bilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....
TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....
e dedıgın gıbı emanet sonucta aklı gitmiştir kadıncagızın...
bızımkıde gecen emeklerken agzını carptı yere damagı hafıf kanadı agla agla benım aklım cıktı resmen zor susturdum. hakkaten de duse kalka buyuyolar.
ondan oncekı gunde parmagını sıkıstırdı cekmeceye.
erkek olacakmıs kız olmuş son anda cadı
yarına randevlaşalım hayatım bugun görüşemedik
ya kızlar ipek inanılmaz mıncıklıyor. heryerımızı mıncıklıyor... hele uykusunda aglıyo yanına gıdıyorum elımı bı tutuşu var bırakmıyo sıkıyo bı yandan,sanki bıraksa kaçıcakmışım gibi...
burcunun durusu gıbı agzımıza ellerını sokuyo ızın vermedıgımızde bagırıyo aglıyo.
sabaha karsı yanımıza alıyoruz yuzumuzu gozumuzu sıka sıka yatıyo ya gecen babasının boynunu morartmış sıka sıka
slm kızlar..komşum geldi oturduk bayaa..
şimdi gitti..
burakta uyudu ama çok uykum var.
kestiricem biraz..
burak ta çıkıyo yürüteçten hiç durmuyo bir snye bile..
az öncede elini çekmeceye sıkıştırdı..ağlaya ağlaya emdi yattı...
iştah sıfır kaşığı görünce dönüyo öbür tarafa..elle yiyo biraz...
bizimkide tam bir baba delisi...
eşim işten gelince eksik bişey varsa almaya iniyo ekmek falan bakkala..
anlıyo artık gideceğini kapının orda bekliyo..biliyo ordan başka çıkış yok..yakalıyo hemen adamı..
babayı görnce kucağından inmiyo..beni hiç görmyo bile..
cumartesi çarşıya gittm bende..
bayramlık olaylarına giriştim malum..
çocuklara ayakkabı falan aldım..
bi daha gidicem sanırım..yetiştiremedim..
böyle işte....
Maşallah paşaya.
allahtan gözünün önünde olmuş yoksa sen adamı yerdim haa.
bizdee var canım o , gözümüze elini sokuyor yuvarlağında üstüne doğru bastırıyor.gözümü çıkartacak yakında ama bence uzun sürmez akıllanıyorlar ve yapmma etmeden anlıyacaklar.
umarım inşallah diyorum tabii.
hadi kızlar görüşürüz kızçem beni beklerr öptüm bebişlerin totosundan sizinde yanaklarınızdannn
ya zeynep hic sorma o 5 günlük bebegi nasıl bir anne attar sokağa.... nasıl bir caresizliktirde atabilmiş....hiçmi bir kaçarı çaresi yokmuş. son caremiymiş orda sogukta birakmak. insanın beyni almıyor..... valla evlatlık alısım geliyor böyle bebekleri. alsam opsem koklasam istiyorum. annesizlik tatmasınlar istiyorum. o kadar üzülüyorumki...
aaa çok sevindim bak... bol bol emzirsin. makinayla azalıyor diyordu ya o gün,mis gibi alsın şimdi kuzusunu kucagına emzirsin. gelen gidene de bi süre ara versinler bence,kuzucuk kendını toparlasın bıraz...
hadı bakalım ınsallah kulagı ıcınde ıyı haberlerını alırız.
ınsan anne olunca ne kadar duyarlı oluyo ya,dun haberlerde 5 saatlık bebegı sokaga atmışlar gordum. yanımda kayınpeder,kayınvalıde wardı bastım kufru dayanamadım ya.. bide sokak lambasının altına bıramış,ışık vursun bırı gorsun dıye. çok vicdanlıymış! köpekler de doguruyo işte,buda anne sorsan!
slm kızlar..komşum geldi oturduk bayaa..
şimdi gitti..
burakta uyudu ama çok uykum var.
kestiricem biraz..
burak ta çıkıyo yürüteçten hiç durmuyo bir snye bile..
az öncede elini çekmeceye sıkıştırdı..ağlaya ağlaya emdi yattı...
iştah sıfır kaşığı görünce dönüyo öbür tarafa..elle yiyo biraz...
bizimkide tam bir baba delisi...
eşim işten gelince eksik bişey varsa almaya iniyo ekmek falan bakkala..
anlıyo artık gideceğini kapının orda bekliyo..biliyo ordan başka çıkış yok..yakalıyo hemen adamı..
babayı görnce kucağından inmiyo..beni hiç görmyo bile..
cumartesi çarşıya gittm bende..
bayramlık olaylarına giriştim malum..
çocuklara ayakkabı falan aldım..
bi daha gidicem sanırım..yetiştiremedim..
böyle işte....
kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
16 sına sanırım...bayram ne zamanki bacım...
babalar karınlarını doyuruyo zaten,bizi gözleri görmüyo baba geldıgınde
ayy nebiliym okuldan geldm..çok küçük Zeynep meme tutamaz bir süre daha sağacak.inşallah canım
bende izledim o haberi nasıl da güzel yavrum.bende beddua ettim sonra kızdım kendime ama mani olamadım.yaa sen o yüzü gördükten sonra nasıl bırakırsın çıkar kokusu yakında .İnşallah bundsan sonra yüzü güler bahtı hep açık olsun.
bu ne otturması kız kaç saattir senelikmi geldi.
Güle güle giysin beyzadeler bayramlıklarını.ilk bayramlığımız senden galiba.
bak kızlara baba aşığı dedik erkeklerde aynı baba olmak varmış beee.ama o zamanda anneliği yaşayamazdım
uyandı offffffff
kuş uykusu işte
özlemcim hayırlı olsun canım.
çınara kardeş geliyor desene.hadi bakalım kesinleşsinde kararını merak ediyorum.
selam kızlar istanbulda annemlerdeydik yağız paşayla birlikte.bugün döndük.yağız çok mutluydı kalabalıkta iyice şımardı.tel sarar yapıyor benimde oğlum eliyle, bide şaşkın şaşkın eline bakıyor ne oluyor diye
annemle babam bizeler 2 3 gün kalıp dönecekler.evde yokuz diye halıları yıkamaya vermiştim temizliğime yardım eder sağolsun annem bayram işinide aradan çıkartmış oluruz bu vesile ile.
geçmişe pek bakamadım ne var ne yok bebişler nasıl...
herkese merhabalar!
çook kötü bi gece geçirdik ....vee sonunda sol üst yan kesici dişimiz de çıktı! sağdaki de bu gece patlayacak gibi... diger dişlerde böyle olmamıştı,rahat cıkarmıştı Aydın bütün gece saatte bir uyanıp ağladı.. hiç ateşi olmadı ama bayaa yordu beniiii:18: üst,alt dişler gibi değil sanırım bunlar daha zor çıkıyor,tüm annelere duyuruluuuurr
bir de bebişlerin dişleri için DRu florlu ilaç veren ve kullanan var mı? bizim drumuz vermişti ben almadım kullanmıyorum...alsam mı?
bende sabah baktım çarçamba gidip kayıt olucam sadece ilaç almak için ve basit boğaz agrısı grip falan sağlık ocağı iyi oluyor sürekli hastanelere gidilmiyorda.kızlar bu yeni alie hekimliği diye bisey cıkardılar biliyorsunuz. kayıt olmak gerekiyormus. bence kayıt olun. belki lazım olur.
önce internetten tc numaranızla girip aile hekiminiz kimse onu ogrenin sonra kimliklerle gidip kayıt ettirin kendinizi.
googledan "aile hekimim kim" diye arayın.
kızlar bu yeni alie hekimliği diye bisey cıkardılar biliyorsunuz. kayıt olmak gerekiyormus. bence kayıt olun. belki lazım olur.
önce internetten tc numaranızla girip aile hekiminiz kimse onu ogrenin sonra kimliklerle gidip kayıt ettirin kendinizi.
kızlar bu yeni alie hekimliği diye bisey cıkardılar biliyorsunuz. kayıt olmak gerekiyormus. bence kayıt olun. belki lazım olur.
Teşekkürler XSİDE
hayır bunlar yan kesici dişler, köpek dişleri ve ön dişlerin arasındaki...
azılar 13-18. aylarda
köpek dişleri 16-23. aylarda...
Allah kolaylık versin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?