2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
jarnana'cım selam... artık foruma çok nadir giriyorum öyle karar aldım.Ne yazıkki ilk klomen denemem olmadı ve kist oluştu.bu ay doğum kontrol hapı kullanmak zorundayım.Yani tarihim 18 Şubat değil. Şubat ayını boş geçireceğim.Nasipse Mart ayı için tarih veririm.

tamam canım inşallah baharda meleğin geliverir bozma moralini tamammı opuyorumnanaktan

aslında bende girmek istemiyorum pek bana kimse sormuyor nasılsın iyimisin diye ben herkese umut veriyorum ama bana pek veren olmuyor yorulduğumu hissediyorum bazen

adetime 2 gün var bakalim hayirlisi...bu ay kendi kendimi yemicem gecen ay söz verdim kendime...yine hayal kirikligina ugramam insallah...bebegim insallah benimlesindir

Slm arkadaşlar öncelikle güzel haber alanları tebrik ederim.Darısı başımıza inşallah.Böyle beklemek ne zormuş ben sadece kendimi beklerken şimdi hepinizi merak ediyorum.opuyorumnanaktan

sagol cnm herkese iyi moral veriyorsun.En kısa zamanda hepimiz görürüz çift çizgiyi

sağol güzelim tabii görcez çift çizgiyi sonra 2010hamişleri diye topic açıp ordan devam edicez hamilelik şikayetlerimize doktorlarımızı çekiştirmeye bebeişlerimizden bahsetmeye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…