2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

ben artık hiç stres yapmıyorum çok rahatım gebelik testide yapmıyorum 2aydır eve bile almıyorum çok rahatım Allaha şükür aklımdan çıkartabildiğim kadar çıkartmaya çalışıyorum eskisi gibi değilim ya iyiyim çok üzülmüyorum artık

canım benimde 31 aralık kötü bir yılbaşı hediyesiydi 28 günde bir adet düzenim
28 ocak günü çift çizgi görürüm inşallah kasık ağrılarım var vücut sıcaklığım dün 38 dereceyi aştı
sarı akıntım var ovulasyonu tespit etmiştim umarım bu kez olur

inşallah cnm 1.çocuk dimi

hadi bakalım umarım olur bu ay . benimde en son 30 Aralık. Ama bende hiç bir belrti yok şuanda psikolojik kasık ağrılarının dışında.
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım.

beklerim sanırım
evde 10 tane test var
ama yapasım gelmiyor ilk hamileliğide adetten sonraki gün çıkmıştı çift çizgi

kızlar bugün göğüslerim acayip hassaslaştı birkaç gündür kasık ağrılarım var bu kadadr erken belirti verir mi yoksa ben mi kendimi çok dinliyorum hepsi pisikolojik mi
ayy bide tecrübeli olcam ben ya ilkinde nezaman başlamıştı belirtiler hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar...bebek isteyen düşük yapan ikiz isteyen içeri diye bir konu açtım kulupteki herkes okusun diye 2.sayfada kalmış olabilir girin bakın hatunlar çok faydalı dualar bilgiler varopuyorumnanaktan

bende 2.yi istiyorum 3 yaşında oglum sizinki kaç yaşında

herkese slm...kızlar beni de ekleyin listeye bende eylülden beri istiyorum. geçen yıl da düşünmüştük ama eşimin ameliyatı ve taşınmamız çalışmalara baya bi ara verdirdi. 5 aydır yeniden başladık.

selam kıslarr

jarman kuşum benim regl tarihimi neden yazmadın bakemmm

13 şubata yaz kuşum inşlhh son tarihimi yazışın olur inşlhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…