- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.241
kızlar merhaba ben de şubatın ilk haftasını bekliyorum 6-7 ne kadar adet olmazsam demek ki güzel bişeler başarmışız :kedi:
beklemek sıkıcı gerçekten. size bişey sorcam doktora sormayı unuttum aramaya da çekindim kan tahliliyle hamilelik hemen belli oluyor demişti bi arkadaşım yani beklemeye gerek yok felan dedi. bununla ilgili bilginiz var mı acaba gidip sağlık ocağndan tahlil yaptırsak??? ne dersiniz? bilmiyorumkismile
anladım bu kötü bir hayal kırıklığı olur beklicez artık napalım kaydirigubbakcemile2merhaba canım geç döllenme olma olasılığından yada kimyasal gebelikten dolayı adet gününü bekle geciktiğinde evde test yaparsın önceden kanda yani b hcg yaptırdığında hamilelik çıkabilir sonra düşmeye başlar değerin ve adet olursun kimyasal gebelik olduğunu sonradan acı bir şekilde anlarsın biraz sabır opuyorumnanaktan
birşey değil ne demek canım daha ilk denemelerinde fazla bekletmeden bebeğin gelir umarım opuyorumnanaktan
inşallah canım benim Allah hepimize uğraştırmadan nasip eder inşallahopuyorumnanaktan
niye çıkarayım güzelim tarih vermezsin olur biter benimde 3ay düzensizleşti sonra tekrar düzeldi takma kafana bekliycez biz senin müjdeniopuyorumnanaktan
Canım desteğin için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlısı ile o müjdeyi almayı nasip etsinolumunekankayizsmile
merhabalar ben şubatta çift çisgi görmek istiyorum
selam kıslarr
jarmana tatlım nasılsınn bakalım
ayy kıs beni hala listeye yazmamışsın bakemm
13 şubata yaz kuşum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?