2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Umudumu yitirdiğim yerdeyim yine..başa sarıp duruyorum sürekli.derdim kadar olsaydı kuvvetim o zaman başa çıkamazdı belki kasvetim.her ay hüsran her ay gözyaşı.bir umutla bekliyle gidilen doktor,eline negatif gebelik olmadığına dair tutuşturulan bir kağıt parçası o an orada bağıra bağıra ağlamak ve parçalamak istemek ama metanetli olmak durumu.çok acı…….istanbula evlediğimde de gurbetti acıydı hüzündü meğer gurbetin gurbeti varmış aylarca en çok sevdiklerini görememek omuzlarına dayanabilmemek aylarca hasretlik çekmek varmış.birde hiçbir komşunun arkadaşının hiç kimsenin olmadığı yapayalnız bir başına oturup her gün mutlaka ağladığım bunaldığım biraz olsun kafa dağıtabileceğim birileri bir şeyler olamaması…çok ıstıraplı…gitmek istiyor insan bazen nereye olduğunu bilmeden koşmak sokaklarda avazın çıktığı kadar bağırmak…bir çocuk hasreti içimi sürekli burkan.aklıma takıldıkça hırçınlaştıran.sanki o içimde olsa her şeye kafa tutabilecek gücüm olacak gibi sanki o içimde büyüdükçe bende onunla büyüyecekmişim gibi sanki o minik elleriyle parmağımı tutsa o anın her şeye bedel olacağı gibi sanki onunla oyunlar oynasam onun bir gülüşü için Rabbime sürekli şükür etmek gibi sanki………………….her foruma girdiğimde yada internete girdiğimde yanda çıkan reklamlar bebek arabaları beşikler oyuncaklar…giriyorum sürekli sanki hamileymişimde az kalmış gelmesine gibi her ihtiyacına bakıyorum gözlerim yaşlarla yada içim burkularak yüzümde oluşan bir tebessüm belki……………Rabbim Aşkımla dualarımızı adaklarımızı kabul edecek bizi daha fazla ağlatmayacak biliyorum bizim için bir güneş doğacak bizide günahımızla sevabımızla hatalarıyla kusurlarımızla birbirimizin olduğumuz eşimle beni anne baba yapıcak.biliyorum zamanı var her şeyin bedellerin önce ödenmesi gerektiğini biliyorummm.........................

ordamısın

inşallah canım ameliyata gerek kalmaz bende özledim cok ıssız ya kimseler yok
benim gibi bi girip bi cıkıyorlar canım ezan link yollamiştım aldınmı bilgisayarına kur

aldım aldım çok sağol ablacım kurucam bugün en azından evde ezan sesi olsun...inşallah kalmaz çok korkuyorum nasıl moralim bozuk anlatamam her hareketimde patlarmı diye korkuyorum.evet ya belli bi saatte sözleşsek daha iyi olucak hepimiz bir konuşmuş oluruz.

bende adet görmedim biraz bugün karnım agrıyor inşallah yarın olurum ilaçdan sanırsam günüm gecti

insan adet olmak dua ediyor ya bende öyle gelmesini bekliyorum yoksa söktürücü kullanmak zorunda kalıcam.belkide hamişsindir ablacım iltihap kurumuş bebiş gelivermiştir bellimi olur :CüvCüv: ilaç geciktirmez yoksa...

iyi olur gercekten amann dikkat et ani hareketler yapma bende dizilere daldım gidiyorum valla ömre bedeli izledim kücük kadınlar başlayacak bu akşam 2 tane diz:))koncam gözüme bakıyo bi bitse şu diziler diye ne yapim vakit geciriyom işte

sende her gün onun gelmesini bekliyorsun ama yalnız başına birazda o senin gözünün içine baksın.bende 1kadın 1erkek turkmax ı izliyorum öyle ne yapayım her gün aynı sürekli evde bi başına iyiki televizyon internet var onlarla oyalanıyoruz işte oyalanmak denirse..

yok kız olurmu yumurtlama zamanım gecmişti allah bilir genede arkadaşim doktora göstermiş benim kullandıklarımı antibiyotik erken söktürür demiş ne bilim bu akşam biraz agrı olmaya başladı yarın olurum gibi geliyor bilemiyorum ki beklentim yok olursa süpriz olur ancaak:))))

hiç bellimi olur canım benim ya Allah büyük ama sen umutlanma adet olursanda üzülme tamammı şubata kalma olasılığın yüksek bence çünkü antibiyotik falan kullandın iltihapta geçmiştir iyi çalışın heee kaydirigubbakcemile3

üzülmem canım hazırlıklı degilim ya inşallah şubatta kalırmişiz beraber aynı günmü olacaz yoksa adet sen nezaman olmuştun ben ocak 2de olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…