- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.841
Merhaba,
Listedeyim. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.
Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.
Bu ay artık hiç umudum yok
canım nasılsın görüşemiyoruzoooo iyiki bugün eşimin şirketindeydim nerdesiniz arkadaşlar
ben dün doktora gittim iltihap için gecmiş dedi son bir kullanımlık fitil verdi onuda dün akşam uyguladım bitti hormon testi almıştı benden onunda sonuçları cıktı gayet güzel dedi bir sorun yok adetimi sordu düzenlidedim düzenliydi o fitilleri kullana kadar bu ay herhalde ondan kaynaklandı calışmalara başlaya bilirsiniz dedi sorun yok ben sogan kürü yapacaktım ya sen bilirsin ama benim adetlerim düzenli inçir kürümü yapsam şimdi başlaya bilirmiyim bugün 9günümoooo iyiki bugün eşimin şirketindeydim nerdesiniz arkadaşlar
ordamısın aloooooooo canımm jarnanaaaaaaaaaa anlaşildı yoksun neyse öptüm görüşürüzoooo iyiki bugün eşimin şirketindeydim nerdesiniz arkadaşlar
ben dün doktora gittim iltihap için gecmiş dedi son bir kullanımlık fitil verdi onuda dün akşam uyguladım bitti hormon testi almıştı benden onunda sonuçları cıktı gayet güzel dedi bir sorun yok adetimi sordu düzenlidedim düzenliydi o fitilleri kullana kadar bu ay herhalde ondan kaynaklandı calışmalara başlaya bilirsiniz dedi sorun yok ben sogan kürü yapacaktım ya sen bilirsin ama benim adetlerim düzenli inçir kürümü yapsam şimdi başlaya bilirmiyim bugün 9günüm
:)))bende sana yazıyorum cevap birbirimizi takip eder gibi olduk:)):))cok tşk canım inşallah faydası olur tapigin yazan yok ki fazla hamile kalan yok inşallah biz kalırız da yazrız cektiklerimizi:)))) degilmicevap yazıyordum yazdıklarına bitanem sabırsızım kaydirigubbakcemile2
bu akşam keçiboynuzu kürüne başlatacam ona düşük olsaydı ilki nasıl kalcaktı diyor erkeklere bira zor geliyor hazırcılar ya olmasa verecek kacarı yokablacım ya önce soğan suyunu ardından incir kürünü yapın diyorlar öyle etkili oluyormuş ama yinede sen bilirsin sen karar ver ama senin yerinde olsam önce soğan kürünü sonra incir kürünü yapardım ne güzel işte iyi çıkmış sonuçlar birde eşim spermiogram verse daha iyi olacak onda düşüklük falan varsa vitamin falan verir doktor düzelir herşey kaydirigubbakcemile5
bu aksam baya bi tenhaydı. herkes ask-ı memnu yu izledi herhaldekaydirigubbakcemile3
ya epeydir hamile haberi almıyoruz. yok mu bizi sevindirecek güzel bir haber?yerimseniben
benim gibi yani kafamçokkarıştıbence beyler kurtlar vadisi izledi eşlerde onu izlemek zorunda kaldı:roflol:
benim gibi yani kafamçokkarıştı
yaa umarım gercek olur. çok güzel bir rüyaymıs. 7 gün kaldı. kasıklarımda biraz ağrı var. bilemiyorum neden? acaba soğan suyunun tesiri mi diye düşünüyorum.bende onlardandım:icecream: nasılsın canım? rüyamda görmüştüm seni ya elinde o avatardaki gibi balonlarda vardı şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?