2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ben de öyleyim. ben balık burcuyum tabi ondan kaynaklanıyor. biraz karamsarım.:uhm:
ama sen koçsun galiba
kaç doğumlusun?

geçen gün nette izmir gevreği tarifi arıyordum yok genelde normal simit tarifleri var sen severmisin gevrek?
severim tabi. hem çalısan biri olunca kahvaltılarımız çoğunlukla simit poğaca gibi seylerden olusuyo.cokacimcoook bu yıl daha dikkatliyim ama. mümkün oldugunca evde yapıp çıkıyorum

ben de öyleyim. ben balık burcuyum tabi ondan kaynaklanıyor. biraz karamsarım.:uhm:
ama sen koçsun galiba
kaç doğumlusun?

ben 87liyim yay burcuyum...sen? ayy bende evde yapıyorum hep poğaça pişi börek kek kurabiye buraya geldiğimde nasıl zayıftım şimdi kocamın patatesi oldum valla:CüvCüv:

hamilelikten önce kızamıkçık aşısı için ne düşünüyorsun?ben kararsız kaldım ya yaptırsam 3ay korunmak lazım yaptırmasam sorun olurmu acaba ben evdeyim hep insanlarla iç içe değilim ama olsun...

kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız

bence korunmasız olarak girilen ilişkiyi sayıcaksın sen yinede doktoruna sor canım

Jarnana cim baktim listede ismimi gordum, soyleyeyim deim, daha cok yeni hamileyim. 4 haftalik anca. Darisi isteyen herkesin basina en kisa zamanda.
Tek tavsiyem belki coktan biliyorsunuzdur ama ben yine de soyleyeyim dedim cok faydasini gordum.
Ates olcme yontemi ve ovulasyon testi kullandim. Adet bittikten sonra 2 gunde bir, yumurtlama gunlerime yakin hergun(5-6) gun calistik... Ates olcme yontemi ve ovulasyon testiyle ilgi form var, ilgilenenler okuyabilir, ben herseyi ordan ogrendim:)

a.s merhaba kızlar ben aylin beni de yazarmısınız listeye 8 şubat adet beklıyorum
umarım gelmez de hamıleyımdir.zemuszemus

olumunekankayizsmiletebrikler canım allah devamına erdirsın .nekadardir istiyordun?

tebrik ederim canım sağlıkla alırsın kucağına umarım sağol güzelim genelde hamiş olanlar nasıl kaldığını anlatmazlar belki işine yarar arkadaşların tekrar tebrik ediyorum ve hemen şubat hamişlerine ekliyorum darısı bizlere inşalah:teytey::teytey::teytey:

Aylinam ve jarnana cok tesekkurler, darisi en kisa zamanda hayirlisiyla sizin basiniza:)
Neden hamile kalinca anlatmiyorlar ki, sonucta herkes burda ayni hedef icin.
Biz korunmayi birakali 7 ay olmustu, 4 aydir col istiyorduk. 2 aydir da dedigim gini ates oocme yontemi ve ovulaston testi kullandim. Duzenli sik iliskiye girdik. Her iliskiden sonrada nerdeyse 1 saat hic kalkmadim, yastik bile koydum.
belki bunlarim cogunu biliyorsunuz ama ben faydasinj gordum siz de gorursunuz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…