2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhaba jarnana...benide listeye eklermisin.dün adet gördüm.yarın dr.gidicem ve klomen kullanıcam.bu ay hayırlısıyla çift çizgi görürüz inşallah.birbirimize dua edelim:Saruboceq:allahım hepimizin muradını versin...

arkadaşlar merhaba benide ekleyin belki bana uğur getirirsiniz,ben iki defa düşük yaptım, bu 3. deneme klomen kullanıyorum .veeee beklenen tarih 3 ocak..allah hepimizin gönlüne göre versin

kızlar merhaba
uğurlu listenize bende katılmak istiyorumm inşallah yeniyıl hediyelerimizi hep birlikte alırız:)))

canlarım topğiniz hayırlı olsun arkadaşlar

beni de ekler misiniz canlarım inşallahhamiş oluruz. 24 aralık

topiğimiz şenleniyor arkadaşlar umarım evlerimizde şenlenir 2010da !bebişler anneleriniz sizi bekliyor annelriniz kadar nazlı olmayın gelin hemen yaaa:CüvCüv:

Siteye Yeni Üye oldum. Herkes Merhaba, :)
Valla arkadaşlar 2 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım. İnşallah yeni yılda Rabbim gönlümüze göre verir . Ocak 27 doğum günüm inşallah doğum günü hediyem gelir.... Aminnnnnnnnn

hg cnm topiğe hayırlısı olsun bakalımmmmmm inşallah bebişin gelirrrcokacimcoook

Amin canım inşallah. Normalde 27 Ocakta adet görmem gerekiyor. ınşallah görmem . Çünkü 27 Ocak benim doğum günüm. En büyük hediye olur benim için opuyorumnanaktan
Benide ekleyin uğurlu listenize kaydirigubbakcemile3

canım merhabaaa beni de ekler misin?? yedi aydır uğraşıyoruz, bende tiroid rahatsızlığı olduğunu öğrendim tedavi oldum ve tahlillerim güzel çıktı o yüzden bu ay umutluyumopuyorumnanaktan bakalım kısmet... benim 25 aralık canım. bu ay herkes hayırlı haberleri versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…