- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.121
kızlar yavvv bu anneler günü de mi tek olucaz...:sinifsinif::gitme:senağlama
kızlar yavvv bu anneler günü de mi tek olucaz...:sinifsinif::gitme:senağlama
bari kocalarımız kutlasa geleceğin annesi diyeama nerdeeeeee . gerçi benim eşim anne olsam da kutlamaz ya neyse.zoraki bir dayatma bir taklit olarak görüyor da kendileri.gerçi ben de çok farklı düşünmüyorum.yapay geliyor ne bileyim.benim annem her zaman değerli o güne hiç mi hiç ihtiyacı yok..:umursamaz:
bence de ticari amaçlı bu kadar abartılıyor. anne sevgisi öyle bir güne sığacak şey değil. reklamları izleyemeyez oldum. etkilendiğimi farkeden eşim de artık o tür reklamlar çıkınca kanalı hemen değiştiriyor. değiştirse ne olacak diğer kanalda yine o çıkıyor. annem de uzakta zaten. ama neyse ki hayatta. geçen senen anneler gununde yanına gitmiştim bu yıl çok uzaktayız gidemem.bari kocalarımız kutlasa geleceğin annesi diyeama nerdeeeeee . gerçi benim eşim anne olsam da kutlamaz ya neyse.zoraki bir dayatma bir taklit olarak görüyor da kendileri.gerçi ben de çok farklı düşünmüyorum.yapay geliyor ne bileyim.benim annem her zaman değerli o güne hiç mi hiç ihtiyacı yok..:umursamaz:
bence de ticari amaçlı bu kadar abartılıyor. ane sevgisi öyle bir güne sığacak şey değil. reklamları izleyemeyez oldum. etkilendiğimi farkeden eşim de artık o tür reklamlar çıkınca kanalı hemen değiştiriyor. değiştirse ne olacak diğer kanalda yine o çıkıyor. annem de uzakta zaten. ama neyse ki hayatta. geçen senen anneler gununde yanına gitmiştim bu yıl çok uzaktayız gidemem.
tabi ki arayıp kularım hatta mumkun mertebe hediye de yollarım. ama reklamlar sıktı artık.ama yinede kutlamak lazım ben arayacağım annemi zaten 1yıl olcak geçen yazdan beri görmüyorum ne kadar ticari olsada onlarda kutlanmasını ufak bir hediye olsada bekliyorlar bence canım nasılsın? ne zamandır görüşemiyoruz
tabi ki arayıp kularım hatta mumkun mertebe hediye de yollarım. ama reklamlar sıktı artık.
iyilik canım ya ne olsun. yaşamaya devam...
ya okul sıktı artık okulum cok uzak her gun 80 km gidip geliyorum. ( guya es durumu atamasıyla geldim izmire ) bi de cocuklar gevsedi iyice sıcaklıklar artınca. daha bi yoruluyorum son zamanlarda.evet sorma reklamlar iyice bunalttı insanın anne olası geliyor vallakaydirigubbakcemile3 canın sıkkın gibi hayırdır ?
ya okul sıktı artık okulum cok uzak her gun 80 km gidip geliyorum. ( guya es durumu atamasıyla geldim izmire ) bi de cocuklar gevsedi iyice sıcaklıklar artınca. daha bi yoruluyorum son zamanlarda.
evet sabrediyorum. gün sayıyorum 6 hafta kaldı neyse ki:teytey:kıyamam canım ya sabret biraz az kaldı ama yol meseleside olunca haklısın çekilmez hergün hergün :teselli:
evet sabrediyorum. gün sayıyorum 6 hafta kaldı neyse ki:teytey:
önemli değil caım ben de mutfaktayım zaten. gidip gelip bakıyorum. bi yandan yemek yapıyorumcanım net giderse kusura bakma tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?