2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

kismi dedi yoksa miyommu bendede miyom var ama küçük oldukları için gebeliğe engel değil demişti

3.gün başlanıyor ama sonra o 12.gün çağırıyormuş sanırım.ben hiç gitmedimki 1yıl boyunca doktora hiç kafama bile takmıyordum şu 3 yada 4aydır kafaya taka taka bi hal olmuştum reglim gecikti öyle gittim.amin inşallahhhhhh hayırlısı neyse öyle olsun valla arkadaşım artık çocuk meselesi yüzünden sıkılmak daralmak istemiyorum ya bide gelgitler yaşıyorum hep acaba gerçekten istiyormuyum anne olmaya hazırmıyım falan diye

olsun canım bak yalnızım diyorsun sana arkadaş olacak.ben seni istekli gördüm ve anneliğe hazırsın.ilk başlarda insan biraz zorlanıyor ama biraz büyüyüp bir gülücük atsa herşeye değer

olsun canım bak yalnızım diyorsun sana arkadaş olacak.ben seni istekli gördüm ve anneliğe hazırsın.ilk başlarda insan biraz zorlanıyor ama biraz büyüyüp bir gülücük atsa herşeye değer

inşallah sağol desteğin için.hemde ne yalnızlık hiç çekilcek gibi değil herşeyim alt üst oldu uyku düzenim bile sürekli kilo alıyorum hiç kimse yok neyse senide sıkmayayım şimdi sen varsın başka arkadaşlar var moral oluyor bana

evet canım benimkide over kisti ama dr.hep miyom diye bahsediyor sadece yazılan raporda over kist diye geçiyor

aaa bana myom demedi bu gittiğimde sorarım bakalım 3cm iki taraftada varmış o zaman yumurtam çatlamadığı için regl olamamışım stresten,çatlamadığı içinde kist olabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…