dusunmuyo degılım bu ocagı beklemez!!!kibele maşallah, göbeğin ne kadar çok büyümüşdelikafadulden
bende göbeğim var diye boşuna seviniyomuşum:1shok:
benimkide göbek mi:umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sagol sekerım muck..kibelem maşallah
yerim yerimmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol canımcım benım o sızlerın tatlılıgı..kibelesr maşallah canım sanada kızınada kocaman maşallah çok tatlısınız analı kızlı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyaaa sorma canım yaaa bu ara etrafımdakılerın soyledıgı bırsey var acaba bu ıkız mı bır erkek bır kız bır de goremıyorlar mı :))) dıye..kibeles maşallah bebeğine sanki ikiz karnı gibi....:lepi:
iri bir bebek demekkii.:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol ozgecım ))) hepimizinkileri Allah nazarlardan korusun..Maşallah canım kızına:))) ne kadar da büyümüş. Allah nazarlardan saklasın
zor degıl canım sen resmı koymaya geldıgınde anlatırız hemen ya benım gıbı lınk koyarsın ben cok yer kaplamasın dıye boyle yapıyorum da :)ben de koyayım göbiş resmimi yaaa ama koymayı bilmiyorum ki, iki saat anlatacaksınız , ben anlaycağım......
kibelesr seninkiler bide ikiz çıkarsa hiç şaşırmam:roflol:
biri kız, biri erkek
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sagol canımcım :))kibele canım maşallah sana da bebişine de
kızlar bir cogunuzun göbüşünü gördum, benım o göbüşlerin yarısı kadar göbüşüm var nerdeyse.. suan ıtıbarıyle 27+4 gunlukum. ama daha buyuk bır göbek ıstıyorum... yıyorum yıyorum olmuyor...
canım senın ıc karnın genıstır bende karın bıle yoktu dısarıda resmen bebıs :))
hem ne guzel yaaa ben artık zorlanıyorum tadını cıkar rahat hamılesın aaa :))[/QUOT
senin göbüşle benimki tıpa tıp aynı gibi çok benziyor bence seninki kız ama bilemeyiz tabi doktor bilememiş biz mi bilecezyerimseniben şaka bir yana bende artık çok rahatsız oluyorum üstelik uykusuzluk başladı iki gündür uyumayıncada kafada binbir türlü tilki geziyor artık yatağı görmek bile istemiyorum ya.:bbo:
canım senın ıc karnın genıstır bende karın bıle yoktu dısarıda resmen bebıs :))
hem ne guzel yaaa ben artık zorlanıyorum tadını cıkar rahat hamılesın aaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?