- Konu Sahibi jarnana_21
-
EVET CANIM HAKLIYMIŞSIN, yaaa sana bi soru benim neden fotom yook kaydirigubbakcemile
selammmmmm.ne güzel türkiyede saat 5e geliyor aklıma 5çayı geliyor hemen :) biz birazdan akşam yemeği yiyeceğiz eşim gelicek.saç boyasıyla ilgili birşey sorabilirmiyim bilginiz varmı arkadaşlar?
ben temmuzda türkiyedeyken röfle saçlarımı karamele boyattım kuaförde kızıl oldu resmen sonra o saça sarı balyaj attı akıllı kuaför hiç beğenmedim diplerim gelmiş gibi oldu yarıdan attığı için sonra gittim orialle komple tüm saçımı açtı bi renge boyadı turuncu gibi oldu sonra altın sarısına velhasıl saçlarım çok yıprandı döküldü.temmuzun sonunda artık başka bi yerde koyu kestaneye boyattım boncuklu kaynak yaptırdım döndük tatilden.şimdi 5aydır boyamıyorum zaten kaynağı 1aysonra çıkartmıştım iyice döküldü saçlarım neyse koyu kestane tutmadı aka aka açık kahve gibi oldu kızıla dönmek istiyorum acaba önce kendi rengime açık kestaneye boyayıp sonramı kızıla dönsem yoksa bu saçın üstünemi?uzun oldu ama kusura bakma
Günaydın bayanlar dün doktora gittim . Devlet hastanesiydi bin pişman oldum. Sol yumurtalık ağrımın sebebi geçte olsa belli oldu ufak bi kistim varmış. Nasıl ağladım anlatamam , adamın ağzından kerpetenle laf aldığım için bu kadarını öğrenebildim. Neymiş 1 hafta sonra testin sonucu geldiğinde bi test daha olacakmışım ondan sonra tedavi başlayacak çook uzun bi süreç bana göre. Bu sabah hemen özel hastaneden randevu aldım. Uzman doktora göstereceğim bakalım. En azından bana gerekli bilgiyi verirler. Halen daha şoktayım ... mafoldumben
Yani büyük ihtimalle ocak yada şubat hamişi olmayacağım bakalım kısmet. Ama sizler için dua ediyorummmm. Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur ...
Gittim bugün canım korkulacak birşey yok çok küçükmüş, hamileliğede engel değilmiş. Takibe aldı . iyi çalışın gebelik istiyorsan gün aşırı ilişkiye girin bu sıralar dedi. Folik asit verdi. Regl bittiği zaman tekrar gideceğim. İnşallah regl olmam tabi Bakalımmmmm.kaydirigubbakcemile3
selammmmmm.ne güzel türkiyede saat 5e geliyor aklıma 5çayı geliyor hemen :) biz birazdan akşam yemeği yiyeceğiz eşim gelicek.saç boyasıyla ilgili birşey sorabilirmiyim bilginiz varmı arkadaşlar?
Günaydın hanımlar... Listede benim günüm 14 ocak yazılmış ama 12 Aralık olacaktı... 12-15 i arası bekliyordum ama yine gelmedi benim kırmızılar idrar testi yaptım dün ama negatif çıktı... Bugün doktora gidiyorum.Muhtemelen söktürücü bir ilaç alıp adet olunca da klomene başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?