zeynep mesleğin neydi canım senin
aman canım bosver ya ınsanı germekten baska bı ıse yaramıyo zaten sen benı calısırken gorucektın sınırlı agresıf asabı bırıydım ewe gelıodum butun tuylerım dıken dıken oh sımdı kafam rahat kendıme geldım olumunekankayizsmileayy hiç anlamam para işlerinden, ekonomiden :)
Zeynepcim hayırlı olsun valla çocukla araba şart.
Bebek arabası da ...Aldınız mı bebek arabası ne alsam yaaa bi türlü karar veremiyom.Dün hastane de bitane gördüm.Uzay mekiği gibiydi delikafadulden öle bişe almayacağım kesin ehu ehu
Ayşegülcüm bebeğin kilosu 5.430 çok fazla değil aslında ama 3 kilo doğdu ve de daha iki ay olmadan bu kiloya ulaştı..Doktor kontrol altına alınmalı diyor..Obezlik felan böyle gelişiyormuş..Dediği gibi de oluyor doktorun git gide daha çok emmek istiyor..
Çok sevindim yarencim...Süt iznini kullanıyosun dimi?
Zeynepcim hayırlı olsun valla çocukla araba şart.
Bebek arabası da ...Aldınız mı bebek arabası ne alsam yaaa bi türlü karar veremiyom.Dün hastane de bitane gördüm.Uzay mekiği gibiydi delikafadulden öle bişe almayacağım kesin ehu ehu
Ayşegülcüm bebeğin kilosu 5.430 çok fazla değil aslında ama 3 kilo doğdu ve de daha iki ay olmadan bu kiloya ulaştı..Doktor kontrol altına alınmalı diyor..Obezlik felan böyle gelişiyormuş..Dediği gibi de oluyor doktorun git gide daha çok emmek istiyor..
Çok sevindim yarencim...Süt iznini kullanıyosun dimi?
Günaydin kizlar
Dün çok berbat bi aksam geçirdim halsizlik vardi karin agri vardi biraz da ates bunun üstüne bide migrenim tuttu basimi kaldiricak halim yoktu esimde isten geç geliyo zor ilgilendim Ecemle ama Allah a sükür iyi bir uykudan sonra hiç biseyim kalmadi
Sabahda doktora kontrole götürdük kizimi asimizi olduk bi agladi kuzum içim parçalandi vallr a ondan sonrada vurdu kafayi uyudu
Iki haftada 400 gr almis ve 2 cm büyümüs
Kilomuz 6660gr boyumuzda 58 cm oldu
Kilo alisi çok iyi anne sütüne devam dedi doktor teyzemizsüprizzzzz
:bbo: benımde kafam karısık nası olcak nası yapcam ıstedıgım gıbı bı ıs bulabılcemmı amannn offfffYa bende çalışmak istiyorum ama henüz değil kafam çok karışık fisfisfis
ıyıyız canım sen nasılsınSelam kızlar ancak gelebildim oğlumla ilgilenmekten. Nasılsınız?
duzelmene sevındım canım. eceme de masallah cok guzel buyumus tosuncuk yaGünaydin kizlar
Dün çok berbat bi aksam geçirdim halsizlik vardi karin agri vardi biraz da ates bunun üstüne bide migrenim tuttu basimi kaldiricak halim yoktu esimde isten geç geliyo zor ilgilendim Ecemle ama Allah a sükür iyi bir uykudan sonra hiç biseyim kalmadi
Sabahda doktora kontrole götürdük kizimi asimizi olduk bi agladi kuzum içim parçalandi vallr a ondan sonrada vurdu kafayi uyudu
Aykızz burda kontrol altına alıyo doktorlarr kiloyu demek Fransa'da gayet normal kaydirigubbakcemile3
Amaaaan bende çokta uyamıcam doktorun dediğine boşu boşuna çocuğu huysuzlandırim mi şimdi
Emeklemeye başlayınca zaten alması azalır
Aykızz burda kontrol altına alıyo doktorlarr kiloyu demek Fransa'da gayet normal kaydirigubbakcemile3
Amaaaan bende çokta uyamıcam doktorun dediğine boşu boşuna çocuğu huysuzlandırim mi şimdi
Emeklemeye başlayınca zaten alması azalır
:bbo: benımde kafam karısık nası olcak nası yapcam ıstedıgım gıbı bı ıs bulabılcemmı amannn offfff
ıyıyız canım sen nasılsın
duzelmene sevındım canım. eceme de masallah cok guzel buyumus tosuncuk ya
Günaydin kizlar
Canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar göstermesin..
Birkere benimde başıma geldi. Bebekle beraber çok zor bir durum..
uykusuzluktan oluyor galiba..
Maşallah Ecem'e boyuda kilosuda çok güzel olmuş nazar değmesin..
Bizimde ayın 7 sinde aşı olacak bende çok üzülüyorum o ağladığında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?