- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.881
canım ellerine sağlık ne güzel bilgiler paylaşmıssın öyle. Ben bugün dayanamadım ovulasyon testi ısmarladım canım . en azından yumurtlamada bi sorun var mı yok mu öğrenmek istiyorum. çabuk gelsin diye kurye ile teslimi seçtim 3 saatte teslim yazıyordu. adamlar arayıp hafta sonu teslimat yapamıyoruz demesinler mi sinir oldum. pazartesi akşamı gelicekbelki o zamana kadar ovulasyon gerçekleşir bilemiyorum tabii.
sen nasılsın canım. Canın sıkılıyor mu yine .
kızlar 6 haftalık hamileyim midem cok bulanıyor ve yanıyor
birşey değil canım ne demek geçmişi okusa herkes daha bir sürü güzel bilgiler var..hayırlı olsun yeşil saplı olanlardandır umarım onlar hassas oluyor.olsun vardır bir hayır sen çalışmalarına devam et eşinle.iyiyim sağol arkadaşım haftaiçi türkiyeye ailemin yanına gideceğim 1ay kocişimden ayrı kalıcam:çok üzgünüm: sen iyisindir umarım???
aaa çok sevindim senin için. 1 ay moralin yüksek olur canım. kistinde gider bu arada . dönüşte aranızda ki özleminde etkisiyle bak nasıl geliyor bebiş.
çok ama çok teşekkür ederimmmmm çok mutlu oldum 1ay a kalmaz senin müjdeni alıveririz inşallah teyze de olurum anne de :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy canım kıyamam yaa ama sen bize hamileyim diye müjdeni vermedin sanırım baktım listede adın var hemen değiştiricem sağlıkla al kucağına tebrik ederimzencefil çayı çok iyiymiş araştır zararlı olmayan gebeliklerde içilebilen çaylardan iç öpüyorum güzelim tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
aaayy cnm benim yaa cok tebrik ederim rabbim sag salimkucagina almanida nasip etsin,,,bunlarda hamileligin tuzu biberi olsa gerek duydugum kadariyla 3.aydan itibaren bu tur sikayetler gecermis biraz daha skman gerek tatlim disini,,,,
cok sevindim canım allah kucagına almayı nasip etsinamin cnm allah isteyen herkese versin.3.aydan sonra inşallah gecer cnm mide yanması cok kötü benim erken basladı
neler okuyorum canım cok sevindim gitmene allah kavuştursun senin için cok iyi bir moral olur dönüşün muhteşem olur inşallah döndügünde bizde güzel haberler veririz inşallahçok ama çok teşekkür ederimmmmm çok mutlu oldum 1ay a kalmaz senin müjdeni alıveririz inşallah teyze de olurum anne de :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok sevindim canım allah kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?