kızlar evet onunda çekebildim. bu da bizim 28+1 lik göbüşümüz.büyümüşmü deniz kemalim
kızlar evet onunda çekebildim. bu da bizim 28+1 lik göbüşümüz.büyümüşmü deniz kemalim
feyzacım, özgecim, julicim ve sweetbabycimm maşallah sizleree
göbişlerimiz büyümeye devam ediyor oleey :teytey::dance:
dikkat ettim benim gibi sizin de göbek deliği dışarı fırlamamış , 1-2 tanıdığımda fırladı, bizim iç karnımız mı geniş acaba ondan mı?
teşekkür canım .benim bu hafta fırladı ya ne giysem gözüküyor utanıyorum niye birde fırladıki bu çok kötü :çok üzgünüm:
ooo maşallah canım göbüşün kocaman olmuş
oooooooo maşallah melisacığa kocaman olmuş annesi.
ayy gördüm tatlışı maşallah çok güzelsiniz yaa tü tü tü
julicim maaşallah kocaman olmuş melisa:))
bişey sorcam canım maaşallah baya büyümüş ama çatlakların yok gibi buşiy kullandınmı canım ya benim ki çorak tarla gibi oldu :)) bebek yağı kullandım ama fayda etmedi sanırım karnım çatlaklarla doldu senin yada burdaki çatlamayan arkadaşların kullandığı bişeyler varsa yazarmısınız kızlar ya profilime üzülmeye başladım şimdi memnunum halimden içinde kızım var diye ama doğumdan sonrası var bide ben genede elimden geleni yapıyımda çatlarsa çatlasın artık napiyim çokta tın derim:))
şimdiden teşekkürler...
evet culi hani senin belin çatlamıştı????
julimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
harika görünüyon bebeğimmmmzemuszemus
melisamızda iyice büyümüşşş
allah nazarlardan saklasın
Çok güzel bi göbüş olmuşşşşş zemuszemus
feyzacım, özgecim, julicim ve sweetbabycimm maşallah sizleree
göbişlerimiz büyümeye devam ediyor oleey :teytey::dance:
dikkat ettim benim gibi sizin de göbek deliği dışarı fırlamamış , 1-2 tanıdığımda fırladı, bizim iç karnımız mı geniş acaba ondan mı?
julicim maaşallah kocaman olmuş melisa:))
bişey sorcam canım maaşallah baya büyümüş ama çatlakların yok gibi buşiy kullandınmı canım ya benim ki çorak tarla gibi oldu :)) bebek yağı kullandım ama fayda etmedi sanırım karnım çatlaklarla doldu senin yada burdaki çatlamayan arkadaşların kullandığı bişeyler varsa yazarmısınız kızlar ya profilime üzülmeye başladım şimdi memnunum halimden içinde kızım var diye ama doğumdan sonrası var bide ben genede elimden geleni yapıyımda çatlarsa çatlasın artık napiyim çokta tın derim:))
şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?