- Konu Sahibi jarnana_21
-
hayırlı olsun canım. inş. bebek de arkasından gelir..
miray15 nerdesin tatlım cevap vermedin?
ben bu ay bal-tarçın-çörekotu denedim. ocakta da olmazsa dr. a gidip ben de yumurta takibi yaptıracağım canım.. 10 ay oldu. senin nekadar oldu bebek deneyeli?
eşim geç geldi. ondan bu saatte bişeyler yiyorum. ya değilse kilo alırım diye pek yemem.afiyet olsunnn.laptop iyi oluyor benim için ama hep kilo alıyorum hem bişeyler yiyip hem netle ilgilenince ne yediğimi anlamıyorum bile :hulya:
eşim geç geldi. ondan bu saatte bişeyler yiyorum. ya değilse kilo alırım diye pek yemem.
benim boyum 1.80 türkiyeden buraya geldiğimizde 68kiloydum şimdikini hiç sorma fıtness a başlıycam :) burda hep evde olmaktan yalnızlıktan sıkılıp yemeğe sarıyorum ama yaza kadar eski kiloma dönücem inşallah yavru köpek gelincede bayaa yorucak çünkü beni
preseed diye bir ürün var canım gebeliği kolaylaştırıyormuş ben almayı düşünüyorum herkesede söylemeye çalışıyorum belki yardımcı olurda gebe kalırız diye
hayır ya türkiyedekini kullananlarda hamile kalmış niye sahte olsun.burda yok canadadan yada abd den sipariş vericez bizde yada türkiyeye geldiğimde alıcam sahte olsa o paraya olmaz abd deki fiyatın yarısı olur yada ucuz olur
pressed kullananlar topiğinde son kullanma tarihi geçmiş ürün gönderdiklerini yazmışlar. öyle okudum ben. eğer öyle değilse ben de alırım.
hepsi öyle değilmiş gümrükle ilgili birşeyden ötürü öyle yazıyormuş topicdekilerin çoğu siparişle getirtmiş istersen sende öyle yap abd den getirt belki vesile olur yaa inşallah ne duysam yapmak istiyorum ya umut iştee
eşimi ikna edersem getirtirim canım .inş. ikimiz için de gerek kalmaz. ocak ta güzel haberi duyarızz... bu arada benim çıkmam lazım canım. sana iyi geceler... öptümmmirmirmirmir
iyi geceler bende öptümmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?