- Konu Sahibi jarnana_21
-
kısssslarrr nerdesinizzzz...özledim sizi...
papatsecim reglin gelmiycek bebiş gelecek inşallah...
sevgili sezer sende istiyosan hiç düşünme olacaksa olsun.kardeşiyle yakın büyüsün
İNŞALLAH CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLA kaydirigubbakcemile3
HİÇ SANMIYORUM AMA YİNE DE UMUTTT DÜNYASI
günaydın jarnana 21 canımm nasılsınnn
Günaydın şekerlerrrrrrrrrr,
Nasılsınızzz???
bir sabah uyandığımda gerçekleşirmi ki rüyam...öpermiyim yumuk ellerinden bir gün...koklarmıyım doyasıya...seslenirmi ki anne diye bana..benimle olurmu kelebeğim acaba..hissedermiyim tekmelerini içimdeyken her an..................................................
günaydın diyip kaçıyorsunuz cevabını almadan :)
Kızlar relaks olmaya karar verdim bu ay 3. ayımız bakalım zaten doktora gittim. Bi sorun yok dedi. Regl 4 gün var ... Bu ayda olmazsa dünyanın sonu değil ya bir daha ki ay 14. gün oluvasyon testi falanda yapmıyacağım. iki günde bir ilişki olursa zaten illa ki denk gelir. Bu kadar istiyoruz ya gelmez nazlanır velet
Amannn relaksım valla .... Ne oldu bana bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Hayırlısıııııııııııııııııııııııııı
bende 8 aylık evliyim..bu ay korunmayı bıraktım..ocağın 7 sinde regl günüm..listeye benide yazabilirsiniz
en iyisini yaparsın canım. ben de ilk 2 ay adet gunum gelmeden gebelik testi yaptım. cok heyecenlıydım. olmadı. 3. ay öyle saldım ki adet gunum 9 gun gectikten sonra öylesine ne oluyo ben niye adet olmuyrm kaydirigubbakcemile3 hamile değilimdir ama yine de emin olayım hiç olmazsa dr a yapmadım dememiş olurum (kist falan vardır diye dr a gidecektim) diye yaptım ve çift çizgiyi gördüm. şok oldum. eşim de öyle ...
stresi yapma ters tepiyo oluruna bırak bak en güzel örneği benim.
bende 8 aylık evliyim..bu ay korunmayı bıraktım..ocağın 7 sinde regl günüm..listeye benide yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?