- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.821
aa hayırdır canım ne için gitmiştin ??
ay acaba sorum saçma mı oldu bebk içindir herhalde bilmiyorumkismile
bende ne olsun canım regl belirtilerim başladı 3 gündür sol kasığımda ağrı var oraya bastırdığımda elimle geçiyo..herhalde bu ay erkenmi olucam nedir anlamadım gitti
geçen ay 20 gün gecikmeli olmuştum bu yüzden ovlsyan hesaplamada 21 de olmam gerektiği çıkıyo ama benim hesaplarıma göre 13 de olmam lazım ayy aman kafam karıştı ii cee yaaa
hesaplamakda istemiyorum ama işte merakk sempatiksalakcinni
ay canım bütün kadınların çoğunda çıkıyo şu kist olayı yahuu hayırlısı olsun bakalımm inşlh tedaviye başlamadan geliverir bebişin
canım ovlsyn testi kullandım ama yakalayamadım koyu çizgiyi herhalde dandik çıktı test dedim..
valla 13 gün biraz akıntı oldu .. birde bi kaç gün sonra ama üşüttüm ondandır dedim bilmiyorum yani bilmiyorumkismile
hoşgeldin canımmmm çıkmışsın ama tam sohbet edecekken azemuszemus
too_be hoşgeldin canımmm
ben geldim sen çıkmışsın canım. neyse akşam yine görüşürüz.. özledim kızz... olumunekankayizsmile
iyiyim ama okul bütün enerjimi alıyo. bugün de extradan toplantı fln iyice yoruldum. sen ne durumdasın. kistin geçmediğini okudum. umarım en kısa zamanda atarsın. soğan suyu deneyecek misin? ne tür bir kist?skr1606 nasılsın canım????
iyiyim ama okul bütün enerjimi alıyo. bugün de extradan toplantı fln iyice yoruldum. sen ne durumdasın. kistin geçmediğini okudum. umarım en kısa zamanda atarsın. soğan suyu deneyecek misin? ne tür bir kist?
görüşürüz canım. geri sayıma başladım 10 dan geriye...kaydirigubbakcemile3 9 gün kaldı bugün itibariyle. bakalım ne olcak. sempatiksalakcinni iyi geceler...iyi olmaya çalışıyorum canım geçmedi ama geçicek gibiymiş progestan verdi işte doktor öpüyorum canım görüşürüz yarınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?