- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.541
canım biz 2 aydır düşünmeye başladık.6 yaşında bir kızım var.Arayı çok açtık bakalım olacakmı.önceden şartlarımız uygun olmadığı için düşünme şansımız bile olmadı.
okudum canım sağolasınkaydirigubbakcemile5kurabiyelerimmm okuyun belki işinize yarar guclubacismile akşam yemeğinden sonra görüşürüzzzzz
hoşgeldiniz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
iyiz canım.sen nasılsın biraz daha iyimisin.
ben bugun mercimek çorbası, ıspanak ve kabak tatlısı yaptım. evde onlar vardı. şimdi de çay içiyoruz
sancım tuttu yine dayanmaya çalışıyorum sizdende ayrı kalamıyorum.senin fıstıkın ne yapıyor kardeş istiyormu o da ?olumunekankayizsmile
ayyy canın çektiyse yollayalım burdan. ama kabak da dayanmaz ki. yolda çürürse şasırma.. ben bir iki kere çürütmüştüm.kaydirigubbakcemile3ohhhh afiyet olsun canım kabak tatlısı çekti valla burda bulsak alıcaz ama göremedik.bende mercimek çorbası yaptım patates köfte kızartması falan geçiştirdik rahatsızım ya eşimde anlayışlı sağolsun.
canım benim burdakilerin duasıyla biran önce iyileşinsin inşallah.o bu aralar kardeş diye deliriyor ama kız olacakmış.erkekleri sevmiyormuş.ben tutturmaya çalışıyorum o cinsiyet sipariş ediyor.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?