2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bende 1yıldır istiyorduk ama hiç çabalamadım ilişkiden sonra banyoya koşardım hemen ovulasyonumu bile belirlemezdim zaten haftada 1ilişkiye girerdik şimdi 2aydır çabalıyoruz gün aşırı ilişkiye girmeye çalışıyoruz 20dk falan kalkmıyorum bu kadar ama ilk kez geçen ay reglim 20gün gecikince dr ye gitttim yumurtaların az çalışıyor olabilir dedi önümüzdeki ay yine gidicem bakalım tahliller falan yapılsın

allahımhayırlısını veresin demekki her şeyin bir zamanı var.inş 2010 senesinde yüzümüz güler

ilk olacak arkadaşım ben 2.5yıllık evliyim henüz.izmirliyim istanbula gelin gitmiştim 1yıldırda yurtdışındayız bakalım hayırlısı

tabiki öyle vardır bir hayır ama geçen ay iyice kafaya takmıştım 20günlük adet gecikmesi yaşadım stresten ama iyi oldu ilk kez doktora gittim gebelik düşündüğümüzü söyledim artık bir sorun varsa tedavide oluruz yapılsın tüm kontroller..ama gerek kalmadan gelir bebişim inşallah

hiçbirşey vermedi ya ben aldım kendim eczaneden 2aydır içiyordum bıraktım içmeyi.burda doktorlar iyi değil pek benimki türk allahtan ama bakalım bu gidişimizde sorucam neden vermemiş?folikül takibi yapalım dedi sadece inşallah iyidir banada yardımcı olur çünkü çok pahalı burda herşey

geçen sene aralık ayının sonunda günüm geçti test yaptım pozitif akşamada kanamam başladı.ve kürtajla sonuçlandı o zamandan bu yanada biraz korunduk ama adetlemde azalma var.benimde korkularım bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…