2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Selam kızlarr, Tabi hepiniz gece kuşıu olduğunuz için gündüz kimseler yooook bu arada janarnacım benim tarihimi 27 aralık olarak düzeltirmisin, Heyecandan ocak yazmışım

canım benim ya inşallah dediğin gibi ilk hamiş ben olurum
daha yok gelen giden eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam bakalım hayırlısı

canım benim ya inşallah dediğin gibi ilk hamiş ben olurum
daha yok gelen giden eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam bakalım hayırlısı

AYYY VALLA SÜPER KAÇ GÜN GEÇTİ, HİÇ Bİ BELİRTİSİ VAR MI
İYİ DAYANIYORSUN VALLA BEN OLSAM ÇOKTAN YAPMIŞTIM. ÇATLARDIM VALLA
İNŞ. HAYIRLI HABERLER VERİRSİN BİZE opuyorumnanaktan

AYYY VALLA SÜPER KAÇ GÜN GEÇTİ, HİÇ Bİ BELİRTİSİ VAR MI
İYİ DAYANIYORSUN VALLA BEN OLSAM ÇOKTAN YAPMIŞTIM. ÇATLARDIM VALLA
İNŞ. HAYIRLI HABERLER VERİRSİN BİZE opuyorumnanaktan

5 gün geçti canım kasıklarım ağrıyo bide akıntım var bakalım hayırlısı
yarın belli olur artık tabii varsa
öpüyorum seniopuyorumnanaktan

benim de ilk hamileliğimde akıntım çok olmuştu. hep adet oldum sanıyorum. kasıklarımda sancıyordu adet olacak gibi. hadi bakalım :CüvCüv:

benim de ilk hamileliğimde akıntım çok olmuştu. hep adet oldum sanıyorum. kasıklarımda sancıyordu adet olacak gibi. hadi bakalım :CüvCüv:

gerçektenmiiii
inşallah hamileyimdir yaaa nolur Allahım meleğim benimle olsun
senin düşükmü oldun canım profiliine çocuk yok görünüyoo

gerçektenmiiii
inşallah hamileyimdir yaaa nolur Allahım meleğim benimle olsun
senin düşükmü oldun canım profiliine çocuk yok görünüyoo

ben iki kere düşük yaptım ikincisini 7 ay kadar önce kürtaj oldum. sonra araştırdık ki kan pıhtılaşması varmış.umarım bundan sonrakiler sağlıklı olur

ben iki kere düşük yaptım ikincisini 7 ay kadar önce kürtaj oldum. sonra araştırdık ki kan pıhtılaşması varmış.umarım bundan sonrakiler sağlıklı olur

inşallah canım Rabbim her zaman hayırlısını ve sağlıklısını versin.benimde 2 sene önce bir düşüğüm oldu 9 ay istemedik 16 aydırda istiyoruz bakalım hayırlısı Allahtan
inşallah bu sefer bebişim benimledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

genelde benimde öyle olur hassaslaşmaya başlar ama göğüs ağrısı tek başına yumurtladığın anlamına gelmez akıntının yumurta akı gibi olması uzaması gerekiyor bazal vücut ısınada bağlı bence yumurtlamayla ilgili konuları oku yada netten araştır ayrıca ovulasyon testlerinide kullanabilirsin

doğru ben sürekli vücut ısımı ölçerim bu bana yumurtlamamla ilgili çok bilgi veriyor. şu an adetten sonra 19. günüm ve hala yumurtlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…