nasılsın fatoş valla ben tay tay bilmiyorum ne..:))Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....
bir de 3 yaşına kadar kullanılabilen baby slingolardan alayım diyorum malum kucaktan inmiyoruz belki rahat ederiz..??
Teşekkür ederiz teyzoşları....
Kızlar tay tay dediğiniz çocuğun tutunarak ayakta durmasımı bizde tay tay çocuğun tutunmadan saniyede olsa durmasına denirde....
nasılsın fatoş valla ben tay tay bilmiyorum ne..:))
güzel bişey gibi duyuluyor..:) srp canım ne oluyor soylesen ya.. Maşallah ine de..
Ayy bu arada bizim üst dişlerimiz sonunda çıktı.. Ohhhh dedim bugün neydi günlerdir çektiğim çilee. Zaten Tracy Ablayı bu diş .çıkarma sürecinde hiiiç dinleyemezmişiz..
2 şer ikişer gidiyoruz.. hayırlısı bakalım.. sağlam olsun da aman.. Çok önemli diş dediğin.
bende üye olayım şu nurturia ya..
geri kalmayayım dimi ama
Ders boştu Serapçım bi bakam deddim nörüyonuz diye...
Özlemcim ben alıyodum hamileyken valla bayramlık Esra ya.. Ay cümle çok kötü oldu kusura bakma
Reyhancım İnşallah kısa sürede düzen kurarsınız. Ecem de çabucak alışır inşallah.
reyhan canım bugün zor geçer ikinizede sonra alışırısınız çabucak inş. canım
o ne bacım
Kanguru diyolar ya canım onun daha gelişmişi diyelim
http://1.bp.blogspot.com/_4yvEIZmiN...05l6r51h4nI/s1600/SlingoHUG_inst3-252x300.jpg
Bak bu tarz şeyler canım..
Bebeği kendine bağlıyosun kısacası büyüklerimizin hep yaptığı şey
Reyhancım Allah sabır ve kolaylıklar versin yavrum
didem alıntılardan gördm geçmişi okuyamadım dün..
hayırdır revnanın nesi var canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?