ben metsil veriyorum kaşıkla, pek zorlanmıyorum verirken. sanırım burak ne versem alıyo,obur olcak :)
ben d3'ü 3 damla veriyorum, zeynep seninki neden 5? kızlar siz ne kadr veriyorsunuz.? valla ben hep akşam veriyodum, sonra baktım bi ara unutoyrum şimdi sabah vermye başladım. hatta bugün yine unuttum bak :)
ben metsil veriyorum kaşıkla, pek zorlanmıyorum verirken. sanırım burak ne versem alıyo,obur olcak :)
ben d3'ü 3 damla veriyorum, zeynep seninki neden 5? kızlar siz ne kadr veriyorsunuz.? valla ben hep akşam veriyodum, sonra baktım bi ara unutoyrum şimdi sabah vermye başladım. hatta bugün yine unuttum bak :)
hanımlar merhaba bende şubat annesiyim. kızıma 10 şubatta kavuştum. yeni üye oldum beni de aranıza alırmısınız?
ya kızlar siz ne diyonuz bacım d3 damlayı dotorum kullandırmadı .saglı ocagı verrmişti 3 damla kullan dedi ama doktorum gerek yok ona kilosu iyi hem tek d vitamini almasın dedive ACD vitamini var iki ay boyunca 10 damla onu txkullandık hem üsündedeyazıyo 10 damla kullanılır diye....şimdi onu bıraktırdı SUPRAVİT şurup verdi günde 1ölçek..
zeynep o enjektör olayını bende biliyom.zati zeynoda çogunluk öyleverirdim.bundada bazen veriyorum ama bazen yine karetmiyo.şurup koktuguicin bulanıyo yazık...
biz bu vitamin harici bişey kullanmıyoruz...
benim kızım çok zayıf kızlar. 2800 doğdu ve cmt. 4000 gr. geldi. sadece anne sütü veriyordum. dr. mama da ver dedi ama ben vermek istemiyorumçok üzüldüm dr. zayıf deyince
cmrtesi dr. götürdük. kakası yeşil ve sümüksüydü.. dr. bakar bakmaz bu dizanteri olmuş dedi. tahlil yaptırdık mikrop çıkmadı. dr. her kakada çıkmayabilir biz yine de şurup verelim dedi ve fragly diye bir şurup verdi. 10 gün kullanın dedi. bebek bu yüzden de zayıflamış olabilir dedi. şimdi kakası sarıya döndü ama hala sümüksü...
ayın 10 unda kontrolümüz var hemde iki ayımız bitiyor. acaba o zamana kadarda kilo almamış olursa öyle mi mama versem.
cmrtesiden beri sütüm yetmiyor diye iyice psikolojim bozuldu.
slm kızlar...
ecenaz aşı oldu bugün sabah...dayanamadım ben tutmaya annem tuttu ben dışarı çıktım( ağladı biras
şimdi uyudu azcık
calpol verdim
inş akşama ateş falan olmaz
kıyamam gecmıs olsun canım. atesını takıp et onemlı canım. hayırlısıyla atlatırsınız ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?