- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.721
merhabaaaaa,malesef benim de istenmeyen adet tarihi 27 Şubat beni de yazın belki uğurlu gelir:Saruboceq:
arkadaslar bende bu ay hamile kalmayı umuyorum...insallah 2010 uğurlu gelir..
jarnana cım benim tarihimi yazmamıssın -- 19 şubat-- beklicez görcez
benıde ekleyn 27 subat
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin yumurta günlerinimi takip ettin düzenli sık demişsin her günmü gün aşırımı girdin yardımcı oldugun içi,n tşkAylinam ve jarnana cok tesekkurler, darisi en kisa zamanda hayirlisiyla sizin basiniza:)
Neden hamile kalinca anlatmiyorlar ki, sonucta herkes burda ayni hedef icin.
Biz korunmayi birakali 7 ay olmustu, 4 aydir col istiyorduk. 2 aydir da dedigim gini ates oocme yontemi ve ovulaston testi kullandim. Duzenli sik iliskiye girdik. Her iliskiden sonrada nerdeyse 1 saat hic kalkmadim, yastik bile koydum.
belki bunlarim cogunu biliyorsunuz ama ben faydasinj gordum siz de gorursunuz umarim.
olabilir canım düzenli adet gören insanlarda bile kesin 14. gün diye bir şey yok. geç olmuş da olabilir.slm kızlar nasılsınızzz? hepinize mutlu pazarlar dilerimm... ben de biradan dışarı çıkacağım. pazar günleri evde sıkılıyorum hep..
jarnana benim tarihim de 17 şubat.. bu arada bişey sorcam bugün 22. günüm ve uzayan akıntı var. bu kadar geç yumurtlama olmuş olabilir mii?? benim adet sürem 31 gündür..
jarnana maydonuzun hepsini dogradım kaynattım kaç gün içecem canım yarın başlamak istiyorum gerci sali günüde doktora giddecem iltihap için birde hormon testi yaptırdık cumartesi günü bakalım ne cıkacak bir sakıncası olmaz degilmi içsem
slm kızlar nasılsınızzz? hepinize mutlu pazarlar dilerimm... ben de biradan dışarı çıkacağım. pazar günleri evde sıkılıyorum hep..
jarnana benim tarihim de 17 şubat.. bu arada bişey sorcam bugün 22. günüm ve uzayan akıntı var. bu kadar geç yumurtlama olmuş olabilir mii?? benim adet sürem 31 gündür..
evet bende varım son adetim ocak 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?