2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

sedacım maşallah göbüşüne. evet ya formun gayet iyiş görünüo. büyütmüşsün bebişi. benim de çizgim baya belli.

feyza, özge, juliett, smhsmh, sweet, seda... kızlar hepinizinki bi harika..
ben bu melekleri merakla bekliyorum valla... şu göbüşleri ısırıvericem sonunda.. içlerindekiler kimbilir nasıl tatlılar...
ve inanamıyorum... gözlerime deinanamıyorum, yaşadıklarımıza da inanamıyorum...
bunlar, daha 6-7 ay evvel, dümdüz karınları olan bizlere mi ait şimdi? içimizde o minnacık noktalar olarak gelen bu minikler, şimdi kocaman mı oldular?
bu tekmeler gerçek mi? bu taklaları bizlerin minikleri mi atıyor?

şok içindeyim. bu topiğe bakarken epeyce oyalanıyorum ben hep :) geri dönüp dönüp, eski hallerimize bakıyorum falan...

sedacım maşallah göbeğine akşam bende çekip koyayım bakın bakalım benim göbek çok küçük eşimmde çocuğa yer aç azcık böbeğinde küçücük diyo ya 31.haftadayım ne zaman büyüyecek ki

sedoş maşallah göbişine de bebişine de
anam ne çok büyütmüşsün
sende göbek çizgisi de çıktı, ben de çizgi mizgi yok

büyümüşmü dünür gerçekten son günlerde bana hiç büyümüyor gibi geliyorda :)
göbek çizgisi bende ilk aylardan beri var göbek deliğimde dışaraı fırladı..
birisi demiştiki bana kızsa çizgi çıkar erkekse çıkmaz ama ne kadar doğru bilmem :)
maşallah canım göbüşüne kilon hiç yok çok güzel ya..

kilo almadınmı hiç canım bu formunu nasıl koruyosun ???
almaz olurmuyum kilo 13 kilo aldım :kedi: ama formumu korumanın sırrı hamilelikten önce iskeletor olmam kaydirigubbakcemile3

sedoş maşallah göbüşünede bebişinede

seda maşallah göbüşüne ya....

sedoş maşallah göbüşüne de bebişine de

sedoş maşallah canım

sedacım maşallah göbüşüne. evet ya formun gayet iyiş görünüo. büyütmüşsün bebişi. benim de çizgim baya belli.

sağolun kızlar opuyorumnanaktan esracım iç karnın geniştir belki bi doktor eğer iç karnınız genişse bebek içe doğru büyür karnınız çok çıkmaz demişti

[

sağolun kızlar opuyorumnanaktan esracım iç karnın geniştir belki bi doktor eğer iç karnınız genişse bebek içe doğru büyür karnınız çok çıkmaz demişti

evet benimki de öyle demişti.
kuzenimin karnı teeee 4. aydan sonra belli olmaya başladı mesela, benimki daha 9. haftamdayken çıkmaya başlamıştı.. kilo almadığım halde.
doktorum, iç karnın dar senin, dışarı çıkacak doğal olarak.. demişti.

şimdi de aldı başını gitti zaten karnım.
artıkın foto çekmeye korkar oldum.

esracım çok tatlı göbüşün hiç 16 kilo almış gibi durmuyosun ben 15 kilo aldım ama patlıcam yakında öyle hissediyorumkaydirigubbakcemile3

bütün göbüşler çok güzel ya yerim ben o içerde keyif yapan melekleri:ecrin_bebek:

sağol tutkucum valla beni daha önceden tanımayanlar aa ne güzel fazla kg almamışsın diyo ama tanıyanlar ilk görüşte hafif bi şok yaşıyorlar ben kendi kendime bu kadar çekebildim akşam eşime çektireyim her yerden görün bakalım hala fit olduğumu düşünebilecekmisiniz:):):):)

esracım maşallah ya hiç kilo almamış gibisin, ben 13 kilo aldım balon gibiyim yakında uçacağım
çok tatlı göbüşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…