2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

aynen canım benım de oyle gecelerı kabus olmaya basladı..
canım kız herhalde artık yanı dondu bebıs degısmez dıye umud edıyorum valla..
koysana gobusunu tatlım yaa gorelım :))

kibeleeeeee
harika kıssım buu :)

maşallah hem o bebeğe hem de göbeğee...... maşallah...

sagol canımcııımmm hepımıze masllah :))

yaww bana cok bakıyorlar gıbı gelıyo zor yuruyorum yolsa dedıgın gıbı once saglık canımcım

kibelecim maşallah kızına göbüşünede maşallah Allah kem gözlerden korusun

sagolasın canım benım hepımızın yavrularını kem gozlerden korusun

bugün Ben ve Oğlum buyrunnnnnnnnn

sevcanım geldın mı tatlı gobusunle :)) napıyormus oglan gıttın mı dra ayyy ben yerım onu yaaaa.. erkekimiz nasılmış bakalım

sevcanım maşallah
istikrarlı gidiyo
kiloda göbekte bebekte
hadi bakalım sağlıcakla

sevcanım maşallah oğlusuna

sevcanım maşallah
istikrarlı gidiyo
kiloda göbekte bebekte
hadi bakalım sağlıcakla

Sağolun teyzoşlara.s.
Oğlum öptü sizi Şeniz

benim göbekte maşallah acayip büyüdü yav ben anlayamadım daha 8 kilo aldım ama karnım yarılıyo gibi ağrıyo özelliklede öğlen saatinden sonra akşam ahhh diyerek geziyorum evde gazım çok oluyo mide bulantılarım sabahları başladı yine bu aylarda reflü olurmuş bazı kadınlarda maşallah bende tam gaz=(nese bir ara çekip göstertiyim artık bende göbüşümü koca göbüşümü ehehehe herkese maşallah allahım herkesi h1n1 den korusun=(

kanka pek seksapaliteslisiniz kızınla bakıyorumda
bence fiziğin gayet iyi
benimki çok kötü yaa bacaklarımın üstü baldırlarım falan acayip yırtık her görende az ye çok kilo almışsın diyo maşallah size

kanka benim bacanaklarda öyle
kırmızı kırmızı oldu
kuyafet giyince gözükmüyorlar :roflol:
elaleme bakma sen boşverrr
kendimiz için mi yiyozzz sanki
hersey bebişler için kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

selam kızlar sonunda başardım resim koymayı, dünde uğraştım ama site bi garipti...işte ben ve 26+3 lük tontiş kızım

Son düzenleme:
jülicim vay be çok seksisin. kızlar sizlere de maşallah. jüli kız baya büyütmüşsün göbüşü. eeeee ne kaldı şurda 9 haftan dimi.

kibele massallah canim gobise de prensese de valla ya ikiz ya erkek diyorum ben de hala saka saka ama tontis bir kiz doguracaksin sanirsam normal dusunuyorsan allah kolaylik versin canim simdiden :)
sevcan senin oglusa da massallh canim
juli valal hayatim nasil dayandi senin koca bu kadar ay peygamber sabri varmis mi diyelim :) massalalh canim melisamiza
casmin senin bebise de massallah
deppo canim cok fitsin nerde bebis :) massallah sana da bebisine de canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…