2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
evet evet çok isterim hep dua ediyorum geçen gece kalkıp dua ettim ve aklıma burada bebek isteyenlerde geldi isimlerini bilmiyorum tanımıyorum ama Allahım isteyen tüm insanlara nasip et diye dua ettim
yani kulup üyelerinede:)

Allah kabul etsin bende ediyorum burdaki arkadaaşlara valla.geceleri aklıma geliyorlar hep mesela dün papatse geldi :) siz evlat sahibi olmuşsunuz ne güzel inşallah bir kez daha anne olursunuz

inşallah hepimiz oluruz canım benim ben ilk bebeğimde farkına varmadan hamile kaldım anlamadım ama şimdi istiyorum ve birazçıkta beklitti bizi yaramaz:)9 şimdi anladım ne zormuş aramak beklemek Rabbim sabrımızı ölçüyor inş. tüm bebek özlemi duyanlarım kalbine su serpsin rabbim

bizi 1.5yıldır bekletiyor kelebeğim :ecrin_bebek: artık doktora gitmeye başlıycam kendiliğinden olsun diyordum ama..bu arada reglime 2 yada 3 gün var tabi 3aydır düzensizleşmişti bakalım gene düzensizmi olacak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…