2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

birşey değil canım ne demek geçmişi okusa herkes daha bir sürü güzel bilgiler var..hayırlı olsun yeşil saplı olanlardandır umarım onlar hassas oluyor.olsun vardır bir hayır sen çalışmalarına devam et eşinle.iyiyim sağol arkadaşım haftaiçi türkiyeye ailemin yanına gideceğim 1ay kocişimden ayrı kalıcam:çok üzgünüm: sen iyisindir umarım???

kızlar 6 haftalık hamileyim midem cok bulanıyor ve yanıyor

ayyy canım kıyamam yaa ama sen bize hamileyim diye müjdeni vermedin sanırım baktım listede adın var hemen değiştiricem sağlıkla al kucağına tebrik ederim zencefil çayı çok iyiymiş araştır zararlı olmayan gebeliklerde içilebilen çaylardan iç öpüyorum güzelim tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

aaa çok sevindim senin için. 1 ay moralin yüksek olur canım. kistinde gider bu arada . dönüşte aranızda ki özleminde etkisiyle bak nasıl geliyor bebiş.

aaa çok sevindim senin için. 1 ay moralin yüksek olur canım. kistinde gider bu arada . dönüşte aranızda ki özleminde etkisiyle bak nasıl geliyor bebiş.

çok ama çok teşekkür ederimmmmm çok mutlu oldum 1ay a kalmaz senin müjdeni alıveririz inşallah teyze de olurum anne de :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm millet nasılsınızz hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. biz de akşam dışarı çıkacağız. galiba herkes kocişiylee geziyorr kimseler yok...
jarnana ailen nerdeydi canım? senin için de hava değişimi olur ne güzel..

cnm cok sagol darısı sizlerin basına hepiniz için dua ediyorum.cok ani oldu hamileligim bende sasırdım su an 6 haftalık

aaayy cnm benim yaa cok tebrik ederim rabbim sag salimkucagina almanida nasip etsin,,,bunlarda hamileligin tuzu biberi olsa gerek duydugum kadariyla 3.aydan itibaren bu tur sikayetler gecermis biraz daha skman gerek tatlim disini,,,,

amin cnm allah isteyen herkese versin.3.aydan sonra inşallah gecer cnm mide yanması cok kötü benim erken basladı

çok ama çok teşekkür ederimmmmm çok mutlu oldum 1ay a kalmaz senin müjdeni alıveririz inşallah teyze de olurum anne de :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neler okuyorum canım cok sevindim gitmene allah kavuştursun senin için cok iyi bir moral olur dönüşün muhteşem olur inşallah döndügünde bizde güzel haberler veririz inşallah

slm kızlar nasılsınız?? nasıl gidiyor. 14 şubat günü adetime 3 gün var dayanayım dedim ama dayanamayıp test yaptımm : kocaman bir negatifle karşılaştım. bu aydan da mı ümidimi keseyim sizce. bu arada bu ay olmassa marta şansım çok daha düşük. eşimin 1 hafta görevi çıktı ve tam da benim yumurtlama günlerime denk geliyor... kısmetten öteye yol yok derler yaa. gerçekten de öyle olacak. ben de bu ay adet olursam dr. a gitmeyi planlıyordum. sanırım bu ay gitmeyeceğim. neysee kızlar durumum bu.. hayırlısı..

kızlar hiç denk gelemiyoruz yaaa özledim valla muhabbet etmeyii... herkese iyi akşamlar. görüşmek üzereee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…