2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Merhaba,

Listedeyim. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.

Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.

Bu ay artık hiç umudum yok

Merhaba,

Listedeyim. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.

Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.

Bu ay artık hiç umudum yok

merhaba canım o hiç belli olmaz sen moralini yüksek tut Rabbim ol dedikten sonra bakmaz yumurtalara ovulasyona vs. benim eşimde vericek inşallah ikna edebilirsem:) bu arada güzelim 10.gün çok erken ovulasyon testiylede belirlersen belki rahatlarsın ve bal çörek otu tarçın kürünü yap 3ay yumoşların büyüsün bulabilirsende yeşil ceviz reçeli birebirmiş hamileliğide kolaylaştırıyormuş opuyorumnanaktan

oooo iyiki bugün eşimin şirketindeydim nerdesiniz arkadaşlar
ben dün doktora gittim iltihap için gecmiş dedi son bir kullanımlık fitil verdi onuda dün akşam uyguladım bitti hormon testi almıştı benden onunda sonuçları cıktı gayet güzel dedi bir sorun yok adetimi sordu düzenlidedim düzenliydi o fitilleri kullana kadar bu ay herhalde ondan kaynaklandı calışmalara başlaya bilirsiniz dedi sorun yok ben sogan kürü yapacaktım ya sen bilirsin ama benim adetlerim düzenli inçir kürümü yapsam şimdi başlaya bilirmiyim bugün 9günüm

ablacım ya önce soğan suyunu ardından incir kürünü yapın diyorlar öyle etkili oluyormuş ama yinede sen bilirsin sen karar ver ama senin yerinde olsam önce soğan kürünü sonra incir kürünü yapardım ne güzel işte iyi çıkmış sonuçlar birde eşim spermiogram verse daha iyi olacak onda düşüklük falan varsa vitamin falan verir doktor düzelir herşey kaydirigubbakcemile5

bu akşam keçiboynuzu kürüne başlatacam ona düşük olsaydı ilki nasıl kalcaktı diyor erkeklere bira zor geliyor hazırcılar ya olmasa verecek kacarı yok

:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

DMTUMT84:ecrin_bebek:
MESTıTOSH:ecrin_bebek:
KEKıKLıKEKLıK:ecrin_bebek:
PEMBE_PATıK:ecrin_bebek:
B.U.L.U.T:ecrin_bebek:
ULKUFUK:ecrin_bebek:
HTCYZ:ecrin_bebek:
SABIRSIZ80:ecrin_bebek:
ALENAM:ecrin_bebek:
E-PACK:ecrin_bebek:
PEMBE50:ecrin_bebek:
NEVYAS:ecrin_bebek:
FEYZA79:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bende onlardandım:icecream: nasılsın canım? rüyamda görmüştüm seni ya elinde o avatardaki gibi balonlarda vardı şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
yaa umarım gercek olur. çok güzel bir rüyaymıs. 7 gün kaldı. kasıklarımda biraz ağrı var. bilemiyorum neden? acaba soğan suyunun tesiri mi diye düşünüyorum.
ama ins. hamileyimdirguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…