2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
EVET CANIM HAKLIYMIŞSIN, yaaa sana bi soru benim neden fotom yook kaydirigubbakcemile

foto koymadığın için yok kaydirigubbakcemile3 kullanıcı paneline gir avatarı değiştir de eğer kk ninkileri beğenmezsen kendi pc den resim ekleyebilirsin biraz aşağıda gözat denilen yere..umarım anlatabilmişimdir

selammmmmm.ne güzel türkiyede saat 5e geliyor aklıma 5çayı geliyor hemen :) biz birazdan akşam yemeği yiyeceğiz eşim gelicek.saç boyasıyla ilgili birşey sorabilirmiyim bilginiz varmı arkadaşlar?

ben temmuzda türkiyedeyken röfle saçlarımı karamele boyattım kuaförde kızıl oldu resmen sonra o saça sarı balyaj attı akıllı kuaför hiç beğenmedim diplerim gelmiş gibi oldu yarıdan attığı için sonra gittim orialle komple tüm saçımı açtı bi renge boyadı turuncu gibi oldu sonra altın sarısına velhasıl saçlarım çok yıprandı döküldü.temmuzun sonunda artık başka bi yerde koyu kestaneye boyattım boncuklu kaynak yaptırdım döndük tatilden.şimdi 5aydır boyamıyorum zaten kaynağı 1aysonra çıkartmıştım iyice döküldü saçlarım neyse koyu kestane tutmadı aka aka açık kahve gibi oldu kızıla dönmek istiyorum acaba önce kendi rengime açık kestaneye boyayıp sonramı kızıla dönsem yoksa bu saçın üstünemi?uzun oldu ama kusura bakma

Valla canım ben olsam kızılı tavsiye etmem, çünkü kullanışlı değil sürekli kuaförde olman lazım, akıyor çünkü, birde kızıl herkese yakışmıyor. olduğundan büyük gösteriyor. tabi yakışana yakışıyor. ama yinede sen bilirsin bence koyu renge devam benim saçlarım sarı balyajlıydı nişanda sonra düğünde çikolatakahve yaptım. geçen gün gittim koyu kestane yaptım. bende de kaynak var. bayağı koyu oldu ama güzel ben zaten koyu seviyorum. zaten bu senede koyu saç modaaaa zemuszemus

Son düzenleme:
ben 3yıl kullandım kızılı çok seviyorum ve de yakışıyor sarışın olmak artık istemiyorum bile herkes sarı herkeste röfle.kahve köpüğüne boyatırım olmazsa sağol canım bu arada benim boncuklu kaynaktı 1ay bile olmadan çıkarttırdım belime geliyordu boyu bayaa uzundu çok kaşıntı yaptı seninkide boncuklu kaynakmı yoksa çıtçıtmı?bende koyu seviyorum istemiyorum ne röfle ne karamel..

selam fıstıklar nerdesiniz?? ben geliyorum kimsecikler yokk.

Papatse canım soğan kürünü uygıulasana. bende de iki defa kist olmuştu. biri 6 cm di. ameliyat bile olabilirdim. dr hapla dağıttı. kendiliğinden dağılır seninki inş. soğan kürünü de bana kayınvalidem söylemişti.ama ben hap kullandığum için yapmamıştım. sonra arştırdım gerçekten de çok faydalı.

çokk geçmişş olsunn canımmm
amaa üzülmee tedavinii olmann bebeğinn olmasıı için tedavilerinii olmann gerekiyorrr
özel hastenedenn gelincee mutlakaa yazz ne dicekk doktorr

çokk sevindimm bakk korkulacakkk birşeyy yokmuşşş

selammmmmm.ne güzel türkiyede saat 5e geliyor aklıma 5çayı geliyor hemen :) biz birazdan akşam yemeği yiyeceğiz eşim gelicek.saç boyasıyla ilgili birşey sorabilirmiyim bilginiz varmı arkadaşlar?

sen hangii ülkedesinn canımm
saçç boyalarıyladaa fazlaa bilgimm yokk

Günaydın hanımlar... Listede benim günüm 14 ocak yazılmış ama 12 Aralık olacaktı... 12-15 i arası bekliyordum ama yine gelmedi benim kırmızılar idrar testi yaptım dün ama negatif çıktı... Bugün doktora gidiyorum.Muhtemelen söktürücü bir ilaç alıp adet olunca da klomene başlayacağım.

İnşallah bebiştir.Bakalım hayırlısı, sen yine git doktora ihmal etmee, klomen ne tedavisinde kullanılıyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…