2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim burda daha aile hekimliğine geçilmedi...
baktım şimdi henüz aile hekimimiz yok

kızlar ayın 14ünde regl olmuştum..15gün oldu daha ya bittiğine bir hafta oldu..
şimdi yine olmuşum niyeküüü

Bende sizi bunu soracaktım ya, ben anlamadım şimdi özel hastanelere gidemeyecekmiyiz,aile hekimi sevk ederse gidilebilecemiş diye duydum ben kafam karıştı nasıl olacak şimdi.....

yok öyle birşey özelede gidersin tabii.
sağlık ocaklarında kim kime dum duma çok kalabalık ve herkes aklına esen yere gidiyor.bu şekilde her hasta kendisi için belirlenmiş olan sağlık ocağına gidip kendi dr una randevu alacak ki takip tek dr tarafından olacak daha iyi.en azından her seferinde farklı drlara gözükmek zorunda kalmayacağız şahsen ben grip-nezle -soğuk algınlığı için hastaneye gitmem kışın 1 kerede kan tahlili yaptırırım kan sayımı için.bunun için ist devlet hastanesine gitsem 3 günde çıkamam.hem evine sehir dışından misafir mi geldi misafir kontenjanın bile var.geçen hafta sağlık ocağına gittim broşür verdiler orda yazıyordu.

benimde misafirlerim vardı az önce gittiler, zeynebin burnu hala akıyor cuma günü doktora götürmüştüm ciğerleri temiz antibiyotiğe gerek yok dedi antibiyotik vermedi, peditus ve sinomarin sprey verdi ama hala aynı yarın kontrole götürecem kızımı bakalım kendi doktoru ne diyecek ....

sağol canım, bizim sağlık ocağındaki doktorlarda çok iyi, ben çocukları sağlık ocağına götürüyorum ama kalabalık ve her seferinde aynı doktor denk gelmiyor numaran hangi doktordaysa ona gidiyorsun mecburen ....

pedidus geçirmiyor bence.bizde kullandık ama hiç işe yaramadı halen sümüklü halen sümüklü halen de öksürüyor bende çarşamba götürücem.geçmiş olsun zeynoyada.

hee işte bak onu engellemek istiyorlar bir dr yazdığını diğeri beğenmiyor ötekisiniz tedavisini o beğenmiyor.ve sağlık ocaklarınında sayısı artacak bizim mahallede 2 tane var şimdi 1 tane daha açıyorlar.daha iyi hizmetmiş prensipleri ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa iyi olacak.bir sürü dr sda iş ortamı oluşacak.

sibelcim sen spiral taktırmışmıydın oda çok kanama yapıyormuş ben taktıracaktım vazgeçtim......

ayy sprail deme üzerime ürerime ağırlık geliyor iğrenç birşey katiyen tavsiye etmem sakın Selma acayip kötü 1 ayda 25 gün hastasın ve bende 6 aya yakın kaldı hiç geçmiyor hep aynı.

pedidus geçirmiyor bence.bizde kullandık ama hiç işe yaramadı halen sümüklü halen sümüklü halen de öksürüyor bende çarşamba götürücem.geçmiş olsun zeynoyada.

sağol canım sesi bile değişti kuzumun gripli gibi kalınlaştı, sürekli eli burnunda kaşıyıp duruyor nefes alamıyor sinirleniyor bide o sıkıldıkça ben daha çok sıkılıyorum valla, duruyada geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirler.....

ayy sprail deme üzerime ürerime ağırlık geliyor iğrenç birşey katiyen tavsiye etmem sakın Selma acayip kötü 1 ayda 25 gün hastasın ve bende 6 aya yakın kaldı hiç geçmiyor hep aynı.

biliyorum kız beni vazgeçirenlerin başında sen varsın aman iyikide taktırmamışım ..

kızılaylarda sağlık ocağı olarak hizmet verceklermiş diye duydum nekadar doğru bilmiyorum inş.iyi olur bakalım....

sizede çok geçmiş olsun canım nerdeyse bütün bebişlerde var bu durum malum havalardan dolayı
çok sağolasın iştahıda kesildi iyice doya doya emse canım fedada öle ağzında tutuyo sıpacım

dişlerden çekeceğimiz var baya belli hemde sanırım uzunca bi süre ateşsiz ve hastalıksız atlatırız inşallah
şu kart çekme olayı bizdede var tv sehpasının kapağını açıyor elinide atıyodu hop elinde iyice ileri ittim kutuyu şimdi çekemedikçe yetişemedikçe bana dönüp dönüp ağlıyo:))

bilmiyom sinir oldum zeynep bu belirsizlik insanıinan yoruyo....

TEYZELERİ OĞLUM 10 AYLIK OLDU...MAŞALLAH PAŞAMA....
fatoşcum geçmiş olsun canım inşallah enkısa sürede hayırlı haberlerini alırız arasımızın
ayrıca 10.ayıda kutlu olsun nice 10 aylar göstersin rabbim

hadi kızlar görüşürüz kızçem beni beklerr öptüm bebişlerin totosundan sizinde yanaklarınızdannn
oyy serap bu saatte çıktığına göre engeç 5 te evdesin sanırım ne güzlya böyle bi iş bulsam hiç durmam habire iş tekliferi geliyo sabah 8 akşam 8 tabi eve gidiş saati 9 -10 olucak kabul edemiyorum çok şanslısınız yaaa

burcucum çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasınçok hareketlendiler bir an bile yalnız bırakmaya gelmiyolar valla...

benim için tanımlanmış bi aile hekimi bulunmuyor muş hıh

kimse almadı mı kız seni anladılar tabii bu hatun cazgır hiç elleşmelelim diye.

şaka bi yana Duru içinde kimse tanımlanmamış Çarşamba bu işide halletmem lazım.off her iznim sokaklarda geçiyor ya.

direk konuya dalıyom ama ay burcu gerçekten mi yaaaa ben doğumdan sonra spiral taktırcam mecburum başka çarem yok

ya bu aile hekimliği benimde kafamı karıştırıyo mesela beğenmedik hekimi değiştirme şansımız olmucak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…