2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın saçlarımı boyatmaya gidicem araştırdım ve doktorada sordum emzirdiğim için bişey olurmu diye ama hiç bi zararı yokmuş
gölge yaptırcam :))

hoşgeldin..ne yapalım bacım en azından annen bakacakmış ne güzel bu seni rahatlatır işte.

Ecemin banyosunu yaptirdim karnini doyurdum yatagina koydum uyumus bile kuzum
buraya bi geldim kimse kalmamis yaa huuuu nirdesinizzz....

bende bazen banyoyu toplayayım derken o uyuyo pek güzel oluyo..

hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin..

hoşgeldin kuzum.bayagı birikmiş senin işler..artıkbi günde halletmekte iyi oliy bazen..

zeytinyagı içir.çok iyi geliyo..

Canım hangi aşıları oldunuz... Geçmiş olsun. Şifalar olsun Kuzuna...

Ben de D3 ü sabah veriyom canım aç tok farketmeden veriyom. Eczacı farketmez deişti.

ikinci ay aşıları canım.verem 5 li karma.digerini unuttum.

ben ACD 10 damla kullanıyordum.şimdi şurup..

geçmiş olsun canım.hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah.

evet ben ondan kullanıyordum.allahtanşişeyi atmamıştım iyi bir akıl.sagol bi deneyeyim bakalım.teşekkürler..

hanımlar merhaba bende şubat annesiyim. kızıma 10 şubatta kavuştum. yeni üye oldum beni de aranıza alırmısınız?

hoşgeldin..ne demek buyur gel.bizim kapı herkese açık..

benim kızım çok zayıf kızlar. 2800 doğdu ve cmt. 4000 gr. geldi. sadece anne sütü veriyordum. dr. mama da ver dedi ama ben vermek istemiyorum çok üzüldüm dr. zayıf deyince

iyice araştır bakalım anne sütü nasıl çocgalır...

slm kızlar...
ecenaz aşı oldu bugün sabah...dayanamadım ben tutmaya annem tuttu ben dışarı çıktım ( ağladı biras
şimdi uyudu azcık
calpol verdim
inş akşama ateş falan olmaz

bende gelince calpoy verdim ama bizim akşam ateşimiz yükseldi ..dikkat et..geçmiş olsun bu arada..

geçmiş olsu canım.bence bu aralar mama versen iyi olur zaten hastaymış iyice zayıflamasın..

Bence kayısıyı komposto yapıp sen iç sütünden ona geçsin birde kuru incir ye ben mutlaka bunları yapıyorum günde 1 kaşık saf zeytinyağı ver çok şükür biz kabızlık sorunu yaşamıyorum hem özellikle kuru incir acayip süt yapıyo aklınızda bulunsun...

bende devit 3 ü 3 damla veriyorum bide acd vitamini verdi dr onuda 5 damla kullanıyorum bu arada bende röfle yaptırdım diplerine değmediği için sorun olmuyomuş

başlarda bende kuru incir yiyordum ama şimdi bıraktım tekrarmı başlasam..CADIARZU...

selamlar,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun.
Bizde de, Miray'ın burnu yine tıkandı. bu mevsimde de herkes nezle. ne kadar korumaya çalışırsan çalış bulaşıyor. eşimden bulaştı: o kadar da maske takmıştı halbuki.
nefes almakta güçlük çekince uyuyamıyorda çocuğum ( sprey vermişti doktor, onu da hiç sevmiyor. umarım bir an evvel atlatır.

benim kuaför yakındı emzirip evde ablama bıraktım uyutmuş biraz sonrada oyalamışlar ama kuaförü canından bezdirdim çabuk ol diyekaydirigubbakcemile3

tünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize
kaç gündür giremedim bir bakayım geçmişe neler olmuş bakalım :sm_confused:

geçmiş olsun hülya kıyamam ya biz zor dayanıyoruz miniciklerin başına gelmeyen kalmıyo
hemen atlatırsınız nş

saf zeytinyağı bebeklere ağır gelmiyomu evde var iyi geliyosa bende içireyim

ben bu gittiğimde doktora sordum verimmi diye verin ama saf zeytinyağı olsun dedi 1 çay kaşığı kadar az bişey veriyorum hem zihin gelişiminede iyi geliyomuş diye duydum ama nekadar doğru bilmem..

evet yalnız zor olur bi arkadaşınla falan gitsen

bakalım ne zamana denk gelecek..

bana doktorum sızma olsun demişti..ben sızma veriyorum...

geçmiş olsun bacım.bizdede kocayla zeyno oldu .defneyi kacıracak demil aradım valla.çok şükür ona bulaşmadı.evet bu aralar herkes grip..

benim kuaför yakındı emzirip evde ablama bıraktım uyutmuş biraz sonrada oyalamışlar ama kuaförü canından bezdirdim çabuk ol diyekaydirigubbakcemile3

ahh benmde öyle olsa keşke..

tünaydınnnnnnnnn güzel annişler ve tatlı bebişleri umarım güzel bir gün olur hepimize

hoşgeldin bacım.bakta gel..

kız zeynep mutsuz kadınlar saçlarıyla oynarmış rengiyle modeliyle derler doğrumu acep hehe sırnaşık şeysırnaşık şey
walla bende 2 hf once kestrdım ama mutsuz degılım kıııı kaydirigubbakcemile3
hosgeldın bacım
gecmıs olsun canım. bızımkınınde gecelerı ozellıkle tıkanıyor burnu. kalorıferlıyse ewın kalorıferlerın yanına suluk koy ewı her gun 1 saat havalandır. havasızlıktanda oluyor cogu zaman. damla kullanıyorum gecıyor.
walla ben kaka problemımız ıcın ıcırdım bıseye yaramadı baktım ıse yaramıyo kestım bende.

slm kızlar millet burda ohh ne güzel ama ben aranızda olamıcam.misafirm geliyo.gelmek üzere hatta.opuyorumnanaktan

kızlar yarın saçlarımı boyatmaya gidicem araştırdım ve doktorada sordum emzirdiğim için bişey olurmu diye ama hiç bi zararı yokmuş
gölge yaptırcam :))

Hadi ya geçmiyor muymuş süte. Ay insan değişiklik istiyor di mi çok bakımsız hissediyorum ben kendimi. Ay bi daha gittiğimde ben de sorayım doktora. Benim kızıl boyalıydı şimdi yarıya kadar indi boya böyle de çok kötü durmuyor Allahtan daha da sinir olurdum

bende boyatmak istiyorum ama yanımda birini olması lagzıl malum defne ne olacak..

Kuşum Defne uyuyunca çıksan olmaz mı? Ben oğlanı doyurup uyutup atıyorum arabasına sonra yallah her yere. Dün kuaföre gittim o uyudu ben işlerimi halletttimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…