2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

meltemcim özelden yazdım sana mail adresimi
seçil sende gelirsin demi canım bide bitaneleri vardı galiba
köfte tarifi istiyorum kızlar değişik varmı

Bizde iyiyiz bacılar çok şükür..Valla halen isim belli değil bi türlü karar veremiyoruz...
Zeynep Yağmur diyoruz son zamanlarda bakalım sonuç ne olcak..

Hasret gideremezsiniz tabi ya o kadar tatlı oldular ki artık kahkahalar oyunlar uyurken özlüyor insan dün eşimle film izlerken nerdeyse uyandırcaktı sıpayı oynamak için
eşim dayanamıyorum artık diyo sürekli gülen yüzü gözümün geliyor gün içinde

Dün bizde alışveriş yaptık mont ayakkabı atkı bere eldiven çorap eksiklerimizi aldık oğluma..
Çarık çoraplar varya onlardan aldık valla çok rahat bugün hep ayağındaydı.

Bir sürü kıyafet var kız için ütüledim yerleştirdim dün bitti şükür..Ama yine de kız olduğu belli olsun hastanede diye pempeler aldım çok heyecanlıydı

Annemler vardı haftasonu çok güzel geçti bizimde hem işlerimi bitirmiş oldum her yer yıkandı paklandı çok şükür..Hemde yedik içtik balkon keyfi yaptık hasret giderdik annemle kardeşimle ohh çok güzeldi Toprak naneee nanee diye annemin peşinden ayrılmadı

Zeynep,Toprakta alkışa egi diyo Kendi canı isteyince egi egi deyip alkış yapıyor..Uykusunda bye bye yapıyo diyonuz ya demek tüm bebekler aynı emerken gözleri kayık,elini kaldırıp gel gel yapıyo Rüya mı görüyo acaba diye düşünüyom bende gül gül ölüyom

aman ya temizlik yapıyorum arada da size bakıyorum. neyse toz alınca işim bitiyo...
ipeği sallıyorum şimdi işim de bitsin katılcam aranıza inşallah...

Burcu geçmiş olsun canım. yürüteçte tehlikeli. bişey almak için eğilince hop o tarafa devriliyolar...
bizimkide kablolara takmış drumda offff ne war o kablolarda bilmem...
sürekli emeklemek istiyor,sevmedıgım halde ewın heryerını halıyla kapattım...

bu arada sol üst damagımız beyazlamı,kabarmış ve hafiften yarılmış...
3.dişimiz gelmek üzere yani. tevekkeli değil 3 gündür yine uyumuyodu gece,ağlıyodu,dün de hafif ishal gibiydi. sebebi çıktı ortaya... 2-3 güne baş verir heralde.

özlem ersinde aynısını diyo sürekli. işte duramıyorum sürekli gülen yüzü geliyo gözümün önüne diyo

fstoş geldi gitti walla... nasıloldu acaba aras???

ayşegülüde merak ediyorum. bi an önce net bağlatsa bari yaaa

kızlar haber vereyim geçmişe bakıcam...gittik doktor dosyayı bulamadı sinir oldum ya biz sizi arayıp haber vercez dedi haber bekliyoruz durum bu yani...
siz nasılsınız geçmişe bakmadım yok dimöi bi aksiLİK

meltemcim özelden yazdım sana mail adresimi
seçil sende gelirsin demi canım bide bitaneleri vardı galiba
köfte tarifi istiyorum kızlar değişik varmı

köfte değilde ben beşemel soslu patates yaptım bayıldı.beşemal soslu köfte yapsan olmamııı.

yüksek müsadenle toprağı totosundan ısırabilirmiyim.uykusunda kimi görüyorda çağrıyormuş.bizimnkide parmaklarını ağzıma sokmaya bayılıyor.ağzımı kapatıp izin vermeyincede ağlıyor.

bu babalar hep aynı galiba babası akşam geç geldiğinde duru uyuyor oluyor tabii saat 11 de onu mu bekliyecek bana trip atıyor niye uyuttun diye çok özledim diye.sanki kızını tanımıyor uyku saati kaçınca kıyametler kopuyor.

yok bizim yürüteç devrilmez canım onun garantisini aldık satıcıdan da bu içinden çıkmış birde düşün yani.aman yinede bunada şükür diyelim ununla gitsin.annem sebebi belli diyor benim kuznim doğum yaptı ya sabah bizim bi komşu yengeme göz aydınlığı vermiş buyür bakımı zor ama oda büyüyecek bak teyzeye(annemi kastediyor) kızı büyüttü hastayım ameliyatlıyım dedi ama kız kocaman olmuş demiş annem 10 dk geçmedi kız uçtu diyor.ne gerizekalılar ya kendide 30 yaşında ama maşallah boyu kadar oğlu kızı var.bi maşallah de ne kötü niyetli konuşuyorsun ki bize mi özel sanki dünyaya gelen büyüyor işte.sabah sabah uğursuz kadın geldi çoçuğumun başına iş açtı.

şu tozumu da alayım rahat rahat oturayım... hazır ipekte uyumuşken,yallah zeynep iş başına

hadi git kolay gelsin bitmiş zaten az kalmış.

Son düzenleme:
bende denemelik bu hafta bi arkadaştan aldım yürüteç ama Doruk pek sevmedi. emeklemek yada yuvarlanmak daha cok hoşuna gidiyor. ama evi süpürürken yada mutfakta bisey yaparken iyi oluyor onu yürüteçte tutmak. biraz takilsin fazla oturtmicam doktorlarda önermiyor zaten. en başta ev kazaları encok yürüteçte oluyormuş.
Burcucum Duruya geçmiş olsun. Benim kardeşimde ufakken düşmüştü taşın üstüne yürüteçten. baya bi aglamıştı hiç unutmam.

sağol canım.annemde çok korkmuş siz düşünce hemen unutuyordumda Duru düştü 1 saat kendime gelemedim diyor ne kadar torunuda olsa emanet tabii çok korkmuş ağlamış.

hay allah... lütfedip ne zaman haber edecekmiş peki?
olucağı varmış canım ya...
bizim yürüteçin bi kenarı kalkıyor ipek üzerinde eğilince. çok sakat geliyor bana. artık çok koymuyorum. ama emeklemesi de tehlikeli. ne bileyim anlamadım bu işi ben...
nasıl oldu kuzeninin kızı bu arada? kilo alımı falan? ne zaman çıkıcak küvezden?
ama doruk baya bi gecikti yürüteç için.hani belki daha kucukken koysan daha cabuk adapte olurdu. zaten bundan sonra yok emekledı yok yurudu derken cok da sart degıl bencede. ben cogu zaman koymuyorum. emeklıyo madem emeklesın,kol bacak kasları gelıssın dıyorum...

bilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....

TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....

sağol canım.annemde çok korkmuş siz düşünce hemen unutuyordumda Duru düştü 1 saat kendime gelemedim diyor ne kadar torunuda olsa emanet tabii çok korkmuş ağlamış.
e dedıgın gıbı emanet sonucta aklı gitmiştir kadıncagızın...
bızımkıde gecen emeklerken agzını carptı yere damagı hafıf kanadı agla agla benım aklım cıktı resmen zor susturdum. hakkaten de duse kalka buyuyolar.
ondan oncekı gunde parmagını sıkıstırdı cekmeceye.
erkek olacakmıs kız olmuş son anda cadı
sen gelcen ben çıkıcam mesaim bitiyo bi buluşamadık bugün zeynepci

yarına randevulaşalım hayatım bugun görüşemedik

ya kızlar ipek inanılmaz mıncıklıyor. heryerımızı mıncıklıyor... hele uykusunda aglıyo yanına gıdıyorum elımı bı tutuşu var bırakmıyo sıkıyo bı yandan,sanki bıraksa kaçıcakmışım gibi...
burcunun durusu gıbı agzımıza ellerını sokuyo ızın vermedıgımızde bagırıyo aglıyo.
sabaha karsı yanımıza alıyoruz yuzumuzu gozumuzu sıka sıka yatıyo ya gecen babasının boynunu morartmış sıka sıka

noldu duruya geçmişi okutmuyo aras geçmiş olsun burcucum...

yürüteçten yera kapaklanmış canım .bu birşey değilde yüzünüde tv masasına çarpmış.

Arars paşa için de hayırlı haberler gelsin inşallah.

çıktı kıs sen kaçırdın.geçen hafta Çarşamba günü 2 kiloydu.evde kilo alımı daha iyiymiş.iyi şuan çok şükür kulağının 1 tanesinden seslere tepki vermiyormuş ama dr da biri duyar biri duymaz olmaz öyle birşey haftaya tekrar bakalım demiş.

aaa çok sevindim bak... bol bol emzirsin. makinayla azalıyor diyordu ya o gün,mis gibi alsın şimdi kuzusunu kucagına emzirsin. gelen gidene de bi süre ara versinler bence,kuzucuk kendını toparlasın bıraz...
hadı bakalım ınsallah kulagı ıcınde ıyı haberlerını alırız.

ınsan anne olunca ne kadar duyarlı oluyo ya,dun haberlerde 5 saatlık bebegı sokaga atmışlar gordum. yanımda kayınpeder,kayınvalıde wardı bastım kufru dayanamadım ya.. bide sokak lambasının altına bıramış,ışık vursun bırı gorsun dıye. çok vicdanlıymış! köpekler de doguruyo işte,buda anne sorsan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…