2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bu kür falan varya herkeste farklı etki verir öyle düşünüyorum

tabiki öyle hele ben hiç bişey içip yiyemiyorum midem bulanıyo en son incir küründe afedersin ama kusmuştum bidahada yapamadım bal çörek otu tarçın kürünü yapmıştım içim bulanıyodu yerken kilo aldırdı diye onuda bıraktım önümüzdeki ay doktora gidicem belki bi ilaç falan veriri doktorlara güvenmek en iyisi tabii

avet canım haklısın çok ukudum topiclerde ama denemek istemedim.benimde midem pistir.bazı arkadaşlar ayda 2 defa adet olduklarını söylüyorlar bence o kürlerden olabilir

avet canım haklısın çok ukudum topiclerde ama denemek istemedim.benimde midem pistir.bazı arkadaşlar ayda 2 defa adet olduklarını söylüyorlar bence o kürlerden olabilir

bende geçen ay ayda 2kez oldum belki bal çörek otu traçındandır bilemiyorum.doktora adetin 3.günü gidiliyor gelmez inşallah da gitmeye gerek kalmaz bebiş için giderizkaydirigubbakcemile3

bana reglim gecikti diye ilk kez gittiğimde yumurtaların yavaş çalışıyor sanki demişti birde 3cm kist var 2 foliküldede ama zararlı değilmiş ilaç falanda vermedi onun için çoğu kadında oluyormuş pco değil dimi diye kaç kez sormuştum hatta.sol kasık tarafım sızlıyor bugün duş aldım daha geçmedi canım yanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…