kimse almadı mı kız seni anladılar tabii bu hatun cazgır hiç elleşmelelim diye.
şaka bi yana Duru içinde kimse tanımlanmamış Çarşamba bu işide halletmem lazım.off her iznim sokaklarda geçiyor ya.
benim için tanımlanmış bi aile hekimi bulunmuyor muş hıh
Bizim içinde yokmuş ne yapmamız lazım acaba....
offfffffff uyumuyor ağlıyor söylene söylene
ya sabırrrrrrrr
gideyim de bakayım şuna
gıremem artık bugun daha. yarın gorusuruz kızlar. optum.
kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben
KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM
benimde en büyük sorunum şu düzensizlik 15 inde bitti 25 inde tekrar oldum yani 10 gün boş bıraktı beni dün bitti henüz inşallah bi 10 gün sonra daha çalmaz kapımıkızlar ayın 14ünde regl olmuştum..15gün oldu daha ya bittiğine bir hafta oldu..
şimdi yine olmuşum niyeküüü
denizli dede yaklaşık 3 yıldır var bu hatta pilot bölgeydik.çok güzel oluyor.ilk zamanlar sağlık ocağından sevk almadan devlet hastanesne gidemiyorduk sonra baktılar buda baş olmuyor adam hasta hastaneye gidene kadar 3 gün geçiyor isyan isyan üstüne kalktı sonra. sokak numaralarına göre dr lara veriyorlar mahalleleri her ailenin bir dr olmuş oluyor.yok öyle birşey özelede gidersin tabii.
sağlık ocaklarında kim kime dum duma çok kalabalık ve herkes aklına esen yere gidiyor.bu şekilde her hasta kendisi için belirlenmiş olan sağlık ocağına gidip kendi dr una randevu alacak ki takip tek dr tarafından olacak daha iyi.en azından her seferinde farklı drlara gözükmek zorunda kalmayacağız şahsen ben grip-nezle -soğuk algınlığı için hastaneye gitmem kışın 1 kerede kan tahlili yaptırırım kan sayımı için.bunun için ist devlet hastanesine gitsem 3 günde çıkamam.hem evine sehir dışından misafir mi geldi misafir kontenjanın bile var.geçen hafta sağlık ocağına gittim broşür verdiler orda yazıyordu.
canlarım istanbulda sanıyorum yeni başlıyor bu uygulama o yüzden henüz nete düşmemiştir bu yada mahallenizin sağlık ocağına gidip sokak nonuza göre kayıt yaptırabilirsiniz.Bizim içinde yokmuş ne yapmamız lazım acaba....
iyi akşamlar zeynep ipek odasına bırakınca kendi kendinemi uyuyor normalde (eğer öyleyse süperrrrmiş genceri emzirmenin dışında uyutabildiğim yoktur)offfffffff uyumuyor ağlıyor söylene söylene
ya sabırrrrrrrr
gideyim de bakayım şuna
gıremem artık bugun daha. yarın gorusuruz kızlar. optum.
kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben
KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM
kızlar şimdi alıntıdan gördüm özlem hamilemi , çınar paşanın annesi özlem
oo hadi hayırlısı teker teker geliyo kardeşler ne güzel
büyük konuşmuyorum ama bana şöyle 3 yıl uğramasın mümkünse:)) benim cesaretim yok sıramı veriyorum allah bütün isteyenlere versinsizlerde canım sıra..
biz doğurduk valla..
herkese merhabalar!
çook kötü bi gece geçirdik ....vee sonunda sol üst yan kesici dişimiz de çıktı! sağdaki de bu gece patlayacak gibi... diger dişlerde böyle olmamıştı,rahat cıkarmıştı Aydın bütün gece saatte bir uyanıp ağladı.. hiç ateşi olmadı ama bayaa yordu beniiii:18: üst,alt dişler gibi değil sanırım bunlar daha zor çıkıyor,tüm annelere duyuruluuuurr
bir de bebişlerin dişleri için DRu florlu ilaç veren ve kullanan var mı? bizim drumuz vermişti ben almadım kullanmıyorum...alsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?