2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
miray cım durumun ne nasıl gidiyor

canım valla 10 ay falan oldu ama bebek olmadı. ama bu sürede bende 2 defa kist olmuştu. eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik biraz azmış. ocakta adetolursam dr. a gidip yumurta takibi yapılmasını isteyeceğim. bi de bu ay bal-tarçın- çörek otu kullandım 1 hafta. bugün 13. gün.

kıslar merhaba
kanda gebelik ne zaman belli olur acaba?
ben pazartesi test yaptırdım 0.30 çıktı. 11 aralık da ovulasyonumdu. acaba erken mi yaptırdım ne zamna yaptırmamm lazım

canım sperm hareketini hızlandırmak için yatmadan 1 saat önce eşine türk kahvesi içir

dr. keçiboynuzunu kürü dedi ama içemedi bizimki. e vitamini alıyor sadece.

sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?

ben hiç yaptırmadım ama adetine 3 4 gün kala oluyor herhalde.yeni oluşuyorsa testin düşük çıkabilir adet günün ne zaman ki

canım adetim 24 aralıkta. bugün bir rüya gördüm rüyanın yorumu da çocuk evlat demekmiş.aklıma takıldı. acaba çok mu erken yaptırdım diye:bbo:

kıslar benim bu ay 2. ayım. geçen ay düzensizdi ilişkilerimiz bir de hemen banyo yaptım. bu ay sabah banyo yaptım bir de 1 saat ayaklarımı yukarıda tuttum tuvalete gitmeden uyudum yattım hemen. inşallah gelir bebişlerimiz cümlemizin...

inş. canım. biz de bekliyoruz bakalım.

ben 10 senelik evliyim.1 tane oğlum var ellerinizden öper 9 yaşında ama oğlumun kardeşi olsun istiyorum.geçen sene bu ayda hamileydim ama düşük yaptım.

bu ay umutluydum hamile olacağımdan ama dün dr.gittim yumurtalarım çatlayacak boyutta değilmiş.tahliller verdi.adetimin 2.günü yaptıracakmışım eğer iyi çıkmazsa yumurta takibi yapacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…