2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..komşum geldi oturduk bayaa..
şimdi gitti..
burakta uyudu ama çok uykum var.
kestiricem biraz..

burak ta çıkıyo yürüteçten hiç durmuyo bir snye bile..
az öncede elini çekmeceye sıkıştırdı..ağlaya ağlaya emdi yattı...
iştah sıfır kaşığı görünce dönüyo öbür tarafa..elle yiyo biraz...
bizimkide tam bir baba delisi...
eşim işten gelince eksik bişey varsa almaya iniyo ekmek falan bakkala..
anlıyo artık gideceğini kapının orda bekliyo..biliyo ordan başka çıkış yok..yakalıyo hemen adamı..
babayı görnce kucağından inmiyo..beni hiç görmyo bile..

cumartesi çarşıya gittm bende..
bayramlık olaylarına giriştim malum..
çocuklara ayakkabı falan aldım..
bi daha gidicem sanırım..yetiştiremedim..
böyle işte....

bilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....

TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....

Maşallah paşaya.

allahtan gözünün önünde olmuş yoksa sen adamı yerdim haa.

bizdee var canım o , gözümüze elini sokuyor yuvarlağında üstüne doğru bastırıyor.gözümü çıkartacak yakında ama bence uzun sürmez akıllanıyorlar ve yapmma etmeden anlıyacaklar.

umarım inşallah diyorum tabii.

bayram ne zamanki bacım...

babalar karınlarını doyuruyo zaten,bizi gözleri görmüyo baba geldıgınde

walla gozumun onunde olmasa adam 1 ay cenemı dınlerdı heralde

umarım anlarlar yapmadan etmeden burcu. tek umudum bu şu aralar... keza su an ben yapma dedıkce,gülerek yapıyo o şeyi.

hadi kızlar görüşürüz kızçem beni beklerr öptüm bebişlerin totosundan sizinde yanaklarınızdannn

ya zeynep hic sorma o 5 günlük bebegi nasıl bir anne attar sokağa.... nasıl bir caresizliktirde atabilmiş....hiçmi bir kaçarı çaresi yokmuş. son caremiymiş orda sogukta birakmak. insanın beyni almıyor..... valla evlatlık alısım geliyor böyle bebekleri. alsam opsem koklasam istiyorum. annesizlik tatmasınlar istiyorum. o kadar üzülüyorumki...

evet ınsanın ıcı parcalanıyor resmen...
ımkan olsada ben sahıp cıksam dıyorum.
5 gunluk bıle degıl zeynep,daha 5 saatlık ya... dogurmus ve gozunu acar acmaz atmış bebegını. nasıl annesın sen ya,nasıl bı ınsansın? daha dogrusu o da ınsansa,ben ınsanlıgımı reddedıyorum!
yaparken ıyı guzel,sonra "ah bakamıyorum,vah bakamıyorum, e napsak,hangı avluya bıraksak"
yapma o zaman kardeşim ya,yapma,yada dogurma. hey allahım...

çok küçük Zeynep meme tutamaz bir süre daha sağacak.inşallah canım

bende izledim o haberi nasıl da güzel yavrum.bende beddua ettim sonra kızdım kendime ama mani olamadım.yaa sen o yüzü gördükten sonra nasıl bırakırsın çıkar kokusu yakında .İnşallah bundsan sonra yüzü güler bahtı hep açık olsun.

bu ne otturması kız kaç saattir senelikmi geldi.

Güle güle giysin beyzadeler bayramlıklarını.ilk bayramlığımız senden galiba.

bak kızlara baba aşığı dedik erkeklerde aynı baba olmak varmış beee.ama o zamanda anneliği yaşayamazdım

kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:

özlemcim hayırlı olsun canım.
çınara kardeş geliyor desene.hadi bakalım kesinleşsinde kararını merak ediyorum.

selam kızlar istanbulda annemlerdeydik yağız paşayla birlikte.bugün döndük.yağız çok mutluydı kalabalıkta iyice şımardı.tel sarar yapıyor benimde oğlum eliyle, bide şaşkın şaşkın eline bakıyor ne oluyor diye
annemle babam bizeler 2 3 gün kalıp dönecekler.evde yokuz diye halıları yıkamaya vermiştim temizliğime yardım eder sağolsun annem bayram işinide aradan çıkartmış oluruz bu vesile ile.
geçmişe pek bakamadım ne var ne yok bebişler nasıl...

bayram ne zamanki bacım...

babalar karınlarını doyuruyo zaten,bizi gözleri görmüyo baba geldıgınde
16 sına sanırım...
ayy nebiliym okuldan geldm..
hemen geldi..
oturdu baya..
kadın otururken bide uykum geldiki sorma..
o gitti hemen yatayım 1saat dedim.
ahanda kaçtı gitti uykum..

he valla başladım bayramlığa ancak yetişir..
kardeşim çalışıyo onla gidiyoz 4 ten sonra..
çok kalabalığa kalmayalım dedik sonrası için..
pek iç açıcı bişey bulamadım almadım bende..
ctesi tekrar gidicem..
uyandı offffffff
kuş uykusu işte

güle güle cicim...

herkese merhabalar!
çook kötü bi gece geçirdik ....vee sonunda sol üst yan kesici dişimiz de çıktı! sağdaki de bu gece patlayacak gibi... diger dişlerde böyle olmamıştı,rahat cıkarmıştı Aydın bütün gece saatte bir uyanıp ağladı.. hiç ateşi olmadı ama bayaa yordu beniiii:18: üst,alt dişler gibi değil sanırım bunlar daha zor çıkıyor,tüm annelere duyuruluuuurr

bir de bebişlerin dişleri için DRu florlu ilaç veren ve kullanan var mı? bizim drumuz vermişti ben almadım kullanmıyorum...alsam mı?

kızlar bu yeni alie hekimliği diye bisey cıkardılar biliyorsunuz. kayıt olmak gerekiyormus. bence kayıt olun. belki lazım olur.
önce internetten tc numaranızla girip aile hekiminiz kimse onu ogrenin sonra kimliklerle gidip kayıt ettirin kendinizi.
googledan "aile hekimim kim" diye arayın.

ahhh Pınarcığım ahh geliyorsun istanbullarada hep dönüşünde haber veriyorsun.
anne-kız özlem gidermişsinizdir sanada iyi gelmiştir.

köpek dişlerimi çoktı yani.ben zaten bi onlardan birde azılardan korkuyorum.
hayırlı olsun inciniz.

bende sabah baktım çarçamba gidip kayıt olucam sadece ilaç almak için ve basit boğaz agrısı grip falan sağlık ocağı iyi oluyor sürekli hastanelere gidilmiyorda.

evet güzel birşey epey oldu burada başlayalı çok ilgileniyorlar arıyorlar soruyorlar
bebek için de arıyorlar niye gelmedin diye arıyorlar bazen bayıltıyorlar

Son düzenleme:
Teşekkürler XSİDE

hayır bunlar yan kesici dişler, köpek dişleri ve ön dişlerin arasındaki...
azılar 13-18. aylarda
köpek dişleri 16-23. aylarda...
Allah kolaylık versin!

Bende sizi bunu soracaktım ya, ben anlamadım şimdi özel hastanelere gidemeyecekmiyiz,aile hekimi sevk ederse gidilebilecemiş diye duydum ben kafam karıştı nasıl olacak şimdi.....

Teşekkürler XSİDE

hayır bunlar yan kesici dişler, köpek dişleri ve ön dişlerin arasındaki...
azılar 13-18. aylarda
köpek dişleri 16-23. aylarda...
Allah kolaylık versin!

hayırlı olsun incileriniz öbürünüde kolayca çıkarır inş.yakışıklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…