bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı( valla son kez teklifim..!!
slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inşallah gencer kuzey çok hasta öksürük hapşuruk ne ararsanız var budurumum sonucu yine malum yapışık ikiz olduk hiç ayrılmıyo benden sürekli emmek istiyor((
ahh işte aynı tarif ettiğin biçimde ve günde 3-4 defa kusuyor çınar malesef..ne kadar zor değil mi?ne kadar ürkütücü..inşallah tekrarı olmaz zira bizimki reflüden ötürü olduğundan müzminleşti malesef..
srpp bacım valla bugün test alayım olmadı en garantisii
serap belki bogazina takilmiştir. doruktada oluyor o. seninki gibi yemiyor henüz ama takildimi bisey kat kat fazlasıyla kusup çıkarıyor. çıkarıyor iyi bisey ya takılıp kalsa allah korusun. bikere kaldı bogazında ben parmagımla çektim çıkardım. haberin olsun seninde. sogukkanlı ol mutlaka.
geçenlerde bende yazmıştım su bardağı ağzı kadar fışkırtarak kustu diye hatırlarmısın ondan sonra olmadı tekrar arada oluyor yediğinin 2 katı kustu bende neye uğradığımı şaşırmıştım felaket bir korku.üşüttüğünü sanmıyorum.eğer üşüttümü acaba diyorsan meyvesini falan dolapta değil balkonda sakla yoğurtu yedirmeden 4-5 saat önce dolaptan çıkar mesela.
slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inşallah gencer kuzey çok hasta öksürük hapşuruk ne ararsanız var budurumum sonucu yine malum yapışık ikiz olduk hiç ayrılmıyo benden sürekli emmek istiyor((
bursalılaaaaaaaaaaaaaarrrrrr biz neden bir araya gelmiyoruz yahu?biz de görüşelim..daha evvel de söyledim..ilgilenen olmadı( valla son kez teklifim..!!
olur valla burçincim buluşalım biz bi kere buluştuk oda hamileykendi çok zevkli geçiyor evet BURSALILAR teklif var ne dersinizzz
burcu geçmiş olsun canım yapamıycakları ve ulaşamıycakları bişey yok herşeyi bekliyorum valla
EVET BURSALILAR BİZDE BULUŞALIM SEÇİL MANİSADA GELSİN AYARLAYALIM BİR GÜN
selam kızlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun bizde pek fenayız bu ara 7.dişimiz geliyo sanırım şu diş olayı bi bitsece rahatlasa kuzum 3 aydır durmadan diş çıkarıyo
burcucm geçmiş olsun çok duru kuşuma bizdede var kartı çekme olayı uyanır uyanmaz ilk işi dijikutusunun oraya gidip kartla oynamak oluyo bide ben artık korkuyorum yürüteçten ya koştur koştur saldırıyo bi hışımla heryere düşücek die ödüm kopuyo yürütece koysan bi türlü koymasan bi türlü artık hem çok meraklılar hemde iice ayaklanıyolar işimiz zor gerçekten
sağol canım
bu diş olayı 2-3 yaşına kadar sürecekmiş ama Alara 1 yaşında bitirecek bu gidişle.çok hızlı çıkartıyor maşallah.çıkartsında üst üste oluncada ağrısı sızısı çok oluyor ve düzen alt üst.
hee bende onu diyorum koymasam ne olacak duru kucakta sevmiyor sadece babasının kucağında fazla duruyor yürüteçe koymıyayımda ne yapıcam valla bende anlamadım.
bu ara baba -kız pek bi yakınlar bizimkiler. bende ağlıyor babasına gidince bi sarılıyor anlatamam görseniz kumam sanki bana bakıp bakıp dahada sarılıyor nispet yapıyor aklı sıra .kafasını boynuna yaslıyor , beraber uyuyorlar adamın hırkasını tutuyor babası hafif kalkar gibi yapıncada gözünü açıp iyice sarılıyor ayy çok beter bir kız olacak.
canım bencede bursa buluşması yapalım.ben katılırım inşallah:)
ben sileri tanımayı çok isterim canım.inşallah gerçekleşir bu buluşma...
ben geçmesini istemediğim yere sandalye koyuyorum yolunu daraltiyorum yoksa herşey inecek valla çekmece kariştırıyo
bi de benim oğlan perde yemeyi seviyo o yüzden perdelere ulaşamayacağı şekilde yolunu kesiyorum ya da odanın kapısını kapatıyorum koridor kendi odası mutfak arasında gidip geliyo.. yoksa başında beklemek lazım
bilgisayarları kaçırmaktan yoruldum.. babasının mause çalışmıyor yiye yiye koparmış kablosunu artık en sevdiği oyuncağı oldu
Merhaba kızlarnasılsınız görüşmeyeli tatiliniz nasıl geçti???
ama sana nasıl haber vericez çok sık girmiyosun ya msn falan ekle istersen yada facebook kullanıyomusun
canım faceye ekleyelim ozaman.meltem demir diye ekler misin sen.yada ben ekliyim seni.
daha ince yaptık çok güzel oluyo sen ne tarftasın bursada
ama sana nasıl haber vericez çok sık girmiyosun ya msn falan ekle istersen yada facebook kullanıyomusun
daha ince yaptık çok güzel oluyo sen ne tarftasın bursada
buluşun tabi kızlar. ilaç gibi valla, insan da stres falan kalmıyo, pek bi iyi geliyo..
burcucum geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun hepsini. artık işimiz çokkk zorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?