arabanız hayırlı olsun canım kazasız belasız güle güle kullanın inş. araba çok gerekli ya helede bebiş olunca bol bol gezin anacım sefanız olsunkızlar esım arabamızı satmıstı 4-5 ay once baktı olmuyo oyle bugun yıne alıyo... gercı bende calısmıyorum tek maasla zor olucak belkı ama durduramadım adamı sen yazın ıse baslayana dek ıdare ederız dedı boyle olmuyo hem sende cok sıkılıyosun en azından haftasonları bı cıkarız dedı aldı walla tutabılene aşkolsun...
aslında sevındım de gezmeklere gıdıcez boylece :))))))
ya dun mısafır gelcektı aksam caya o kadar sey yaptım gelmedıler nasıl sınırlendım anlatamam. cocukla ıkı ayagım bı pabuca gırdı kalktım bı dunya sey yaptım. aslında hıc yapmamak lazım bı daha kılımı kıpırdatmam cok sınırlendım cok !!!
gelmiş geçmiş olsun canım atlatmışssın çok şükür ecem hanımada kocaman maşallah koca kız oldu artıkGünaydin kizlar
Dün çok berbat bi aksam geçirdim halsizlik vardi karin agri vardi biraz da ates bunun üstüne bide migrenim tuttu basimi kaldiricak halim yoktu esimde isten geç geliyo zor ilgilendim Ecemle ama Allah a sükür iyi bir uykudan sonra hiç biseyim kalmadi
Sabahda doktora kontrole götürdük kizimi asimizi olduk bi agladi kuzum içim parçalandi vallr a ondan sonrada vurdu kafayi uyudu
Iki haftada 400 gr almis ve 2 cm büyümüs
Kilomuz 6660gr boyumuzda 58 cm oldu
Kilo alisi çok iyi anne sütüne devam dedi doktor teyzemizsüprizzzzz
Sağol canım çok şükür iyiyim oğluşum uyandı yine gaz sancısıyla..:1no2:
Emzirdim geldim karşımda yatıyo şimdi..
Araba almışsınız hayırlı olsun canım. allah ödemeyi nasip etsin. Bebekle araba çok lazım gerçekten..
zeynepcim hayırlı olsun arabanız. boşver canım, hangi borç ödenmiyoki, öyle böyle ödenir, iyi olmuş aldığınız rahat edersiniz.
evet zeyl'cim süt iznim var, daha mı olmasın, doğum yaptığım hafta bile işteydim ve 1 ay da erken başladım. kafama göre gidip emzircem.
Geçmise pek bakamadim bi yaramazlik yoktur insallah
Zeynepcim arabaniz hayirli olsun canim
sagolun canlarrr opuyorumnanaktanarabanız hayırlı olsun canım kazasız belasız güle güle kullanın inş. araba çok gerekli ya helede bebiş olunca bol bol gezin anacım sefanız olsunzemuszemus
yapma anacım o misafirlerin bir daha geleceğiz derlerse hazır kek bisküvi falan koy önlerine çocuklu bir bayansın sen boşu boşuna yormuşlar seni onlar getirsinlerklava:
gelmiş geçmiş olsun canım atlatmışssın çok şükür ecem hanımada kocaman maşallah koca kız oldu artık
günaydınlar herkese hayırlı cumalar dilerim Şeniz
canım geçmiş olsun geçmişş sevişndim kıyamam benona aşılardaçok ağlıyolar ya yerim ben onları...maşallah eceme tombik prensess...Günaydin kizlar
Dün çok berbat bi aksam geçirdim halsizlik vardi karin agri vardi biraz da ates bunun üstüne bide migrenim tuttu basimi kaldiricak halim yoktu esimde isten geç geliyo zor ilgilendim Ecemle ama Allah a sükür iyi bir uykudan sonra hiç biseyim kalmadi
Sabahda doktora kontrole götürdük kizimi asimizi olduk bi agladi kuzum içim parçalandi vallr a ondan sonrada vurdu kafayi uyudu
kız yiyenç çocuktan zarar gelmez bırak yesin ya o atar büyüdükçe kiloyu...Aykızz burda kontrol altına alıyo doktorlarr kiloyu demek Fransa'da gayet normal kaydirigubbakcemile3
Amaaaan bende çokta uyamıcam doktorun dediğine boşu boşuna çocuğu huysuzlandırim mi şimdi
Emeklemeye başlayınca zaten alması azalır
Makinaya çamasir atmistim gidip sereyim gelirim yine
Günaydin kizlar
bende defne 2 yaşına geldikten sonra çalışacagım.ne yapayım bırakacagım kimse yok.bakıcıyada bırakmak istemiyorum.zeyno 8 aylıkken bi çalışmaya karar vermiştemde bakıcı kelimesi beni çok ürpertiyo.ne bilem sanki iyi bakmazlarmış gibi geliyo.2 yaşında kreşe veririm.hem büyümüş olur.burda yeni dogum kreşide var ama ben hoşlanmıyorum.bu ne ya biri aglarken digeri uyanacak biri haztayken hepsine geçecek.ufff ne yapayım biraz .üyüsün.bi bagışık sistemleri güçlensin.zeynebe yaptım fedakarlık bunada yapmam gerek..
bızım amcamız aldıgındaN HIC bı fıkrım yok canımbebek arabası dedim yafffffffff kızlar sesiniz çıkmadı..nerden aldınız ne kadara aldınız.....cvp bekliyom
yok ya yenıdogana ne kresı anne ıster anne kokusu sıcaklıgı ıster hayatta bırakamam krese o kadar mınık bebegıbende defne 2 yaşına geldikten sonra çalışacagım.ne yapayım bırakacagım kimse yok.bakıcıyada bırakmak istemiyorum.zeyno 8 aylıkken bi çalışmaya karar vermiştemde bakıcı kelimesi beni çok ürpertiyo.ne bilem sanki iyi bakmazlarmış gibi geliyo.2 yaşında kreşe veririm.hem büyümüş olur.burda yeni dogum kreşide var ama ben hoşlanmıyorum.bu ne ya biri aglarken digeri uyanacak biri haztayken hepsine geçecek.ufff ne yapayım biraz .üyüsün.bi bagışık sistemleri güçlensin.zeynebe yaptım fedakarlık bunada yapmam gerek..
ne ıs yapıyon kıs ewde? ew hanımlıgı en agır ıs zaten kaydirigubbakcemile3ne iş yapıyodun canım.valla utkuya hamileyken çıkmıştım işten.5senedir evdeyim.burak'a hamile olmadan önce gidiym çalışıym dedim elimiz biraz sıkışıktı.annme bırakırız dedim evimiz baya uzak annmlere.haftada bir görcektik utkuyu.eşim yok dedi.artıkda zor gibi çalışmak.ama evde çalışıyorum gerçi ben.işimi evde yapıyorum..
bende defne 2 yaşına geldikten sonra çalışacagım.ne yapayım bırakacagım kimse yok.bakıcıyada bırakmak istemiyorum.zeyno 8 aylıkken bi çalışmaya karar vermiştemde bakıcı kelimesi beni çok ürpertiyo.ne bilem sanki iyi bakmazlarmış gibi geliyo.2 yaşında kreşe veririm.hem büyümüş olur.burda yeni dogum kreşide var ama ben hoşlanmıyorum.bu ne ya biri aglarken digeri uyanacak biri haztayken hepsine geçecek.ufff ne yapayım biraz .üyüsün.bi bagışık sistemleri güçlensin.zeynebe yaptım fedakarlık bunada yapmam gerek..
ayaklarını sıcak tut patik giy sürekli. havalarda saşırtıyor adamı ben bazen sıcak basıyor sıfır kol.sonra üsüyorum kazak giyiyorum vucutta şaşırdı.Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
Kızlar bİŞİ sorucam İpeĞİn 2. Ayı 12 nİsanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bİr vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı İÇİn Önceden gÜn alınıyormus, bİzden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bİtİrdİĞİ gÜn doktora gİttİĞİnİzde mİ vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdİler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞİne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gİdİyor
bebek arabası dedim yafffffffff kızlar sesiniz çıkmadı..nerden aldınız ne kadara aldınız.....cvp bekliyom
ne iş yapıyodun canım.valla utkuya hamileyken çıkmıştım işten.5senedir evdeyim.burak'a hamile olmadan önce gidiym çalışıym dedim elimiz biraz sıkışıktı.annme bırakırız dedim evimiz baya uzak annmlere.haftada bir görcektik utkuyu.eşim yok dedi.artıkda zor gibi çalışmak.ama evde çalışıyorum gerçi ben.işimi evde yapıyorum..
yapıyım canım durunun dogum tarıhı ne zaman?,Selam kızlar.her gün okuyorum ama yazamıyorum.tam nick gireyim birşeyler yazayım diyorum Duru ortalığı yıkıyor çok ağlar bi bebek oldu.bügün banyo yaptırdık rahatladı 2-3 saat uyur umarım.
Zeynep İpek uyuyormuş maşallah de kız dilini ısır büyüme zamanları ondan sürekli uyku istiyordur.
ayaklarını sıcak tut patik giy sürekli. havalarda saşırtıyor adamı ben bazen sıcak basıyor sıfır kol.sonra üsüyorum kazak giyiyorum vucutta şaşırdı.
Berrin canım niye sağlık ocağına değilde aşı için hastaneye götürüyorsun.ücret almasalar bile sağlık ocakları sık sık bebek aşısı falan yaptıkları için bence daha bilgililer.
Merhaba seninle yeni tanışıyoruz yada ben daha önce sana denk gelmedim.
ben istanbul -ümraniyeden aldım Pierre Cardin markası çift taraflı.219 du pazarlıkla 190 2 aldık 5 taksit yaptılar.ama web siteleride var Mert Bebe bi bak istersen.
buna benziyor ama bu değil galiba zira benimki daha uygun fiyatlı.
http://www.mertbebe.com/productDeta...5&name=pierre+cardin+228+çit+yönlü+2010+model
Zeynepppppppppp yavrum banada ticker yaparmısın.
ben maliyet muhasebesi yapıyorum.işim biraz zor ve arışık ama seviyorum.bende 4 yıldır yapmıyorum ara ara arkadaşlara yardımım dokundu.parada kazandım ama zeyneple gidip gelmiştim.ama iki çocukla artık onuda yapamam.illaki büyümeli.eşimde hiç işe başlama diyo.mayısta kpss başvuruları var gel memur ol diyo.ohh demesi kolay bende olmak istiyomda nasıl kazanacagım...
sen ne iş ediyon.evde falan demişssin..
inanmıyorum ya ne kadar çok sebep varmış gaz yapan bilmiyorumkismile
zeynep sağol kuşum paylaşım için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?