29+3 kızım
29+3 kızım
sedoş maşallah göbişine de bebişine de
anam ne çok büyütmüşsün
sende göbek çizgisi de çıktı, ben de çizgi mizgi yok
almaz olurmuyum kilo 13 kilo aldım :kedi: ama formumu korumanın sırrı hamilelikten önce iskeletor olmam kaydirigubbakcemile3maşallah canım göbüşüne kilon hiç yok çok güzel ya..
kilo almadınmı hiç canım bu formunu nasıl koruyosun ???
sedoş maşallah göbüşünede bebişinede
seda maşallah göbüşüne ya....
sedoş maşallah göbüşüne de bebişine de
sedoş maşallah canım
sedacım maşallah göbüşüne. evet ya formun gayet iyiş görünüo. büyütmüşsün bebişi. benim de çizgim baya belli.
feyza, özge, juliett, smhsmh, sweet, seda... kızlar hepinizinki bi harika..
ben bu melekleri merakla bekliyorum valla... şu göbüşleri ısırıvericem sonunda.. içlerindekiler kimbilir nasıl tatlılar...
ve inanamıyorum... gözlerime deinanamıyorum, yaşadıklarımıza da inanamıyorum...
bunlar, daha 6-7 ay evvel, dümdüz karınları olan bizlere mi ait şimdi? içimizde o minnacık noktalar olarak gelen bu minikler, şimdi kocaman mı oldular?
bu tekmeler gerçek mi? bu taklaları bizlerin minikleri mi atıyor?
şok içindeyim. bu topiğe bakarken epeyce oyalanıyorum ben hep :) geri dönüp dönüp, eski hallerimize bakıyorum falan...
sağolun kızlar opuyorumnanaktan esracım iç karnın geniştir belki bi doktor eğer iç karnınız genişse bebek içe doğru büyür karnınız çok çıkmaz demiştisedacım maşallah göbeğine akşam bende çekip koyayım bakın bakalım benim göbek çok küçük eşimmde çocuğa yer aç azcık böbeğinde küçücük diyo ya 31.haftadayım ne zaman büyüyecek ki
[
sağolun kızlar opuyorumnanaktan esracım iç karnın geniştir belki bi doktor eğer iç karnınız genişse bebek içe doğru büyür karnınız çok çıkmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?