2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aa hayırdır canım ne için gitmiştin ??
ay acaba sorum saçma mı oldu bebk içindir herhalde bilmiyorumkismile

bende ne olsun canım regl belirtilerim başladı 3 gündür sol kasığımda ağrı var oraya bastırdığımda elimle geçiyo..herhalde bu ay erkenmi olucam nedir anlamadım gitti
geçen ay 20 gün gecikmeli olmuştum bu yüzden ovlsyan hesaplamada 21 de olmam gerektiği çıkıyo ama benim hesaplarıma göre 13 de olmam lazım ayy aman kafam karıştı ii cee yaaa
hesaplamakda istemiyorum ama işte merakk sempatiksalakcinni

güzelim ne zaman bebek için gitmeye kalksam kistle adet gecikmesiyle karşılaşıyorum 3aydır böyle daha bebek için başlayamadık bir türlü marta yada nisana inşallah.6cm kist vardı onun için gittim duruyormuş hala progestan verdi d.k.h içemediğim için....ovulasyon tetslerinden kullan yada mukus salgına bak tarihlerin yanıltabilir olumunekankayizsmile

ay canım bütün kadınların çoğunda çıkıyo şu kist olayı yahuu hayırlısı olsun bakalımm inşlh tedaviye başlamadan geliverir bebişin
canım ovlsyn testi kullandım ama yakalayamadım koyu çizgiyi herhalde dandik çıktı test dedim..
valla 13 gün biraz akıntı oldu .. birde bi kaç gün sonra ama üşüttüm ondandır dedim bilmiyorum yani bilmiyorumkismile

sağol kurabiyem inşallah bende ovulasyon testi var ama kullanmıyorum mukus salgısından anlıyorum ben uzayınca tamamdır :kedi: üşüttüğünü düşünüyorsan maydonozun saplarını kaynatıp iç bunula çoğu kişi hamile kalmış bende yapıcam bu ay ovulasyona kadar belki işe yarar yaramasa bile iltihap varsa söker atar temizler içimi çünkü içince acayip akıntı oluşuyor....

Hamile kalmakta zorlanıyormusunuz?

C vitaminini deneyin, spermlerde oluşabilecek hasarlara karşı koruyucu etki yapıyor. En azından 60 mg Cvitaminini, günde bir kez alın – bir tane portakalda olan değerdir. Bu orandan azı, spermlerin okside olup ölmesi riskini hızlandırır. Eğer bu çiftler sigara içiyorsa bunu günde 100 mg yapın

ALINTI

SPERM AZLIĞI

ANASON VE SU: Bir çay bardağı sicak suya yarım kahvekaşığı anason konur.5 dadkika bekletilir süzülüp içilir.

PıRıNÇ ,ŞEKER,SÜT- BU KISACA SÜTLAÇTIR: Bol bol yenilmesi gereklidir

ISIGAN OTU VE SU: 4 bardak suya 3 tutan ısırgan otu konur.10 dakika kaynatılıp süzülür ve içilir.

Yemek sırasında bir tatlı kaşığı kuvvet macunu ve bir çorba kaşığı andız pekmezi alınması tavsiye edilir.

VıTAMıNLER VE MıNERALLER

E- vitamini: Kadında ve erkekte üreme vitaminidir. Kasların ve sinirlerinnormal çalışmasını sağlar. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmaz. Bugday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunur.

ÇıNKO: Eksikliğinde erkeklerde husyeler yeterli ve iyi. Böbreküstü bezleri de yetersiz kalır.prostat bezlerinin şişmesi ve kanser meydana gelebilir. Bugday kepeği, kuru fasülye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.

FOSFOR: Husyelerin çalışması ,sinirlerin tamiri, ve gelişmesi,beynin çalışmasını sağlar Soya,bugday çimi,yumurta,badem,kurufasülyede bulunur.

ıYOT: ıyot şimanlatır veya zayıflatır.Cinsel bezeler,husyeler üzerinde etkilidir. Soya, sarımsak, karides, süt, soğanda bol bulunur.

MAGNEZYUM: Çok önemli görevleri vardır.Vakitsiz yaşlanma ve bilhassa erkeklerde prostat kanserini önler Buğday çimi, Badem, soya, kurubakla, fındık ta bol bulunur..

MANGANEZ: Eksikliği kız ve oglan cocuklarında kısırlık yaratabilir.Bedeni ve ruhi bunalımı önler. hububat, muşmula, fındık , karaciğerde bulunur.

SELENYUM: sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor.

Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.

KABUKLU DENıZ ÜRÜNLERı

Diger etlerden daha fazla protein,fosfor,kalsiyum ,demir ihtiva ederler.

ıSTıRıDYE: Bol A,B,D vitamini vardır.ıyot,bakır,demir ihtiva eder.Cinsel gücü artırır.

ıSTAKOZ: Hazmı agırdır ama çok kıymetli maddeler içerir.

ALINTI

iyiyim ama okul bütün enerjimi alıyo. bugün de extradan toplantı fln iyice yoruldum. sen ne durumdasın. kistin geçmediğini okudum. umarım en kısa zamanda atarsın. soğan suyu deneyecek misin? ne tür bir kist?

iyi olmaya çalışıyorum canım geçmedi ama geçicek gibiymiş progestan verdi işte doktor öpüyorum canım görüşürüz yarınopuyorumnanaktan

iyi olmaya çalışıyorum canım geçmedi ama geçicek gibiymiş progestan verdi işte doktor öpüyorum canım görüşürüz yarınopuyorumnanaktan
görüşürüz canım. geri sayıma başladım 10 dan geriye...kaydirigubbakcemile3 9 gün kaldı bugün itibariyle. bakalım ne olcak. sempatiksalakcinni iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…