2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhabaaaaa,malesef benim de istenmeyen adet tarihi 27 Şubat beni de yazın belki uğurlu gelir:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza canıma.s. listeye ekleyeceğim hemen haftaiçi arkadaşlarımızla tanışırsın ve umarım uğur getirir listemiz 11 hamilemiz var şimdiye kadar seninde müjdeni bekliyoruz kusura bakma haftasonu bitanem o yüzden ilgilenemiyorum topicle görüşmek üzere:1hug:

slm kızlar nasılsınızzz? hepinize mutlu pazarlar dilerimm... ben de biradan dışarı çıkacağım. pazar günleri evde sıkılıyorum hep..
jarnana benim tarihim de 17 şubat.. bu arada bişey sorcam bugün 22. günüm ve uzayan akıntı var. bu kadar geç yumurtlama olmuş olabilir mii?? benim adet sürem 31 gündür..

tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin yumurta günlerinimi takip ettin düzenli sık demişsin her günmü gün aşırımı girdin yardımcı oldugun içi,n tşk

olabilir canım düzenli adet gören insanlarda bile kesin 14. gün diye bir şey yok. geç olmuş da olabilir.

selam herkese aranıza yeni kantıldım en son 24 ocak hasta oldum inşaalh bu süretçten itibaren çalışmlara başladık inşallah hamile kalmışımdır dah yeni ama psikolojikte olbailir çok acıkyorum ve kasıklarımda ağrı var 8 aylık evliyim hayırlısı rabbimden tez zamanda istpyorsa rabbim kalırım tüm canı gönülden istiyenlere versin

jarnana maydonuzun hepsini dogradım kaynattım kaç gün içecem canım yarın başlamak istiyorum gerci sali günüde doktora giddecem iltihap için birde hormon testi yaptırdık cumartesi günü bakalım ne cıkacak bir sakıncası olmaz degilmi içsem

canım istersen doktordan sonra iç ben sana doktora gidene kadar iç söksün demiştim doktora bi git iltihap var hala derse öyle içmeye başlarsın 5gün içsen yeterli sanırım ilk içişte bile çok akıntı oluyor ve söküyor öptümmmmmmopuyorumnanaktan

canım nerelerdesin sen ya özlettinkendini bu kadar ara açılırmı hiç aklinialirimsmile tamam canım eklerim hemen tarihinide.olabilir tabi kimi adetten hemen önce bile ovulasyonu olabiliyor herkesin farklı farklı sen değerlendir uzayan akıntın olduğundaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…