2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

uzun zamandır buraya bakmamıştım kızlar hepinize maşallah
(tek tek yazamıyorum kusura bakmayın)
çok tatlı olmuş göbekler
hele içindekiler kim bilir nasıldır oyyyy yerim ben hepsini maşallah maşallah

caneylom ben ilk başlarda bebek yağı ve kakao yağı kullanmıştım şimdi 2 aydır mustela kullanıyorum ben de henüz çatlak yok çok şükür inşallah olmaz

canım sen maşallah 33.haftandasın, ben daha 29

o zamana kadar benim de çıkar heralde :uhm:

yapıdan galiba canım benim bu hafta çıktı birden korkuyorum aslında dışarı fırlayacak gibi .haftalar geçtikçe çok zorlanmaya başlıyosunuz kızlar size diyim pıtı pıtı yürüyorum ben artık:CüvCüv:

şimdi juli seninkiyle kendi göbeğimi kıysaladım benimki daha yukarda acaba senin melisa kafası aşağıda diyemi
bak bide bunu çıkardım

feyzae bayılıyorum artık bu halimize
aslında şı sıralar baya memnunu keşke hamilelik bitmese özleyeceğiz bu göbikleri

bende üzülüyorum şimdi diyorum benle heryer geliyor tombik tombik geziyoruz .bol bol resim çekinmek istyorum ama hiç çekinemyorum bi aksilk çıkıyor

evett
32+2 biz
:kedi::kedi::kedi:

Amanda aman göbişini yesinler senin opuyorumnanaktan
Kocaman olmuş,maşallah

Ya kızlar beni gören 6,5 aylık olduğuma inanmıyo klava:
Bide demezler mi " aa yükün ne kadar küçük" o benim yüküm değil, oğlum bi kere :dilcikar:
Ama doktor çok sağlıklı diyo, iç karnım mı geniş yoksa gerçekten bebeğim küçük mü doğcak, 2 hafta sonra doktora gidince görücez bakalım kaç kilo olmuş yavruşum

canım hiç üzülme son ay falan %95 herkes çatlıyormuş bendede başlamadı daha ama etim sert büyük ihtimal çatlayabilirim benim annem 3erkekte hiç çatlamamış bana hamileyken heryeri çatlamış kızlar annenin güzelliğini alır derler

feyza özge juliett smhsmh swetbay maşaallay göbüşlerinize,hepiniz de harikasınız

evett
32+2 biz

41 kere maşalllah kaana
kankaa cok güzel olmus laa göbük opuyorumnanaktan

olabilir kanka kafa asağıda ya
ağırlıkta orda 10 dk yüürüyüm baslıyo baskı yapmaya

Juliiiiidelikafadulden
Maşallah Melisa'ya kocaman olmuş:asigim:
41 kere maşallah

saol sevcanım a.s. a.s.

teyzoşlaaaarrrrrr
ay neler neler olmuş ben yokken yahu....
allahım yarabbim, nazarlardan korusun bilzeri de bebelerimizi de...
ay takriben 8-9 dakikadır göbüşlere bakıyorum, gözlerimi alamadım valla :)
maşallah herkesin göbüşüne de, bebişine de..... bu arada gözümden kaçmıyor tabi, memişler de epeyce bi dolgun hale gelmişler :) herkeslere maşallah subhanallah..

bende üzülüyorum şimdi diyorum benle heryer geliyor tombik tombik geziyoruz .bol bol resim çekinmek istyorum ama hiç çekinemyorum bi aksilk çıkıyor
aynen bende aynen bide her ay fotom olsun istiyodum
tabi herkesin yapısı farklı be sevcanım belki biraz daha sonra çıkar
yükünü sevsinlerakannehir

maşallah canım çok güzelsiniz walla
teşekkürler tatlım
smhsmh maşaallay göbüşlerinize,hepiniz de harikasınız
teşekkürler canım benim
41 kere maşalllah kaana
kankaa cok güzel olmus laa göbük opuyorumnanaktan

olabilir kanka kafa asağıda ya
ağırlıkta orda 10 dk yüürüyüm baslıyo baskı yapmaya
bundan sonra doğuma kadar her hafta ekleyelim be canım

semiha sizde harika görünüyorsunuz,Allah nazarlardan saklasın
sağolasın tatlım benim cümlemizi
çok tatlı yaa herkesin göbüşü cidden ay ben içindekilerinin fotosunuda merak ediyom artık
memişler 2 beden büyüdü yavrum nerdeyse

evett
32+2 biz

canım maaşallah ya çok şirin olmuşsunbaya büyütmüşsün sende göbüşü eeee kaanımız büyüyo artık
çok şükür rabbime bugünleride gördük :CüvCüv: hele böyle karnımız tostoparlak oldu olalı tadına doyulmuyo ya rabbim herkese tattırsın inşallah

hepinize teşekkürler kızlar önerileriniz için ilk zamanlar hiç önemsemedim çatlamaz be diyodum inanmıyodum ama göbüş yamalık gibi:kedi: olunca aklım başıma geldi ama neyse artık bi bebe yağı sürüyodum eskiden oda alıma geldikçe haftada on günde bir badem yağı kıllanma yapıyo diye duydum cesaret edemedim zaten kılsız tüysüz değilim:umursamaz:dahada artmasın demiştim ama artık günlük bebek yağını bide vazelin johnsons baby kullanıyorum gün içindede elime geçen nemlendiriciyi sürüyorumkafamçokkarıştı aman neyse olan oldu artık bundan sonra bi faydası olursa ne ala olmassada ne yapalım minik kızım melikemin bu kadarcıkta hatırası kalsın vücudumda der geçerim opuyorumnanaktan bu günlere şükürler olsun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…