canım sen maşallah 33.haftandasın, ben daha 29
o zamana kadar benim de çıkar heralde :uhm:
şimdi juli seninkiyle kendi göbeğimi kıysaladım benimki daha yukarda acaba senin melisa kafası aşağıda diyemi
bak bide bunu çıkardım
feyzae bayılıyorum artık bu halimize
aslında şı sıralar baya memnunu keşke hamilelik bitmese özleyeceğiz bu göbikleri
julicim maaşallah kocaman olmuş melisa:))
bişey sorcam canım maaşallah baya büyümüş ama çatlakların yok gibi buşiy kullandınmı canım ya benim ki çorak tarla gibi oldu :)) bebek yağı kullandım ama fayda etmedi sanırım karnım çatlaklarla doldu senin yada burdaki çatlamayan arkadaşların kullandığı bişeyler varsa yazarmısınız kızlar ya profilime üzülmeye başladım şimdi memnunum halimden içinde kızım var diye ama doğumdan sonrası var bide ben genede elimden geleni yapıyımda çatlarsa çatlasın artık napiyim çokta tın derim:))
şimdiden teşekkürler...
41 kere maşalllah kaana
olabilir kanka kafa asağıda yaşimdi juli seninkiyle kendi göbeğimi kıysaladım benimki daha yukarda acaba senin melisa kafası aşağıda diyemi
bak bide bunu çıkardım
feyzae bayılıyorum artık bu halimize
aslında şı sıralar baya memnunu keşke hamilelik bitmese özleyeceğiz bu göbikleri
Juliiiiidelikafadulden
Maşallah Melisa'ya kocaman olmuş:asigim:
41 kere maşallah
juli maşallah melisaya ve sana, çok tatlı olmuşsunuzopuyorumnanaktan
aynen bende aynen bide her ay fotom olsun istiyodumbende üzülüyorum şimdi diyorum benle heryer geliyor tombik tombik geziyoruz .bol bol resim çekinmek istyorum ama hiç çekinemyorum bi aksilk çıkıyor
tabi herkesin yapısı farklı be sevcanım belki biraz daha sonra çıkarAmanda aman göbişini yesinler senin opuyorumnanaktan
Kocaman olmuş,maşallah
Ya kızlar beni gören 6,5 aylık olduğuma inanmıyoklava:
Bide demezler mi " aa yükün ne kadar küçük" o benim yüküm değil, oğlum bi kere :dilcikar:
Ama doktor çok sağlıklı diyo, iç karnım mı geniş yoksa gerçekten bebeğim küçük mü doğcak, 2 hafta sonra doktora gidince görücez bakalım kaç kilo olmuş yavruşum
teşekkürler tatlımmaşallah canım çok güzelsiniz walla
teşekkürler canım benimsmhsmh maşaallay göbüşlerinize,hepiniz de harikasınız
bundan sonra doğuma kadar her hafta ekleyelim be canım41 kere maşalllah kaana
kankaa cok güzel olmus laa göbük opuyorumnanaktan
olabilir kanka kafa asağıda ya
ağırlıkta orda 10 dk yüürüyüm baslıyo baskı yapmaya
sağolasın tatlım benim cümlemizisemiha sizde harika görünüyorsunuz,Allah nazarlardan saklasın
çok tatlı yaa herkesin göbüşü cidden ay ben içindekilerinin fotosunuda merak ediyom artıkteyzoşlaaaarrrrrr
ay neler neler olmuş ben yokken yahu....
allahım yarabbim, nazarlardan korusun bilzeri de bebelerimizi de...
ay takriben 8-9 dakikadır göbüşlere bakıyorum, gözlerimi alamadım valla :)
maşallah herkesin göbüşüne de, bebişine de..... bu arada gözümden kaçmıyor tabi, memişler de epeyce bi dolgun hale gelmişler :) herkeslere maşallah subhanallah..
[
çok tatlı yaa herkesin göbüşü cidden ay ben içindekilerinin fotosunuda merak ediyom artık
memişler 2 beden büyüdü yavrum nerdeyse
caneylom ben ilk başlarda Bella B diye bi krem kullandım
Şu anda 1 akşam fındık yağı, 1 akşam kakao yağı sürüyorum
Banyo sırasında bebek yağı da sürüyorum
Benimde sadece bel kısmımda azcık beyaz çizgiler var o kadar
İnşallah daha fazla olmaz
uzun zamandır buraya bakmamıştım kızlar hepinize maşallah
(tek tek yazamıyorum kusura bakmayın)
çok tatlı olmuş göbekler
hele içindekiler kim bilir nasıldır oyyyy yerim ben hepsini maşallah maşallah
caneylom ben ilk başlarda bebek yağı ve kakao yağı kullanmıştım şimdi 2 aydır mustela kullanıyorum ben de henüz çatlak yok çok şükür inşallah olmaz
canım hiç üzülme son ay falan %95 herkes çatlıyormuş bendede başlamadı daha ama etim sert büyük ihtimal çatlayabilirim benim annem 3erkekte hiç çatlamamış bana hamileyken heryeri çatlamış kızlar annenin güzelliğini alır derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?