2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba bende yeniyim bende bebiş isteyenlerdenim 2,5 yıldır azimle uğraşıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin

arkadaşlar merhaba bende yeniyim bende bebiş isteyenlerdenim 2,5 yıldır azimle uğraşıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin

Amin canım inşallah gönlüne göre verir. Moral bozmak, Strese girmek yook opuyorumnanaktan
2010 yılı iyi olayların yılı olacak. Buna inandır kendini hihoyyyt

selam kızlar
jarmana beni d eyazdım tatlım 31 aralık
ayy her sayfada tarihim var bebiş gelincede her sayfada hamiş haberimi veririm inşlhhhhh
tabi hep beraberkaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar.Topiğiniz hayırlı uğurlu bol bollll bebişli olur inaşallahhh..Amin........ Beni de ekler misiniz listeye 8 Ocak beklenmeyen günüm.Allah ım nolurrr herkesin muradı yerine gelsin.Bebişlerimiz göbüşümüzde olsunn...

kasım aralık topiğindeydim ben kasım aralık da çift çizgiyi göremeyince buraya transfer oldum.ınşallah başka yere transfer olmak zorunda kalmadan bu topik başlığı altında çift çizgiyi görürüz hep beraberce.

bende aysellimin topic deydim olmadı o aylar tutmadı inş bu ayda görürüz çift çizgileri allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…