- Konu Sahibi jarnana_21
-
jarnana topic çoğalmış bak ayağımı sürüdüm
amin amin.arkadaşlar birde yaptığımız kürleri veya uyguladıklarımızıda yazalım belki yardımcı oluruz birbirimize???
aynen öyle arkadaşım bu listedeki herkes ocak şubat ayına hamile olacak ve ocak şubat hamileleri topiği açacağız inşallah!!!!
Allah bağışlasın.ne kadar güzel Rabbim 2.yide nasip etsin.bu kez kızmı istiyorsunuz?
inş.canım ne güzel söyledin allah söyletiyordur inşalkisalkisalkis
bende 1yıldır istiyorduk ama hiç çabalamadım ilişkiden sonra banyoya koşardım hemen ovulasyonumu bile belirlemezdim zaten haftada 1ilişkiye girerdik şimdi 2aydır çabalıyoruz gün aşırı ilişkiye girmeye çalışıyoruz 20dk falan kalkmıyorum bu kadar ama ilk kez geçen ay reglim 20gün gecikince dr ye gitttim yumurtaların az çalışıyor olabilir dedi önümüzdeki ay yine gidicem bakalım tahliller falan yapılsın
evet morelimizi yüksek tutmamız lazım güzel düşünelim olsunalkisalkisalkisbilmiyorum ya sanki süpriz yapıp gelicekmiş gibi geliyor bütün listedeki arkadaşlara ve tabiki banada
ilk olacak arkadaşım ben 2.5yıllık evliyim henüz.izmirliyim istanbula gelin gitmiştim 1yıldırda yurtdışındayız bakalım hayırlısı
daha yaşın 31 herkes senin yaşında evleniyor hem senin evladında var sen gönlünü ferah tut.ben 22 yaşındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?