2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

Ne güzel kızın varmış inşallah kardeşide geliverir bekletmeden.olur inşallah 6ay bekle bakalım olmazsa doktora gidersiniz.

inşallah hayırlısıyla Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.Aradan 6 sene geçince insan ister istemez acaba olurmu diyor.ben hamileyken bide eşim ameliyat geçirdi.kısmet artık

arkadaaşlar lütfen geçmiş yada bir önceki sayfalara göz atın yada ilk sayfadan son sayfaya kadar bir okuyun çok yararlı bilgiler var belki vesile olur:CüvCüv:

ben bugun mercimek çorbası, ıspanak ve kabak tatlısı yaptım. evde onlar vardı. şimdi de çay içiyoruz

ohhhh afiyet olsun canım kabak tatlısı çekti valla burda bulsak alıcaz ama göremedik.bende mercimek çorbası yaptım patates köfte kızartması falan geçiştirdik rahatsızım ya eşimde anlayışlı sağolsun.

sancım tuttu yine dayanmaya çalışıyorum sizdende ayrı kalamıyorum.senin fıstıkın ne yapıyor kardeş istiyormu o da ?olumunekankayizsmile

canım benim burdakilerin duasıyla biran önce iyileşinsin inşallah.o bu aralar kardeş diye deliriyor ama kız olacakmış.erkekleri sevmiyormuş.ben tutturmaya çalışıyorum o cinsiyet sipariş ediyor.yerimseniben

ayyy canın çektiyse yollayalım burdan. ama kabak da dayanmaz ki. yolda çürürse şasırma.. ben bir iki kere çürütmüştüm.kaydirigubbakcemile3

skr1606 senin kaçıncı ayda oldu düşük canım?gördükçe üzülüyorum söylemeyecektim ama tutamadım olsaydı şimdi 85gün kalmış istersen sil canım sende unutmaya çalış...

canım benim burdakilerin duasıyla biran önce iyileşinsin inşallah.o bu aralar kardeş diye deliriyor ama kız olacakmış.erkekleri sevmiyormuş.ben tutturmaya çalışıyorum o cinsiyet sipariş ediyor.yerimseniben

ayyy ayyy :) benimde kuzenimin kızı erkek sevmem olursa falan diyordu kız istiyordu erkek oldu nasıl ilgileniyor nasıl seviyor anlatamam o da öyle erkek olursa alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…