- Konu Sahibi jarnana_21
-
iyiyim canım, eşim mesaiye kalmıştı şimdi o geldi. ona yemek hazırlıyorum. arada yazıyorum
miray cım durumun ne nasıl gidiyor
canım valla 10 ay falan oldu ama bebek olmadı. ama bu sürede bende 2 defa kist olmuştu. eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik biraz azmış. ocakta adetolursam dr. a gidip yumurta takibi yapılmasını isteyeceğim. bi de bu ay bal-tarçın- çörek otu kullandım 1 hafta. bugün 13. gün.
ben hiç yaptırmadım ama adetine 3 4 gün kala oluyor herhalde.yeni oluşuyorsa testin düşük çıkabilir adet günün ne zaman ki
sitedemi sorun var yoksa benim internettemi sorun var acaba
canım adetim 24 aralıkta. bugün bir rüya gördüm rüyanın yorumu da çocuk evlat demekmiş.aklıma takıldı. acaba çok mu erken yaptırdım diye:bbo:
kıslar benim bu ay 2. ayım. geçen ay düzensizdi ilişkilerimiz bir de hemen banyo yaptım. bu ay sabah banyo yaptım bir de 1 saat ayaklarımı yukarıda tuttum tuvalete gitmeden uyudum yattım hemen. inşallah gelir bebişlerimiz cümlemizin...
canım benim inş rüyan çıkarda bebişin seninledir
ben 10 senelik evliyim.1 tane oğlum var ellerinizden öper 9 yaşında ama oğlumun kardeşi olsun istiyorum.geçen sene bu ayda hamileydim ama düşük yaptım.
Allah yine kısmet eder inş. canım. cennette kuş göndermişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?