2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ben bu ay bal-tarçın-çörekotu denedim. ocakta da olmazsa dr. a gidip ben de yumurta takibi yaptıracağım canım.. 10 ay oldu. senin nekadar oldu bebek deneyeli?

afiyet olsunnn.laptop iyi oluyor benim için ama hep kilo alıyorum hem bişeyler yiyip hem netle ilgilenince ne yediğimi anlamıyorum bile :hulya:

ben bu ay bal-tarçın-çörekotu denedim. ocakta da olmazsa dr. a gidip ben de yumurta takibi yaptıracağım canım.. 10 ay oldu. senin nekadar oldu bebek deneyeli?

1yıldır ama bu 1yılın 5ayı için bebek denedik diğer aylar sık ilişkidede bulunmadık ovulasyonumuda takip etmedim uzanıp beklemedimde..bende yaptım geçen ay reglim 8gün erken geldi ayda 2keez regl olmuş oldum.ben ilk kez geçen ay gittim dr ye burda yeni başlıycam aslında bebek denemeye çünkü 1yılıda 5ayı da bilinçli değildi

ben de bi topikte okudum düzensizlik yapıyor diyince ben adetiimin 5.günü başldaım. bugün 13.günü bitirdim.

eşim geç geldi. ondan bu saatte bişeyler yiyorum. ya değilse kilo alırım diye pek yemem.

benim boyum 1.80 türkiyeden buraya geldiğimizde 68kiloydum şimdikini hiç sorma fıtness a başlıycam :) burda hep evde olmaktan yalnızlıktan sıkılıp yemeğe sarıyorum ama yaza kadar eski kiloma dönücem inşallah yavru köpek gelincede bayaa yorucak çünkü beni

aman dikkat et kiloya bebek olunca nasıl olsa alınacak. sporu da dikkatli yap bence bebiş olursa.

aynen öyle ben sağlık için vericem kilolarımı ama bebeğide düşünüyorum tabi.Allahtan boyum uzun yoksa yanmıştımkaydirigubbakcemile2

preseed diye bir ürün var canım gebeliği kolaylaştırıyormuş ben almayı düşünüyorum herkesede söylemeye çalışıyorum belki yardımcı olurda gebe kalırız diye

preseed diye bir ürün var canım gebeliği kolaylaştırıyormuş ben almayı düşünüyorum herkesede söylemeye çalışıyorum belki yardımcı olurda gebe kalırız diye

evet onunla alakalı birşeyler okudum kk de. ama türkiyedeki ürünler sahteymiş galiba sen yutdışında gerçek ürünü bulabilirsin şanslısın bak. pressed kullananlar diye bi topik var orda okudum.

hayır ya türkiyedekini kullananlarda hamile kalmış niye sahte olsun.burda yok canadadan yada abd den sipariş vericez bizde yada türkiyeye geldiğimde alıcam sahte olsa o paraya olmaz abd deki fiyatın yarısı olur yada ucuz olur

pressed kullananlar topiğinde son kullanma tarihi geçmiş ürün gönderdiklerini yazmışlar. öyle okudum ben. eğer öyle değilse ben de alırım.

pressed kullananlar topiğinde son kullanma tarihi geçmiş ürün gönderdiklerini yazmışlar. öyle okudum ben. eğer öyle değilse ben de alırım.

hepsi öyle değilmiş gümrükle ilgili birşeyden ötürü öyle yazıyormuş topicdekilerin çoğu siparişle getirtmiş istersen sende öyle yap abd den getirt belki vesile olur yaa inşallah ne duysam yapmak istiyorum ya umut iştee

eşimi ikna edersem getirtirim canım .inş. ikimiz için de gerek kalmaz. ocak ta güzel haberi duyarızz... bu arada benim çıkmam lazım canım. sana iyi geceler... öptümmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…