2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

yap tabi canım midene dokunmuyorsa.iltihap için maydonoz suyuda çok iyi ben 1kere içtim var ya anlatamam akıntıyı soğan küründen daha etkili bence ve hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş adet olayım ilk işim maydonoz suyu içmek olacak ovulasyona kadar söksün ne varsa.kürtajmı oldun sen canım ya iyi bir yerde olsaydın ilk kürtajı çok iyi bir doktorun yapması laızmmış hamile kalamayanlar bile var bu yüzden.neyse sen moralini yüksek tuta.s.

1 kez hamile kaldım ama ardından 2 kez kürtaj oldum. ilkinden sonra parça kaldı. 2. den sonra da hala bi sey var dediler. ama bu kez ilaçla hallettik. bi daha hiç adet olmicakmısım gibi hisettim o öenmde ama normale döndü neyse ki. umarım hamilee kalma sorunum olmaz. 3 kez dr değiştirdim. kürtaj yaptıdığım yerler de güvenilir izmirde herkes tarafından bilinen yerlerdi ama oralara bi daha gitmek istemedim. hem psikolojik olarak hem de dr ları o kadar da çok sevemedim. su an bayan bi dr buldum kendime onu sevdim. 2.kurtajdan cok en ufak bi şeyde hemen kapıssındayım. ilk adetim çok oldu fln gibi şeylerde. detaylı muayene etti bi sorun yok yumurtlama da oldu. (sanki hiş olmayacakmıs gibi hissediyodum kutaj sorunlu olunca) bi probelmin yok dedi.pco yu da o söyledi. az önce yazdıklarımı. inş. çabuk hamile kalırım. bakalım görcez

Son düzenleme:

hiç üzülme iyi yerlermiş dediğine göre mikropta kapmamışsındır sen o içinden korkuyu at bitanem sevdiğin doktorla devam et bak benim doktorum türkiyeye temelli döndü artık bir doktorum bile yok hemd eburalarda kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemiyorsun.aslında nedens ebende hep korkuluyum hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor belkide buna taktığım için oluyor bilemiyorum ikimizde kurtulalaım korkularımızdan bence en kısa zamanda olumunekankayizsmile

bence de atalım korkuları. düşündükçe olmuyo. ben 3. ayda hamile kadım. ilk aylarda görmen lazım.adetten önce testler yapıyorum fln.kaydirigubbakcemile3 komiktim. 3. ay bıraktım ne olursa olsun dedim ve hamile kalmıstım. öyle bırakmısım ki hamile oldugumu 9 gün sonra öğrendim. regl olacağım diye beledim. baktım olmuyo 9. gün ya bi dr a gideyim kist oldu yine galiba dedim. ama gitmeden de bi test yapayım ki sorduklarında yapmadım demeyim dedim. bi de ne göreyim çift çizgi..ohaoldumsmile şok olduk eşimle beklemiyoduk. çok sürmedi sevincimiz. ama olsun muhtesem bi duygu. ben eminim sen de yaşayacaksın daha yaşımız küçük. zamanı vardır. olur bir gün. üzme kendini tatlımolumunekankayizsmileoluruna bırak hele şu kistten bi kurtul. sonrası gelir. he bak şimdi hatırladım. bebek istediğimiz 2. ay yani hamilikten önceki ay bu stresten fln sanırım ben de de kist olmustu. seninki de ondandır belki.rahat olmaya çalışkaydirigubbakcemile2bbaşka şeylerle uğraş:hulya:kafanı dağıt iyi gelir

arkadaşım inşallah sevinciniz daim olur meleğin tekrar gelicektir eminim ben.ya ben 1yıl oldu ama 4aydır bilinçli olarak istiyoruz öncesinde kalkardım hemen koşa koşa duşa ne ovulasyon testi ne ateş ölçmek ne doktora gitmek kendiliğinden olur diyordum çok rahattım ama 4aydır kafaya taktığımdan beri hep kist oluyor ne zaman tedaviye başlamak istesem adetlerim şaşıyor hiç böyle birşey yaşamamıltım günü gününe gelirdi kist falanda olmazdı inşallah bir kurtulsam dışarısı berbat halen kar yağıyor çıkılcak gibi değil düzelsin gidicez doktora birde benim uğraşacak birşeyim yokki bütün gün evdeyim 1senedir hemde bütün gün sen hesap et psikolojimi sürekli kilo alıyorum yürümeyi unuttum nerdeyse kitap okuyorum tv net arada örgü örmeye çalışıyorum yemek vs geçiyor işte boşuna yıllarım günlerim bebişim gelse iyi olacak kimsemiz yok çünkü burda ama hayırlısı olsun hakkımızda stes yapmamak lazım başarabilene tabi onca derdin arasında.....

takma kafana bak sen de söylüyorsun stres hiç yaramıyo. hemen kiste dönüsüyor. aslında soğan kurune mi başlasan
son 2-3 günde başlayıp adet olanlar var. bi ara ibrahim saraçğolunu istersen kullanabilir miyim diye. telefonla da cevap veriyo diye biliyorum.

ya ben içemedim midemdede problem var ama eğer 3güne kadarda adet olmazsam içcem 1 gün arayla hep mecburen kist erimezse ameliyat olmak zorundayım şu 3aydır artık turşu bile yiyemiyorum birde afedersin 1aydır büyük tuvaletimle birlikte kan geliyor artık korkmaya başladım ama hangi doktora gideceğimi şaşırdım stres mahvetti beni ya yalnız başıma birşey yapmak istemiyorum dışarı çıkasım bile gelmiyor şirkette tanıştıklarım var ama onlarada güvenemiyorum ben kendi ülkemde olmak istiyorum burda kendimi hep öksüz yetim gibi hissediyorum depresyon geçiriyorum sanırım ama kolay değil 1yıl 3aydır bütün gün evde olmak.......neyse canım konuşturtma beni senide sıkmayayaımkaydirigubbakcemile5 ararım bakalım sağol güzelim

yok canım sen anlat içini dök. rahatla. ama bu kan mevzusu biraz tedirgin etti beni. daha önce dr una danıstın mı. bi görün mutlaka derim ben. dahiliye yani iç hastalıkları bakar herhelde

aslında 20dk lık mesafede spor merkezi var yüzmeye gideyim diyorum çıkınca yürüyerek geleceğim için üşütürüm diye korkuyorum sauna ya gitsem her hafta sıcacık ne güzel olur ama işte yalnızlık hevesi kursağında kalıyor insanın....

yok canım sen anlat içini dök. rahatla. ama bu kan mevzusu biraz tedirgin etti beni. daha önce dr una danıstın mı. bi görün mutlaka derim ben. dahiliye yani iç hastalıkları bakar herhelde

bende çok korkuyorum ya hiç olmazdı böyle midem hep ağrıyor acıyor şişkinlik oluyor şu kisti halledeyim dahiliyeye gideyim bende öyle düşündüm dahiliye diye ama nette genel cerrah yazıyor şaşırdım.birde korkuyorum ya kötüyse diye geçer diye bekledim ama 1aydır böyle hergün olmasa bile 2günde bir oluyor öyle... sağol bitanem çok teşekkür ederim dinlediğin içinolumunekankayizsmile

HAMıLELıK ıÇıN ÖNERıLER:
Bir miktar ökse otu (taze yapraklar ve saplar) iyi­ce yıkanıp temizlendikten sonra nemli olarak mikserden geçiri­lerek sıkılıp elde edilen suyundan az miktar su ile birlikte 20-25 damla kahvaltıdan yanm saat önce ve akşamları yatmadan he­men önce alınmalıdır. Bu Öneri kadınlar içindir.
* Bir fincan kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı taze ısırgan otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendik­ten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.
* Bir litre suyun içine birer avuç taze bakla ile dere otu kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.
* Bir fincan kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı böğürtlen kökü katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendik­ten sonra süzülerek günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

ALINTI

AYY BEN BÖYLE BıLGıLER BULUYORUM ARAŞTIRIYORUM EKLıYORUM BELKı FAYDASI OLUR DıYE AMA Bı YANDANDA KIZIYORUM BURDA BÖYLE ŞEYLER NıYE YOK BEN YAPAMIYORUM DıYEyerimseniben

ben çiğlideyim
midene gelince mide kanaması falan olabilir. seni korkutmak istemem ama öneemli olabilir. gecikmeden git hem bi tedavi görmen gerekiyosa bebek olursa problem olabilir tedaviyi geciktirebilir 9 ay 10 gün çok uzun bi süre bence ilk bu mide ve kanama sorununu hallet sonra bebeğe yogunlas. hatta belki bu engelliyo da olabilir.

doğru söylüyorsun Allah korusun inşallah değildir araştırdım hareketsizlik posasız yiyecekler yada kanser falan yazıyordu ama geçmedi bir türlü eşim bile işe gidemedi bugün şu kar yağışı dursun pzt ye gideriz inşallah.:1hug:

git canım git ihmal etme. havalar düzelince en kısa zamanda gitmeye çalış. onu halledince belki de bi bakarsın hamile kalıverirsin. hihoyyytkötü şeyler de düşünmemeye çlış. kötü düşünürsen kötü olur. iyi tarafından bak. düşünce gücünü kullan. olumlu düşün. sositososito

gidicem gidicem iyi oldu seninle paylaştığım bende dahiliyye gitmeyi düşünüyordum çok sağol canım benim.inşallah Rabbim sağlık versin gerisi yalan..sanki içimde 4kişi var biri sürekli kötü düşünüyor diğeri biraz iyimser bir tanesi iyimser diğeride şüpheci :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…