2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benim 1.5 yaşında bi kızım var bende ocak şubat gibi hamile kalmayı istiyorum gerçi benden çok eşim istiyo ama hala düşünmekteyim ne dersiniz bende yazılayımmı?

kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmmm ,
benim regl günüme 5. gün kaldıııııııııııı . . . Günler geçmek bilmiyorrrrrrrrrrrrrr !!!

kısssslarrr nerdesinizzzz...özledim sizi...
papatsecim reglin gelmiycek bebiş gelecek inşallah...
sevgili sezer sende istiyosan hiç düşünme olacaksa olsun.kardeşiyle yakın büyüsün

kısssslarrr nerdesinizzzz...özledim sizi...
papatsecim reglin gelmiycek bebiş gelecek inşallah...
sevgili sezer sende istiyosan hiç düşünme olacaksa olsun.kardeşiyle yakın büyüsün

İNŞALLAH CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLA kaydirigubbakcemile3
HİÇ SANMIYORUM AMA YİNE DE UMUTTT DÜNYASI

bir sabah uyandığımda gerçekleşirmi ki rüyam...öpermiyim yumuk ellerinden bir gün...koklarmıyım doyasıya...seslenirmi ki anne diye bana..benimle olurmu kelebeğim acaba..hissedermiyim tekmelerini içimdeyken her an..................................................

inşallah canım.. ne güzel yazmışsın duygularımıza tercüman olmuşsun

Kızlar relaks olmaya karar verdim bu ay 3. ayımız bakalım zaten doktora gittim. Bi sorun yok dedi. Regl 4 gün var ... Bu ayda olmazsa dünyanın sonu değil ya bir daha ki ay 14. gün oluvasyon testi falanda yapmıyacağım. iki günde bir ilişki olursa zaten illa ki denk gelir. Bu kadar istiyoruz ya gelmez nazlanır velet
Amannn relaksım valla .... Ne oldu bana bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Hayırlısıııııııııııııııııııııııııı

en iyisini yaparsın canım. ben de ilk 2 ay adet gunum gelmeden gebelik testi yaptım. cok heyecenlıydım. olmadı. 3. ay öyle saldım ki adet gunum 9 gun gectikten sonra öylesine ne oluyo ben niye adet olmuyrm kaydirigubbakcemile3 hamile değilimdir ama yine de emin olayım hiç olmazsa dr a yapmadım dememiş olurum (kist falan vardır diye dr a gidecektim) diye yaptım ve çift çizgiyi gördüm. şok oldum. eşim de öyle ...
stresi yapma ters tepiyo oluruna bırak bak en güzel örneği benim.

Valla haklısın canım bende aynıydım elimde test falan erkenden öğrenince ne olacaksa şimdi 4 günüm var. Acaba diyorum??? Sonra amann salla diyorum. Relg geçikirse yaparım diyorum. Ama tabi böyle hamişleri görünce insan hevesleniyor kaydirigubbakcemile3
Rahat olucağımmmm doktor bana dedi sakın olmuyor diye düşünme daha çok erken :smiley-cool:
O yüzden saldım çayıra mevlam kayıraaaaaaaa hihoyyyt delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…