- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.281
jarnana'cım selam... artık foruma çok nadir giriyorum öyle karar aldım.Ne yazıkki ilk klomen denemem olmadı ve kist oluştu.bu ay doğum kontrol hapı kullanmak zorundayım.Yani tarihim 18 Şubat değil. Şubat ayını boş geçireceğim.Nasipse Mart ayı için tarih veririm.
tamam canım inşallah baharda meleğin geliverir bozma moralini tamammı opuyorumnanaktan
moral bozmaktan öte kabullenmek zorundayım durumu canım. Yapacak birşey yok.Rabbim beni de bu şekilde sınıyor işte.
adetime 2 gün var bakalim hayirlisi...bu ay kendi kendimi yemicem gecen ay söz verdim kendime...yine hayal kirikligina ugramam insallah...bebegim insallah benimlesindir
doğurup çöpe atanların oluyorda bizim onca çabalara rağmen olmuyor Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah gayecim
canım keşke b hcg yaptırmasaydın ya şimdi stresten gelmiyordur doktora git istersen söktürücü verir[/QUOT
cnm ya ne bileyim ilk denemem hemen öğrenelim istedik işte neyse yeni tarihim 22 şubat:)))
slm kızlar 31 aralık son adet tarihimdi bugün çift çizgiyi gördüm ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSİN
33. sıradayım. 31 ocak beklenen tarihim. Benide eklermisiniz.
Bu ay bu sefer buraya fazla takılmadım ki okuyup okuyup moralim bozulmasın diye.
tekrarlarsın gelmezse reglin canım hiç belli olmaz
Beni lisetede düzeltmemişsiniz
sagol cnm herkese iyi moral veriyorsun.En kısa zamanda hepimiz görürüz çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?