2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Bu arada janarna eve net bağlattım. bu akşam alırım ben senin gönlünüüüüüüüüü... tabi açıldıysa kaydirigubbakcemile2

bu kadar düşğnme zaten olacağı varsa olur. ben hamile kaldığım ay tatile cıkcaz diye regl gunumden 2 gun önce yaptım negatifti. hani pozitif olursa ona göre bi şey dusunurum diye. hem o negetif hem regl belirtileri olunca 9 gün hiç aklıma gelmedi hamile olacağım.sonunda dr a gidip muayene olmaya karar verdim kist fln varsa bir an önce tedaviye baslayım erkenden hamile kalma sansım olsun sonraki ay diye. ama gidince sorarsa hayır demeyim diye öylesine:teytey: test yaptım vee çift çizgii.. şok olmustum..
neyse bak yine o gunlere döndüm:roflol: yaşasaydı 22 haftalık olcaktı kuzum. kısmet değilmiş:sinifsinif:

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

ovulasyon testlerinle gebelik testi yapılabiliyor olsaydı gebelik testleri satılmazdı..bence ovulasyon testlerine güvenmeyin gününüz gecikince gebelik testi yapın..ovulasyon testlerini ovulasyon belirlemek olarak kullanın hemde böyle soru işaretleriyle üzülmezsinizzz

bana gülmesseniz bişey soracağım ben bueaya msj bırakıyorum sonra geri döndüğümde msjımı bulamıyorum acaba siliniyomu yoksa benmi bulamıyorum bunun daha kolay bi yolu varmı acaba

bana gülmesseniz bişey soracağım ben bueaya msj bırakıyorum sonra geri döndüğümde msjımı bulamıyorum acaba siliniyomu yoksa benmi bulamıyorum bunun daha kolay bi yolu varmı acaba

geri sayfalarda kalıyordur canım neden gülelim ilk bende zorluk çekmiştim yeni üye olduğumda alışırsın zamanla

gebelik testi adet geçikmesi sonrasında yapılırsa doğru sonuç veriyor ovulasyon testiyle gebe olup olmadığını öğrenemessin

iyiyim teşekkür ederim yeniyimde ben burda yazdıklarımı geri dönünce bulamıyorum topiklerimi karıştırıyorum bilmem bide sizin msjlara cvplarınızı hemen görmüyorum bunun kolay yolu varmı

jarnana bende 2. bebeğimi istiyorum Allah nasip etsin tüm istiyenlere inş.
bitane oğlum var 5 yaşında artık bebek kokusu duymak sanırım iyi gelecek:))

bende hemen görmüyorum ya bi önceki sayfaya yada yenileye basıyorum öyle görüyorum.sen listemize yazdırmamışsın ismini ekleyelimmi? o kadar çok topic varki olabilir sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…