2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kan damlası verdimi doktor bize verdi başladıkta kullanan varsa devit 3 le birmi veriyonuz ayrı ayrımı..

evet fatoşum daha sık görüşeceğiz artık. sabah süt sağıp bıraktım. bittiğinde annem arayacak,gidicem. zaten önceden de depolamıştım,acil durum için. bakalım nasıl olacak.

patronum yeni bilgisayar almış bana :) bu da bir nevi sevindirici haber :)

ben baya uzak kaldım sizden. senin oğlan mama mı yemiyor gece.tokdur ya,aç olsa yemezlermi hiç.

günaydın, fatos az yememiş canım gece için normal bence. Yaren hadi kolay gelsin allah yardmcın olsun

Merhabalar kızlaaaar,
Geçmişi okuyamadım zira okumaya kalkarsam oğlum uyanacak yine bişey yazamayacağım kaydirigubbakcemile3
10 günlük istanbul macerasından sonra çok şükür evimdeyim..Anammm çocuk yokken de sıkılıyordum annemlerde uzun süre kalmaya ama bebekle ne kadar zormuşşşş.fisfisfis
Allahımmm herkes ne kadar da çok şey biliyomuş çocuk bakımı,eğitimiyle ilgili..klava:Bu kadar güzel bakıyolar da çocuklara ben neden öğretmenlik hayatım boyunca görmedim bu mükemmel bakılmış çocukları:1shok: hayret doğrusukötükedihüso

İnsanın evi gibisi yooook vallahiii

Bende 3 numara bez kullanıyorum 3.paketteyim.Geçiriyordu kakasını çişini,bacaklarını sıkıyordu iz yapıyordu.Oh valla rahatladık.Bimdeki promosyondan aldım 4 paket.Huggies bez gerçekten bir numara özellikle erkek bebekler için

Dün doktora gittik..Burun tıkanıklığımızı bi türlü halledemedik.Verdiği damla galiba işe yaradı dokturumuzun..Sürekli hapşuruyor ve atıyor sümüğükaydirigubbakcemile3
Doktorumuz bize rejim verdi:roflol::roflol: 5.450 gr olmuş boyumuz 59. "Bebeğimizin şişman olmasını istemeyiz dimi" dedi :roflol: 3 saatte bi emcek en az iki saat dedi:roflol::içelim:

selam güzel anneler ve mis kokulu melekleri..
bugün benim için bebişlerinize bir kere daha sarılın, öpün, koklayın..
işe başladım :gitme: oğluşumu sabah anneannesine bıraktım. şimdiden özledim

canımmmmafoldumben Allah sabır versin:çok üzgünüm:

sağol zehracım nazlı şeymacığın nasıl? var mı bi probleminiz. biz de ben işe başlamadan memlekete gidelim dedik, yine her zamanki gibi ben hasta oldum, üstüne bir de burak hasta oldu. 3-4 gün çok huysuzlandı.dün,bugün biraz iyi gibi.doktora götürdük, kabızlıktan,gazdan olabilir, fazla bişey yok gibi dedi, biraz da üşütmüşsünüz, grip olmuş dedi.kabızlığı için de fitil verdim ilk defa. belki ondan rahatladı cocuk. hiç beklemmicem artık.3.gün olunca direk fitil. yazık yavrum çok huysuzlanıyo.

kızlar naz gece kaka yaptı şükür, çok sevindim..
şimdi uyukluyor meme vermeye devam ediyorum sütüm az ama sık vermeye çalışıyorum baktım gördüm doymuyor ağlıyor karnı aç, anca o zaman mama veriyorum öle böle idare edicez. 6 ayı bi devirsek te ek gıdalara başlasak ne iyi olcak :)

anam zor cocukla dısarı cıkmak yaw sempatiksalakcinni
nasıl olsun bızde aynı ugrasıyoruz ıste..
kızlar bezlerde bi üst numaraya geçtiniz mi? merak ettim..

canım cok gecmıs olsun...
[Bayşegülcüm bende özledim sizi vallaya
ya sorma ne çektim 2 ay sonunda ben kazandım Allah'a şükür şimdi emiyo canım kızım
okuttum hocaya Allah razı olsun ya çok iyi geldi [/B]
aaa cok sevındım memeye basladı demek hadı gozunuz aydın
kılosu cok normal ama boyundakı uzama az. boyu yalnıs bılıyo olmayasınız...
canım 3-4 gun kaka yapmaması normal dur hemen telaş yapma...
he ya bızımkınınde eller ayaklar durmuyo ustunu cok acıyo ya ohaoldumsmile
kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
kahve sevmem zaten ıcmıyorum ama cay acık ıcıyorum gunde 1-2 bardak...
canım hadı hayırlı olsun... zor olmustur senın ıcın zamanla alısırsın hem anneannesı cok ıyı bakar oglusuna dımı ama
canım cok normal yemıs ac olsa durmaz aglar mama ıster meme ıster takılma bu kadar...
kaydirigubbakcemile3 bak tombike
sağol zeyl'cim.şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. aradım annemi, iyi duruyormuş oğlum.

ıyı hadı gozun aydın opuyorumnanaktan

hadı gozunuz aydın anacım kaydirigubbakcemile3

kızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?

ben tüketmiyorum.çook nadir bir bardak çay..

günaydınnnnnnnn..yine erkenciyiz biz........

oy hülyam hoşgeldin kız.bu arada hayırlı olsun işin ne diyem bacım.olsun burak küçükkenalışsın annesinin çalıştıgına.bübüyünce bırakması daha zor oluyo bak bana takıldım kaldım..

günaydın,, hayırlı cumalar...

günaydım selmam..

aslında az degil.zaten doktorlar 3-4 saat arayla diyo.o arayla olmuş oluyo merak etme iyi.

kızlar kan damlası verdimi doktor bize verdi başladıkta kullanan varsa devit 3 le birmi veriyonuz ayrı ayrımı..

bizim ACD damlamızı artık doktor ullanma dedişvitamın şurubuna geçtik.kuosu iyi gerek yok artık kullanmaya dedi..

hoşgeldin zeyl...evet ya insan evinde daha rahat ediyo.bu arada geçmiş olsun .kilosu için ne kadarlıkta bu kilo ço dedi.

hadi gözün aydın.bencede sıkı sık emzir çogalır yinede..

kızlar esım arabamızı satmıstı 4-5 ay once baktı olmuyo oyle bugun yıne alıyo... gercı bende calısmıyorum tek maasla zor olucak belkı ama durduramadım adamı sen yazın ıse baslayana dek ıdare ederız dedı boyle olmuyo hem sende cok sıkılıyosun en azından haftasonları bı cıkarız dedı aldı walla tutabılene aşkolsun...
aslında sevındım de gezmeklere gıdıcez boylece :))))))

ya dun mısafır gelcektı aksam caya o kadar sey yaptım gelmedıler nasıl sınırlendım anlatamam. cocukla ıkı ayagım bı pabuca gırdı kalktım bı dunya sey yaptım. aslında hıc yapmamak lazım bı daha kılımı kıpırdatmam cok sınırlendım cok !!!

zeynepçim ben misafir kabul etme işini durdurdum, uyumadığı zaman mutfağa soğan kavurmaya bile gidemiyorum evimin odaları birbirinden bağımsız ayrılamıyorum yanından çok, hele bide 2 aylık bebekle misafir hiç kabul edemem. zaten temizlikte yapamıyorum doğru dürüst, off offf eskiden ne titizdim bi zerre toz görsem dayanamazdım ama şimdi eskisi gibi değilim.. yapamıyorum yavv yetişmek mümkün değil hepsine.

zeyno bizde hamileyken arabayı aldık.adam iki çocukla bir yere çıkamayacagımızı anladı almak şart dedi.bizde çabuk bitsin diye taksit tutarı fazla .bende çalışmıyorum.ama ne yapalım.2 yıl sıkacagız dişimizi.çocuklardan zıkmazda anca bizden babayla benden çıkar taksitin acısıkaydirigubbakcemile3..olsun iyi olmuş hayırlı olsun.valla çok rahatlık.özellikle arabada emzirmek...:ecrin_bebek:....

aynen temızlık sapıgıyıdm sımdı saldım gıttı :sinifsinif:
ewet cocuktan kısılmaz ama bızden kısıcaz bıraz olsun napalım o kadar zevkın bu kadar cefası olacak elbet. hem bende cıkarım ıpegı pusetıne koyar babanemlere falan gıderım oh sefam olsun

bilgisayarını gülel güle kullan canım aman yarasın kuzuya sütler.. ben baştan beri mama veriyorum sütüm yetmiyo canım
günaydın, fatos az yememiş canım gece için normal bence. Yaren hadi kolay gelsin allah yardmcın olsun
öle iii bakalım
öle canım insanın evi gig,bi yok.o çok bilenleri hiç sorma.ay kıyamam perizde yaparmışş olsun canım kilolu biri olarak kilolu olmasını tavsiye etmem..
ay canım benim kıyamam ben fitil değilde yaren zeytin yağı içiriyorum rahat yapıyo..
sağol zeyl'cim.şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. aradım annemi, iyi duruyormuş oğlum.
aman maşallah dilini ısır..
hadi gözün aydın pok bekler olduk valla bende yapınca çok seviniyom.. evet gelse şu 6 ay allahın izniyle...
canım arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin araba ii oluyor ya arabasızlık zor..biizm gibi gezin anacım bizde yaz gelsin aras götürcek arabayla gezmeklere bizi.maddi durum açısın danda allah yardım etsin canım.benim eşimde işten çıktı kendileri dükkan açtılar kaynımla yılbaşından beri daha yeni yeni işleri tıoparlanıyo müşteri filan zor oluyo ama akllah rızıksızda bırakmıyo zorlanıyoz ama geçeçceek sen çalışırsan ipeğe kim bakacak şekercimmm.

öle valla ah ah temizlik olayoını hatırlatmayın içim daralıyo fırsat nedr evi pok götürüyo af edersiniz azar azar yapmazsam aras uyurken evde kaybolcaz...

kızlar ne dicem ben dr browns un dar ağızlı biberonunu alcam ama diğer bol gelen biberonu unutur ve beni emmeye devam eder dimi yani bol ağızlı biberon olayını hafızasından silermi acaba

anladınız dimi sorumu :))

sagol canım hepımıze kazasız belasız ınsallah...
ewet zorlanıcaz ama napalım...
canım kayınvalıdem bakıcak. Allah bılıyo hıc ama hıc ıstemıyorum hele de bu aralar kendısıne fena halde gıcıkken ama napıyım calısmam lazım. ıpek ıcın calısmam lazım. onca sene bosa mı okudum kızıma daha ıyı bı gelecek wermek ıcın malum...
onlara yakın tasınıcaz galıba amaann bılmıyorum canım ya dusunmek ıstemıyorum henuz bunu o gunler bı gelsın hele bakıcaz...

canım bıraz ınatla unutturabılırsın hemen agladımı dıger bıberonu verme zorla azcık... ben dr browns dar agızlı kullanıyorum benıde emıyo onuda alıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…